شوشان تولبار
آخرین اخبار
شوشان تولبار
کد خبر: ۴۴۱۸۷
تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۲:۲۵
استاندار خوزستان در بازدید از صنایع نیشکر:
وی افزود: قرار است این کارخانه از طریق فاینانس و یا از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی احداث شود که ان‌شاا...از این باگاس‌ یک ماده با ارزش افزوده بالا که مشکلات زیست محیطی را برطرف می کند تولید می شود.
شوشان: غلامرضا شریعتی استاندار خوزستان در حاشیه بازدید از کشت و صنعت نیشکر دهخدا و امام‌خمینی (ره) در جمع خبرنگاران اظهار کرد: با همکاری مرتب و منظم توسعه نیشکر با بنیاد برکت و ستاد اجرای فرمان امام(ره) مقدمات نهایی کارخانه کاغذسازی 200 هزار تنی باگاس‌ در دست انجام است.


وی افزود: قرار است این کارخانه از طریق فاینانس و یا از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی احداث شود که ان‌شاا...از این باگاس‌ یک ماده با ارزش افزوده بالا که مشکلات زیست محیطی را برطرف می کند تولید می شود.

شریعتی خاطرنشان کرد: ایجاد کارخانه کاغذ از یکسو به مثابه برداشتن یک گام در مسیر اقتصاد مقاومتی طبق فرمایشات مقام معظم رهبری است و از سوی دیگر افزایش تولید ملی، جلوگیری از خروج ارز و رضایت مردم را به‌دنبال دارد.


وی با بیان این‌که در ساخت کارخانه کاغذ سازی 200 هزار تنی از تکنولوژی پیشرفته کشور آلمان استفاده می‌شود و با تأکید بر تسریع در راه‌اندازی این کارخانه اظهار کرد: در جلسه‌ای در هفته های آتی راه‌اندازی کارخانه مذکور نهایی می‌شود تا ان‌شاا... در چندماه آتی کلنگ‌زنی آن صورت بگیرد که در نهایت هم زنجیره تولید صنایع جانبی نیشکر در خوزستان تکمیل شود و هم ضایعات این صنایع برطرف شود.


استاندار خوزستان افزود: شرکت توسعه نیشکر بعد از طی نمودن دوره های مختلف و بعضاً سخت در استان و کشور که در مواقع مختلفی با مشکلات عدیده مالی و کاری در اثر واردات بی رویه شکر مواجه شد و گاهی اوقات زمزمه شکست و تعطیلی آن به صدا درآمد اکنون با اراده سخت دست اندرکاران این مجموعه و تصمیماتی که در وقت مقتضی و دوره های مناسب گرفته شد مانند دادن بخش زیادی از سهام به بخش های قوی اقتصادی مانند بانک ها، توانست مراحل سخت را پشت سر بگذارد  و  به نقطه ثبات برسد و در زمان حاضر به دور از هرگونه حاشیه و جریان های سیاسی در جهت بهره وری گام برداشته و صنایع جانبی خود را به عنوان یکی از اصلی ترین بخش ها مورد حمایت قرار داده و با کمک آن ها در زمینه ایجاد اشتغال و پیشگیری از آلاینده های زیست محیطی در تلاش است.

شریعتی افزود: شرکت سهامی عام توسعه نیشکر و صنایع جانبی از صنایع مهم استان است که بازدید از آن  نیز در راستای اطلاع از فعالیت‌ها، نوع تولیدات، دغدغه‌ها و مشکلات این شرکت صورت گرفته است و ان‌شاا... با کمک و اعتماد متقابل این مشکلات و دغدغه‌ها به حداقل تقلیل یابد.
وی در خصوص مشکلات پیش‌روی توسعه این صنعت در خوزستان تصریح کرد: واردات بی‌رویه MDF موجب شده تا تولیدات MDF استان با مشکل فروش روبه رو شود و دلیل این مشکل واردات این محصول بدون تعرفه گمرکی است که حتما آن را پیگیری خواهیم کرد و از مقامات ذی‌ربط خواستار تجدید نظر خواهیم شد.


استاندار خوزستان عنوان کرد: باید بررسی کرد که چرا خرید MDF از تولیدات داخلی استان که نمونه‌ای بارزی از اقتصاد مقاومتی است انجام نمی‌شود.
شریعتی خاطرنشان کرد: کارخانه تولید خوراک دام شرکت توسعه نیشکر استان الحمدا... به سوددهی دست یافته و مقرر شده با ارائه تخفیف ویژه در فروش خوراک دام با همکاری سازمان جهاد کشاورزی، استانداری و فرمانداری ها، مشاغل خانگی را در روستاهای اطراف ایجاد و گسترش دهد.


