شوشان تولبار
آخرین اخبار
شوشان تولبار
کد خبر: ۴۰۶۷۶
تاریخ انتشار: ۱۴ تير ۱۳۹۵ - ۱۰:۳۹
دکتر برزگر: هدف از امضای این تفاهم‌نامه همکاری و رسیدن به اهداف کلان تضمین ایمنی و سلامت مواد خوراکی، آشامیدنی، اقدامات کنترلی آلاینده‌ها و ممانعت از تقلب ها در مواد خوراکی برای فراهم ساختن پیش‌نیازهای لازم پایش است

دکتر حسین برزگر معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز از امضای تفاهم‌نامه همکاری خدمات پشتیبانی، تجهیزاتی و آموزشی فی مابین سازمان غذا و دارو کشور و دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز خبر داد و گفت: هدف از امضای این تفاهم‌نامه، همکاری و رسیدن به اهداف کلان تضمین ایمنی و سلامت مواد خوراکی، آشامیدنی، اقدامات کنترلی آلاینده‌ها و ممانعت از تقلب ها در مواد خوراکی برای فراهم ساختن پیش‌ نیازهای لازم پایش است.

وی افزود: به‌ منظور تأمین زیرساخت‌های آزمایشگاهی، تجهیزاتی، نیروی انسانی، آموزشی، راه‌اندازی و بهره‌برداری روش‌های نوین آزمون آزمایشگاهی، این تفاهم‌نامه همکاری مشترک فی مابین سازمان غذا و دارو کشور به نمایندگی دکتر رسول دیناروند رئیس این سازمان و معاون وزیر بهداشت و دکتر اسماعیل ایدنی رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز منعقد شد.

معاون غذا و دارو دانشگاه خاطرنشان کرد: توسعه زیر‌ساخت‌های آزمایشگاهی و تجهیزاتی دانشگاه، افزایش توانمندی علمی و عملی با جذب نیروهای انسانی متخصص برای اجرای طرح، سیاست‌گذاری و تعیین دستور کار در سطح کشور در زمینه ایمنی و سلامت از اهداف دیگر انعقاد این تفاهم‌نامه است.

برزگر گفت: ساماندهی برنامه‌های عملیاتی، توسعه و انتقال فناوری‌های کنترل آلاینده‌ها در کشور و افزایش توان عملیاتی شبکه آزمایشگاه‌ها به‌ منظور کنترل آلاینده‌ها، جلوگیری از تقلب ها در مواد غذایی و تربیت نیروی انسانی متخصص در راستای اهداف سازمان غذا و دارو از دیگر اهداف این تفاهم‌نامه است.

نام:
ایمیل:
* نظر:
شوشان تولبار