شوشان تولبار
آخرین اخبار
شوشان تولبار
کد خبر: ۳۸۱۱۲
تعداد نظرات: ۶ نظر
تاریخ انتشار: ۱۹ خرداد ۱۳۹۵ - ۲۳:۳۱
معاون اول رییس جمهور در نشست شورای عالی آب: طرحی جامع برای حل معضل پساب های کشت و صنعت نیشکر خوزستان تدوین شود
ساماندهی رودخانه کارون یکی از برنامه های جدی دولت است و قرار است در برنامه ششم از ورود پساب ها، فاضلاب ها ...
 شوشان: معاون اول رئیس جمهوری ساماندهی رودخانه کارون را یکی از برنامه های جدی دولت دانست و تاکید کرد ظرف دو ماه طرحی جامع برای حل معضل پساب های کشت و صنعت نیشکر خوزستان تدوین شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی معاون اول رئیس جمهوری، اسحاق جهانگیری عصر امروز(چهارشنبه) در جلسه شورای عالی آب با اشاره به تخلیه زهاب های واحدهای هفت گانه شرکت کشت، صنعت و توسعه نیشکر خوزستان، افزود: این موضوع معضلاتی جدی برای محیط زیست، بخش کشاورزی و نیروهای مسلح ایجاد کرده که حتماً باید برای حل این معضل راهکارهای عملیاتی پیدا شود.

به گزارش شوشان ، وی همچنین با اشاره به مطالعاتی که در سالهای گذشته برای حل این معضل انجام شده، اظهار داشت: راهکارهایی نیز در سالهای قبل برای حل این معضل تدوین شده اما به نظر می رسد هزینه اجرایی این راهکارها مناسب نیست؛ ضمن آنکه برخی دستگاه های اجرایی نیز دارای اختلاف نظر هستند و راهکارها از جامعیت کافی برخوردار نیستند.

معاون اول رئیس جمهوری افزود: باید مطالعات دقیقی صورت پذیرد و راهکار جدیدی در قالب یک طرح جامع و کامل برای حل این معضل پیدا شود.

جهانگیری با یادآوری اینکه چند موضوع در استان خوزستان در اولویت برنامه های دولت قرار دارد، خاطرنشان کرد: ساماندهی رودخانه کارون یکی از برنامه های جدی دولت است و قرار است در برنامه ششم از ورود پساب ها، فاضلاب ها و سایر آلاینده ها به این رودخانه جلوگیری شود تا وضعیت قابل قبولی برای ساکنین اطراف رودخانه مهیا شود.

وی همچنین با اشاره به طرح زیرکشت بردن 550 هزار هکتار از اراضی استان خوزستان گفت: برای اجرای این طرح نیز همواره تاکید شده است که باید ابعاد و زوایای مختلف طرح از ابتدا تا انتها دیده شود و برای زهاب های حاصل از اجرای این طرح نیز برنامه ریزی مناسب و دقیقی انجام شود.

معاون اول رئیس جمهوری از رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور خواست کارگروهی متشکل از وزرای نیرو و جهاد کشاورزی و رییس سازمان حفاظت محیط زیست تشکیل شود و موضوع پساب های حاصل از فعالیت شرکت کشت، صنعت و توسعه نیشکر خوزستان را مورد بررسی قرار دهند و با درنظر گرفتن مطالعات و راهکارهای گذشته، طرحی جامع در قالب یک برنامه کوتاه مدت و بلند مدت برای حل این معضل تدوین کنند به گونه ای که دغدغه های موجود نسبت به زهاب های حاصل از فعالیت این شرکت برطرف شود.

جهانگیری با یادآوری اینکه در تدوین این طرح باید همه مسائل از جمله ابعاد زیست محیطی و موضوعات مرتبط با طرح زیر کشت بردن اراضی کشاورزی نیز لحاظ شود، بر ضرورت جمع بندی موضوع و نهایی شدن آن ظرف دو ماه آینده تاکید کرد.

