شوشان تولبار
آخرین اخبار
شوشان تولبار
کد خبر: ۴۶۴۹۸
تاریخ انتشار: ۲۶ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۱:۰۹
آرمان - مطهره شفيعي:«پدرم از روحاني عبور نمي‌كند.» موضوع عبور از روحاني يك جنگ رواني از سوي رقباي اعتدال و اصلاحات بود كه كليد آن از چندي پيش زده شد و هدف نهايي اين پروژه چنين تعريف شده بود كه آنها با علم به پيروزي روحاني در انتخابات ۹۶ تنها درصدد آن هستند كه آراي زيادي به نام او به صندوق راي ريخته نشود و به عبارتي پيروزي با حداقل اختلاف با نفر دوم نصيب روحاني شود. از سويي هم دلواپسان درصدد هستند با اشاعه بحث عبور اصلاح‌طلبان از روحاني به تفرقه افكني پرداخته و نوعي كدورت و گلايه از هر دو طرف نسبت به يكديگر ايجاد كنند.

 آنها پس از ناكامي در فريب اصلاح‌طلبان كه با صداي بلند تداوم حمايت خود از روحاني را اعلام كردند، به سراغ بزرگاني از جمله آيت‌ا... هاشمي رفتند و با خبرسازي‌هاي كذب سعي در القاي عبور هاشمي از روحاني را داشتند، اما چند جمله از سوي رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام آرزوي دلواپسان را به باد داد كه آن جملات كه در ۲۰ مرداد بيان شد چنين است: «ما با كپي‌كاري و تقليد به جايي نمي‌رسيم و بايد از اول سلول كار را خودمان شكل دهيم، من مطمئنم كه دوره دوم دولت آقاي روحاني مي‌تواند ما را به اين پيشرفت‌ها برساند و بسياري از اين سم‌پاشي‌ها، اهانت‌ها و هوچي‌گري‌ها براي اين است كه ما به اينجا نرسيم كه اين بسيار خطرناك است.» 

ديروز فرزند آيت‌ا... هاشمي هم بار ديگر ادعاي دلواپسان را مردود دانست و تاكيد كرد:« اين قيبل مسائل در فضاي مجازي گفته شده است، اما من به عنوان شخصي كه به پدرم نزديك هستم، تا به حال چنين سخناني را از ايشان نشنيدم. ضمن اينكه هفته گذشته آيت‌ا... هاشمي حمايت خودشان را از آقاي روحاني، رئيس‌جمهوري اعلام كردند. پدرم از روحاني عبور نمي‎كند.» همچنين در همين راستا رسول منتجب‌نيا به آرمان گفت:«آيت ا... هاشمي‌رفسنجاني، هم به لحاظ سابقه بسيار طولاني و تجربه فوق‌العاده‌اي كه دركارنامه خود دارند و هم به جهت محبوبيت مثال‌زدني ايشان در بين اقشار مختلف مردم، مي‌توانند نقش موثري در پيروزي آقاي روحاني ايفا كنند. همچنان كه ظرف سه سال گذشته، از هيچ كوششي براي حمايت از دولت دريغ نكرده‌اند. بخش قابل توجهي از پيروزي بزرگي كه در سال ۹۲ نصيب جريان اعتدالي شد، به حضور آيت‌ا... هاشمي‌رفسنجاني و برخوردي كه با ايشان در موضوع رد صلاحيت صورت گرفت، برمي‌گردد كه در نهايت مردم را تشويق كرد تا در صحنه حضور جدي پيدا كنند. واضح است كه بخشي از اين توفيقات به مديريت و راهنمايي‌هايي كه آيت ا... هاشمي‌رفسنجاني درآن زمان انجام دادند، برمي‌گردد.»
افراد ضعيف به توهين روي مي‌آورند

از سوي ديگر فاطمه هاشمي با توهين به مقامات اعتدالي و چهره‌هاي محبوب جامعه غريبه نيست و سال‌هاي سال است كه تخريب پدر از سوي گروه‌هاي دلواپس را كه منافع آنها با آگاهي دادن هاي پدر به خطر مي‌افتد مشاهده كرده و البته سال‌هاست كه به اين تلاش‌هاي دلواپسانه لبخند مي‌زند، چرا كه تجربه به او ثابت كرده هيچ يك از برنامه‌هاي اتاق تخريب بزرگان از جمله پدر و دكتر روحاني در اين مقطع به نتيجه نرسيده است. در همين راستا فاطمه هاشمي‌ درباره سخنان و اتهامات برخي مخالفان عليه رئيس‌جمهوري اظهار كرد: توهين و هتاكي به افراد در اخلاق اسلامي، گناه و در فرهنگ عمومي بدترين اقدام به حساب مي‎آيد. ضمن اينكه تخريب و توهين با فرهنگ ايراني و اسلامي ما سازگار نيست. رئيس بنياد بيماري‌هاي خاص ادامه داد: افرادي كه ضعيف هستند به اقداماتي مانند تخريب و توهين روي مي‌آورند. بنابراين اگر اشخاص قوي و كاردان باشند هيچ‌وقت دست به تخريب و توهين نمي‎زنند. به عبارتي انسان‌هايي كه ضعيف هستند دائما سعي بر اين دارند تا به انحاي مختلف مانند تخريب و توهين، خودشان را نشان دهند. اين فعال سياسي در ادامه به سخنان اسحاق جهانگيري، معاون اول رئيس‌جمهوري كه گفته است روحاني جزو مظلوم‌ترين روساي جمهوري ايران است، اشاره كرد و گفت: تخريب و توهين به رئيس‌جمهوري نخستين بار نيست كه براي روساي‌جمهوري پيش مي‌آيد، چراكه در اوايل انقلاب، دوران سازندگي و اصلاحات نيز چنين رفتارهاي زشتي را از سوي برخي افراد مشاهده و تجربه كرده‌ايم.

