شوشان: مدیرکل استاندارد استان خوزستان گفت: با توجه به افزایش استفاده از گلاب در ایام ماه مبارک رمضان، مردم مراقب مخلوط کردن اسانسهای مصنوعی با آب و عرضه به نام گلاب طبیعی باشند.
رضا دهدشتی زاده اظهار کرد: گلاب تنها از تقطیر گل برگهای گل محمدی (از خانواده گل سرخ) حاصل میشود، لذا مخلوط کردن اسانسهای مصنوعی با آب و عرضه به نام گلاب طبیعی غیرمجاز بوده و تقلب محسوب میشود.
وی گفت: گلاب حاصل شده از این روش، بسیار گران قیمت بوده و بیشتر مصرف دارویی دارد اگر گلاب را دوباره تقطیر کنند به مراتب ارزانتر است و برای مصارف آرایشی و بهداشتی استفاده میشود، همچنین گلاب طبیعی از نظر مزه کمی مایل به تلخی و فاقد بوی ترشی است.
مدیرکل استاندارد استان خوزستان افزود: عطر و بوی گلاب یک ضد افسردگی قوی بوده که باعث آرامش و کاهش اضطراب شده و علاوه بر آن باعث بستن منافذ پوست نیز میشود.
وی خاطرنشان کرد: استاندارد گلاب اجباری بوده و شماره استاندارد ملی آن 5759 است و علامت استاندارد میبایست بر روی بسته بندیهای گلاب حک شود.