وی ورود شرکت توسعه صنایع نیشکر را به بخش مدرسه‌سازی و اقدامات این شرکت و ارائه خدمات اجتماعی در مناطق محروم را شایان تقدیر دانست و خاطرنشان کرد: از مدیرعامل این شرکت خواستار گسترش این خدمات در مناطق محروم دیگر شدیم تا اعتماد و ارتباطی دوستانه میان این صنعت و مردم برقرار شود.



شریعتی ادامه داد: این صنعت از طریق افزایش تولید ناخالص ملی به اقتصاد کشور کمک می‌کند و به‌عنوان نوعی از اقتصاد مقاومتی کاهش وابستگی کشورمان را به خارج به‌دنبال خواهد داشت.
استاندار خوزستان اظهار کرد: ان‌شاا... با ارائه این خدمات خوب اجتماعی توسعه نیشکر ارتباطی خوب، سازنده و نزدیک میان صنعت نیشکر و مردم این مناطق ایجاد شود که به تبع بدبینی‌های کاذبشان را نسبت به هم از بین می‌برد.

وی گفت: اگر در زمانی صنایع نیشکر بعضاً آسیب‌هایی وارد کردند و به‌علت مشکلات مالی خود کمتر قادر به ارائه خدمات اجتماعی بودند، اکنون الحمدا... با مدیریت خوب صنایع نیشکر توسط مدیرعامل و مسئولین محترم شرکت در دستیابی به سوددهی، ارائه این خدمات به مردم روستاهای اطراف امکانپذیر است تا در نهایت رضایت بیشتر مردم از استقرار این صنعت در مناطق مذکور جلب شود.


شریعتی با بیان این‌که به علت گذشت سال‌های زیاد اکنون کیفیت زه‌آب‌های توسعه نیشکر به صورت روزافزون بهتر می‌شود،  تصریح کرد: طبق بازدیدهای امروز EC آب در کشت و صنعت‌های نیشکر ابتدای مسیر 4000 میکروموس بود و این رقم در جنوب و نزدیک شهرستان شادگان 6200 میکروموس است و بر اساس صحبت‌هایی که با شرکت توسعه نیشکر انجام شد تا ظرف 3 تا 4 سال آینده EC زه‌آب‌های منطقه جنوب نیز  به نزدیک 4000 میکروموس می رسد که این میزان شوری آب برای کشت هر محصولی خوب و بلامانع است.


وی ادامه داد: اکنون به دلیل عملکرد صحیح فنی، مهندسی کارشناسان این صنعت در مزارع نیشکر، سال های آینده می توانیم شاهد آن باشیم که تالاب شادگان دیگر وابسته به رودخانه جراحی و مارون نباشد بلکه زهاب های نیشکر به تنهایی باعث پرشدن تالاب و زنده نگه داشتن آن گردد و همچنین نخیلات خرمشهر و شادگان از این زهاب سیراب شوند.


دکتر شریعتی با بیان اینکه  من از همه مدیران و کارشناسان و کارگران توسعه نیشکر  و مدیرعامل تلاشگر اقای مهندس صادقی که در این تولید ملی و اقتصاد درون زا که یکی از نمونه های بارز اقتصاد مقاومتی است نقش دارند و دخیل هستند تشکر می کنم افزود: شرکت توسعه نیشکر بحمدالله با تلاش بسیار  به سوددهی رسیده است لذا ما می توانیم تا آنجا که امکان دارد سود را تبدیل به سرمایه جدید و پروژه در استان نماییم که هم سود مضاعفی برای سهامداران باشد و هم برای مردم استان اشتغال بیشتری به ارمغان بیاورد . 


وی خاطرنشان کرد: کارخانه ذغال اکتیو نیز با کمک صندوق توسعه ملی توسط بخش خصوصی در دستور کار است که در حقیقت برای تولید سوخت از محل باگاس و تکمیل‌کننده زنجیره تولید صنایع جانبی نیشکر است و آن نیز کار بسیار مهم و درخور توجهی است که صنعت نیشکر را بیش از گذشته ارتقاء می بخشد.














نام:
ایمیل:
* نظر:
شوشان تولبار