در این جلسه که وزرای نیرو، جهاد کشاورزی، رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور، رییس سازمان حفاظت محیط زیست، سرپرست استانداری خوزستان و رییس سازمان هواشناسی کشور نیز حضور داشتند موضوع پساب های حاصل از فعالیت شرکت کشت، صنعت و توسعه نیشکر خوزستان مورد بحث و بررسی قرار گرفت و دستگاه های حاضر گزارشی از مطالعات گذشته، راهکارها و گزینه های پیشنهادی ارائه کردند.

در این نشست همچنین دغدغه های ستاد کل نیروهای مسلح از تخلیه زهاب های شرکت کشت و صنعت نیشکر خوزستان مطرح گردید و نماینده این ستاد به ارائه گزارشی در خصوص مشکلاتی که زهاب های این شرکت برای نیروهای مسلح ایجاد کرده است، پرداخت.

در پایان این جلسه مقرر شد رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور، وزرای نیرو، جهاد کشاورزی و رییس سازمان حفاظت محیط زیست موضوع پساب های حاصل از فعالیت شرکت کشت، صنعت و توسعه نیشکر خوزستان را مورد بررسی قرار دهند و با در نظر گرفتن مطالعات گذشته، اخذ نظرات جدید و نیز لحاظ پیوست های زیست محیطی، ظرف دو ماه طرحی جامع در قالب برنامه کوتاه مدت و بلند مدت برای حل این معضل تدوین و جهت تصویب نهایی به شورای عالی آب ارائه دهند.

گفتنی است رییس سازمان هواشناسی کشور هم در این جلسه گزارشی از وضعیت بارندگی استان ها و وضعیت بهره برداری مخازن سدهای کشور از اول مهر تا 19 خرداد سالجاری ارائه کرد و به تشریح پیش بینی دمای هوای کشور در فصل تابستان و میزان بارش های پاییز سال جاری پرداخت.

comment
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
انتشار یافته: ۶
comment
comment
خوزستانی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۰:۵۰ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۰
comment
0
0
comment دو صد گفته چون نیم کردار نیست...
از این وعده ها زیاد شنیده ایم ولی در عمل چیزی ندیده ایم
comment
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۵:۳۶ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۰
comment
0
0
comment [...]به این میگن.
comment
پيرداده بيرانوند
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۵۴ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۰
comment
0
0
comment خداوند مهربان براساس شايستگي ها وقدرشناسي هاي مردم هر منطقه انها را از نعمت هاي بي شمار وگوناگون خود بهره مند نموده است مردم خوزستان باوجود بهره مندي از منابع عظيم فسيلي نعمت نفت وگاز نبايد حتي يك نفر بيكار وندار داشته باشد رود كارون سالها ست كه در اثر بي توجهي مسئولان محل تخليه پس أبها وفاضلاب شده است درحالي كه زيبا سازي لايروبي وجلوگيري از ورود فاضلاب ها به اين رود عظيم ميتواند انرا به بزرگترين رودخانه سودمند كشور تبديل كند بشرط اينكه كارگروه وكساني كه اين كار مهم مالي به انها واگذار ميشود همگي ازجمله افرادي باشند كه به حق الناس بسيار اهميت ميدهند وهمواره به ياد خداوند متعال بوده وبه روز جزا وحيات ابدي پس از مرگ ايمان دارند دراين صورت ذره اي به حق الناس وبيت المال تعرضي نخواهند كرد بديهي است راندخواري هاي اخير كشور حاصل سپردن امور مهم مالي بدست افرادي است كه از خيانت به حقوق ملت آبائي ندارند پس توجه به اين موضوع بسيار حائز اهميت است ،)
comment
علی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۳۲ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۰
comment
0
0
comment کارون درکرمان اصفهان ویزد ساماندهی می شود!!!!!
comment
اهوازی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۱:۴۸ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۰
comment
0
0
comment ساماندهی کارون فقط با بازگشت آب به رودخانه میسر است.تصفیه فاضلاب خوب است اما کافی نیست
comment
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۰:۰۴ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۲
comment
0
0
comment معنی ساماندهی رود کارون را ما خوزستانی ها خوب میدانیم ،یعنی ریختن خاک در رودخانه وایجاد فضای سبز
نام:
ایمیل:
* نظر:
شوشان تولبار