پفک های پاکستانی به دلیل نداشتن تاریخ انقضا، استفاده از مواد نگهدارنده و رنگ های غیر مجاز می تواند برای بدن مضر باشد.
به گزارش الف ، از آنجایی که شهرستان سراوان بیشترین مرز زمینی را با کشور پاکستان دارد و به دلیل پیوندهای خویشاوندی و رفت و آمدهایی که وجود دارد فرهنگ این منطقه دستخوش تغییرات قرار گرفته و از برخی از فرهنگ های غذایی پاکستان تأثیر پذیرفته است.
ریگی کارشناس تغذیه بیمارستان رازی شهرستان سراوان، آرد برنج و نشاسته را از مواد اولیه تهیه پفک های پاکستانی عنوان کرد و ادامه داد: رنگ های خوراکی، ادویه و اسانس های غیر مجاز که در این ماده خوراکی مورد استفاده قرار می گیرد برای بدن مضر است.
وی با اشاره به بسته بندی نامناسب پفک های پاکستانی گفت: معولا این مواد به صورت فله ای و بدون بسته بندی استاندارد به صورت قاچاق وارد کشور می شوند.
کارشناس تغذیه بیمارستان رازی شهرستان سراوان افزود: این پفک ها در کشورهای پاکستان، هند و به تازگی در افغانستان تولید می شوند.
ریگی خاطر نشان کرد: رنگ های غیر مجاز در بدن می توانند به صورت اکسید در بدن تومور ایجاد کنند و در کودکان سیری کاذب به وجود می آورد.
وی فرهنگ غذایی مشترک، پیوند های خویشاوندی، تبادلات و رفت و آمدهای مکرر را دلیل اصلی روی آوردن مردم منطقه به پفک های پاکستانی عنوان کرد.
یکه تازی پفکهای پاکستانی در فروشگاهها +تصاویر
کارشناس تغذیه سوچاکی را یکی دیگر از مواد خوراکی پاکستان برشمرد که در آن از طعم دهنده، اسانس و رنگ های غیر مجاز استفاده که می شود که به مراتب از پفک های پاکستانی ضررهای بیشتری برای بدن دارد.
منبع: شستون