تسنیم نوشت: همانگونه که پیش بینی میشد نهایتا امروز گزینه تصدی استانداری خوزستان تقریبا نهایی شده و معاون استانداری خوزستان در دوره اصلاحات برای تصدی استانداری خوزستان به دولت معرفی میشود.
براساس اعلام وزیر کشور و سخنگوی وزات کشور در هفته گذشته به احتمال فراوان امروز هیئت دولت درباره گزینههای استانداری خوزستان تصمیمگیری خواهد کرد.
در هفته گذشته رئیس مجمع نمایندگان خوزستان در نشست خبری اعلام کرده بود مهمترین اولویت برای انتخاب استاندار خوزستان مدیر توانمند و بومی بودن استاندار است.
اقبال محمدیان دیگر نماینده استان خوزستان در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست از پیگیری نمایندگان خوزستان برای بازگردان عبدالحسن مقتدایی خبر داده بود و گفته بود وزارت کشور با این گزینه به دلیل شکسته شدن اقتدار وزارت کشور و دولت مخالفت کرده و امکان بازگشت مقتدایی وجود ندارد.
نهایتا قرار شده بود در هفته گذشته دو گزینه به نامهای راشدی که دارای سوابق و مسئولیتهای امنیتی است و غلامرضا شریعتی معاون سابق استانداری خوزستان برای تصدی این سمت مشخص شدند که البته گفته شد به دلیل مشغله فراوان در هیئت دولت طرح نگردید.
فشارهای مجامع و گروههای اصلاحطلب اما در این مدت بر یک گزینه متمرکز بود؛ غلامرضا شریعتی فعال اصلاحطلب خوزستانی که پیش از این سابقه معاونت در استانداری خوزستان و همچنین عضویت در احزاب اصلاحطلب را داشته است.
همانگونه که پیشبینی میشد نهایتا امروز گزینه اصلاحطلبان برای تصدی استانداری خوزستان تقریبا نهایی شده و شریعتی که خوزستانی و متولد بهبهان است به دولت معرفی میشود.
مجید ناصرینژاد رئیس مجمع نمایندگان استان خوزستان نیز امروز با تائید این خبر گفت: در جلسه امروز هیئت دولت نظر وزارت کشور که غلامرضا شریعتی است طرح میشود و در صورت رای اعضای هیئت دولت استانداری خوزستان بعد از قریب به 40 روز استاندار به خود خواهد دید.
استان خوزستان به عنوان یک استان استراتژیک و پر اهمیت از ابعاد مختلف اقتصادی، سیاسی و کشاورزی حدود دوماه است که بدون استاندار اداره میشود و بسیاری از کارشناسان این موضوع را به نوعی فرصتسوزی برای استان خوزستان میدانند.
به نظر میرسد با انتصاب یک استاندار بومی و با شناخت و دغدغه کافی نسبت به مشکلات و معضلات جدی خوزستان همچون ریزگردها و اشتغال و مسئله انتقال آب کارون میتواند گام مهمی در رفع مشکلات باشد هرچند این آسیب نیز وجود دارد که استانداری یک گزینه کاملا سیاسی استانداری را که مقتدایی تبدیل به یک نهاد خدمات رسانی کرده بود مجددا وارد فضای سیاسی و حزبی کند.