شوشان تولبار
آخرین اخبار
شوشان تولبار
کد خبر: ۴۶۱۳۵
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۴ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۲:۵۶
 سخنگوی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز درباره امحای 13 خودروی لوکس قاچاق گفت: به دلیل این که نمایندگی این خودروهای گران قیمت در کشورهای همسایه به صورت عمده و با ضمانت نامه این کالاها را مستقیم از کارخانه خریداری می کنند و براساس قانون امکان صادرات آن وجود ندارد.

 به گزارش عصر ایران قاسم خورشیدی  در گفت و گو با ایرنا توضیح داد: نمایندگی این خودروها در کشورهای همسایه خودروهای مذکور را به طور عمده و مستقیم از کارخانه خریداری می کنند.

وی افزود: بر این اساس نمی توان خودروی لوکس قاچاق شده به ایران را که دیگر ضمانت نامه لازم ندارد و به صورت تک فروشی است، به کشورهای همسایه صادر کرد.

سخنگوی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز تاکید کرد: علت اینکه سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی تصمیم گرفت این خودروها را امحا و تبدیل به آهن قراضه کند، این است که دیگر امکان صادرات مجدد آن وجود ندارد و براساس قانون توزیع آن در بازار داخلی هم امکان پذیر نیست.
دلیل له کردن 13 خودروی لوکس قاچاق از زبان ستاد مبارزه با قاچاق کالا

خورشیدی خاطر نشان کرد: در گذشته این نوع کالاها توسط افرادی که قاچاق را انجام می دادند، خریداری و وارد بازار می شد اما اکنون قانونگذار این روزنه ها را بسته است.

وی یادآور شد: آیین نامه مربوط به مواد 55 و 56 قانون مبارزه با قاچاق کالا، ورود کالاهای مکشوفه را به بازار داخلی ممنوع کرده و اصل را بر این گذاشته است که این کالاها یا باید امحا شده و یا از کشور خارج شوند.

سخنگوی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز گفت: محاکم اعم از تعزیراتی یا قضایی حکم به قاچاق بودن کالا می دهند اما تشخیص اینکه کالای یاد شده امحا یا صادر شود، به عهده سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی است.

خورشیدی اظهار داشت: در مورد 13 خودروی لوکس که قرار است این هفته امحا شوند، باید گفت از آنجا که این کالاها سرمایه ای به حساب می آیند، تابع ضوابط خاص خود هستند یعنی براساس قانون حمایت از مصرف کننده در صورتی می توان آن را وارد کرد که از طریق نمایندگی بوده و نمایندگی پس از فروش داشته باشد.

وی تاکید کرد ، این خودروهای لوکس که موضوع امحای آنها مطرح است، امکان صادرات ایمن را به کشورهای همسایه ندارند.

خورشیدی اظهار داشت: سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی مسوول این امر است و جزییات بیشتر در اختیار آنهاست.

سخنگوی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز از رسانه ها خواست تا در صورت مشاهده فروش و بازتوزیع کالاهای مکشوفه قاچاق در بازار، آن را به مراجع ذیربط اطلاع دهند.

مدیرکل مبارزه با قاچاق کالا و ارز سازمان تعزیرات حکومتی روز گذشته در گفت و گو با عصر ایران  از امحای 13 خودروی لوکس قاچاق در هفته جاری خبر داده و گفته بود این اقدام برای اولین بار در کشور اجرا می شود.
برچسب ها: خودروی قاچاق
comment
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
انتشار یافته: ۱
comment
comment
خوزستانی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۴۵ - ۱۳۹۵/۰۵/۲۴
comment
0
0
comment خوب میدادید به یه بدبختی که ماشین نداشت با ماشین حال میکرد چرا کفران نعمت میکنید؟برید کارخونه های ماشین سازی را به روز کنید ایقدرم قاچاق قاچاق نکنید مردم کالای خوب و با کیفیت میخان این مسخره بازی ها را جمع کنید کالای با کیفیت به دست مردم بدهید اگر نمیتوانید همان بهتر که کالای با کیفیت قاچاق به دست مردم برسد
این خیلی زورگویی است که مردم را از کالای با کیفیت منع میکنید چرا کارخانه های ایرانی یک تکانی به خود نمیدهند و مدرنیته نمیشوند؟ به جای این کارها با کارخانه های دنیا به رقابت بپردازید نه اینکه مردم خود را مجبور میکنید هزینه ی زیادی بپردازند برای کالای بی کیفیت.
اینطوری که شما پیش میروید همچنان ما عقب مانده و جهان سومی خواهی م ماند چون رقابتی نداریم و رقیبی برای خود نمیگذاریم که پیشرفتی صورت گیرد
مردم کالاهای به روز و با کیفیت میخان . مثال این کارخانه ی اتومبیل مسخره ایی که جان مردم را در جای جای کشورم هر ثانیه میگیرد مثل قوطی کبریت می ماند پررو پررو هر سال هم کیفیتش بدتر میشود قیمتش هم بالاتر می رود
مردم کالای ایرانی به چه قیمتی بخرند ؟به قیمت جانشان؟این نمونه ایی از کالای داخلی است
نام:
ایمیل:
* نظر:
شوشان تولبار