روحاني مسائل را با مردم در ميان بگذارد

اما او وظيفه خود مي‌داند تا مطالبات جامعه را با رئيس‌جمهور در ميان بگذارد. بنابراين مي‌گويد:«ما و مردم از آقاي روحاني انتظار داريم كه نسبت به همه امور رفتار و برخورد قدرتمندانه‎تري نشان دهد و چهره مظلوميت به خود نگيرد. يعني حداقل كاري كه آقاي روحاني مي‌تواند انجام دهد اين است كه مسائل را به طور شفاف با مردم در ميان بگذارد. بنابراين اگر رئيس‌جمهوري برخورد قاطعي از خود داشته باشد و مسائل را براي ملت شفاف بيان كند مطمئن باشيد مردم، مسير و راه درست را انتخاب مي‎كنند. عضو شوراي مركزي حزب اعتدال و توسعه با بيان اينكه «ممكن است برخورد قاطع رئيس‌جمهوري، حملات مخالفان دولت را تشديد كند»، افزود: همين كه مردم واقعيت‌ها را درباره گذشته و حال كشورشان بفهمند كه چه اتفاقاتي براي ايران رخ داده است و مي‌افتد، قطعا همان رفتاري را كه با دلواپسان در انتخابات مجالس شوراي اسلامي، خبرگان رهبري و رياست‌جمهوري سال۹۲ از خود نشان دادند، بار ديگر تكرار خواهند كرد. 

وي در اين باره تصريح كرد: وقتي مسائل كشور براي مردم شفاف شد و متوجه رفتارهاي دلواپسان و قضاياي كشورشان شدند، در انتخابات مجالس شوراي اسلامي و خبرگان رهبري درست، بجا و به موقع رفتار و عمل كردند. اگر مردم مسائل كشورشان بدانند راه و مسير صحيح را انتخاب مي‌كنند و ادامه مي‎دهند.

برخي كانديداها اشتباهي وارد ليست اميد شدند

فاطمه هاشمي از اعضاي ارشد حزب اعتدال و توسعه است يعني همان حزبي كه كمي پس از اعلام نتايج انتخابات مجلس به عدم همراهي با ديگر اعضاي ليست اميد متهم شد و برخي اينگونه ادعا كردند كه حضور اعضاي نزديك به دولت و حزب اعتدال و توسعه به واسطه قرار گرفتن نامشان در ليست اميد بوده اما در مواقع مختلف به ويژه در زمان انتخاب رئيس مجلس تكروي كرده و به تعهدات خود پايبند نبودند، اما فاطمه هاشمي اين موضوع را از جهت ديگري بررسي كرده است. 

عضو شوراي مركزي حزب اعتدال و توسعه با بيان اينكه «برخي كانديداها اشتباهي وارد ليست اميد شدند»، گفت: متاسفانه عده‌اي به ليست اميد اعتقاد نداشتند و تنها به دليل كسب رای و ورود به مجلس خود را در ليست اميد قرار دادند. اين فعال سياسي به تشكيل گروهي در مجلس براي ايجاد تفرقه در فراكسيون اميد اشاره كرد و گفت: اين روزها خبرهايي مبني بر ايجاد«جبهه مستقلين» در مجلس شنيده مي‎شود. 

به عقيده من، اين افراد همان كساني هستند كه اشتباهي وارد ليست اميد شدند تا از اين طريق بتوانند آراي مردم را جلب کنند و وارد مجلس دهم شوراي اسلامي شوند، در حالي‎كه آنها هيچ اعتقادي به «ليست اميد» نداشتند و از اين فرصتي كه در اختيارشان قرار گرفته است، مي‎خواهند نهايت استفاده را ببرند. وي در اين باره اضافه كرد: وجود برخي افراد كه هيچ اعتقادي به ليست اميد نداشتند، اما به خاطر جلب آراي مردم وارد آن شدند، فراكسيون اميد را دچار عدم هماهنگي كرده‌ است. قبل از انتخابات برخي احزاب و گروه‌هاي سياسي براي جلوگيري از عدم وحدت چهره‌هايي را وارد ليست اميد كردند، اما متاسفانه همان افراد به دنبال تفرقه و عدم هماهنگي در فراكسيون اميد هستند.

نام:
ایمیل:
* نظر:
شوشان تولبار