ایرنا: مدیرکل نظارت بر فراوردههای طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو گفت: شیرخواران ایرانی سالانه ۳۰ تا ۳۷ میلیون قوطی شیرخشک مصرف می کنند که همه این شیرخشکها نیز داخل کشور تولید می شود. امیرحسین جمشیدی افزود: ظرفیت تولید شیرخشک در کشور سالانه ۸۰ میلیون قوطی است. بنابراین تعدادی از این شیرخشک ها به کشورهای دیگر صادر می شود.
او در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه ادعای معدودی از پزشکان مبنی بر وجود ویتامین و پروتئین اضافه در شیرخشکها، تاکید کرد: هر فراورده ای از جمله شیرخشک ها که مجوز سازمان غذا و دارو را داشته باشد بیانگر آن است که تمام آزمایش های لازم روی آن انجام شده و میزان مواد داخل آن نیز استاندارد است. مدیرکل نظارت بر فراورده های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو اضافه کرد: با این وجود توصیه ما استفاده از شیرمادر است و فقط در صورتی که مادر شیر ندارد یا به دلایلی همراه کودک نیست، کودک می تواند از شیرخشک استفاده کند. شیرخشک های موجود در بازار کشور دارای بهترین شرایط هستند.