شوشان تولبار
آخرین اخبار
شوشان تولبار
کد خبر: ۵۳۵۶۲
تاریخ انتشار: ۱۳ مهر ۱۳۹۵ - ۱۸:۳۸
در نشست شورای اداری خوزستان چه گذشت؟ / فرج الله خبیر : هنوز معاون سیاسی هستم / حجت الاسلام حسن زاده: در بحث زیرساخت ها کل خوزستان مشکل دارد / مقیمی : توانستیم نشاط سیاسی را ایجاد کنیم / آیت الله شفیعی: همه چیز ما در گرو محرم است
نشست شورای اداری خوزستان با حضور معاون وزیر کشور و جمعی از مسئولین استانی برگزار شد. در این نشست ، خبیر معاون سیاسی اجتماعی...
نشست شورای اداری خوزستان با حضور معاون وزیر کشور و جمعی از مسئولین استانی برگزار شد. در این نشست ، خبیر معاون سیاسی اجتماعی استانداری خوزستان با اشاره به شایعاتی پیرامون تودیع خویش در این مراسم ، گفت: چنان خبر برکناری من در استان و از این سمت در محافل خصوصی مطرح بود که خود بنده نیز باورم شد.

معاون سیاسی اجتماعی استانداری خوزستان در ادامه تاکید کرد : برخی بر این باور بودند که جلسه شورای اداری امروز با محوریت تودیع بنده خواهد بود اما باید اعلام کنم که چنین بحثی وجود ندارد و شورای اداری هم اکنون با محوریت تودیع و معارفه معاونت سیاسی اجتماعی نخواهد بود.
خبیر اعلام کرد: بنده همچنان معاون سیاسی اجتماعی استانداری خوزستان هستم و هر زمانی که وقت آن  برسد این پست را تحویل خواهم داد.

 


سخنان حجت الاسلام حسن زاده

استان خوزستان همواره برای تردد زائران اربعین حسینی به کشور عراق میزبان بوده است. هر چند معضلات زیادی برای تردد زائران از مرزهای چذابه و شلمچه در خوزستان وجود دارد اما نسبت به سال های گشذته وضعیت این دو مرز بهتر شده است.

برای تردد زائران اربعین حسینی از مرزهای خوزستان به کشور عراق باید برنامه ریزی شود و مسئولان کشوری و استانی وارد کار شوند. راه های سوسنگرد به چذابه بسیار نامناسب است و زیبنده تردد زائران نیست.

در بحث زیرساخت ها کل خوزستان مشکل دارد و هنوز مرکز شهر ما مسئله حل نشده فاضلاب دارد و در اهواز هنوز جوی های روباز است. کمترین خدمات شهری را به مردم اهواز نتوانستیم ارائه دهیم.

هم مسئولان استانی باید نیازها را به صورت صحیح منعکس کنند و هم اینکه توجهاتی از سوی مسئولان کشوری داشته باشیم. راه سوسنگرد در چذابه واقعا در شأن زائران نیست و انتظار داریم که در بحث زیرساخت های لازم برای خدمات رسانی به زائران حسینی توجهات ویژه ای را داشته باشیم.

 

سخنان مقیمی معاون سیاسی وزیر کشور

در زمینه‌های مختلف سیاست داخلی و خارجی‏، اقتصادی، اجتماعی فعالیت‌های زیادی از سوی دولت انجام شده است.

در بُعد سیاست خارجی دولت و رییس جمهور گفته بود که سعی ما بر تنش زدایی است و در این راستا با همه کشورهای جهان به جز آمریکا و رژیم اسرائیل ارتباطات خوبی برقرار شد؛ از سوی دیگر ارتباطات خوبی با کشورهای منطقه به جز عربستان و در برخی مقاطع با ترکیه برقرار شد و دولت توانست در بحث تنش‌زدایی گام‌های موفقی بردارد.

در بحث هسته‌ای پس از مذاکرات مفصلی که صورت گرفت در نهایت توافق‌نامه برجام حاصل شد که راه را برای روابط اقتصادی و سیاسی خارجی باز کرد و توانستیم روابط سیاسی و اقتصادی خود را نسبت به گذشته بهتر و از آن برای بهبود زیرساخت‌ها استفاده کنیم.

از زمان آغاز فعالیت دولت، دولت مطرح کرد که نشاط سیاسی و اجتماعی را در کشور برقرار می‌کند و احزاب، تشکل‌ها و گروه‌های سیاسی می‌توانند بدون محدودیت و در چارچوب قانون در کشور فعالیت خود را انجام دهند و از فعالیت‌ها، سخنرانی‌ها و برگزاری جلسات آن‌ها حمایت می‌شود. امروز همه احزاب منتقد و طرفدار دولت حرف‌های خود را می‌زنند. اوج این فعالیت‌ها را در انتخابات هفتم اسفند 94 شاهد بودیم و جنب و جوش و آرامش در این انتخابات در کنار هم برقرار شد.

در امور سیاسی توانستیم نشاط سیاسی را ایجاد کنیم و فعالیت خانه احزاب از سر گرفته شد و دولت توانست وعده خود درباره ایجاد نشاط سیاسی را محقق کند. ان‌شالله به زودی در استان‌ها هم شورای خانه احزاب تشکیل خواهد شد و در انتخابات سال آینده نیز همانطور که در انتخابات سال گذشته گفتیم، بتوانیم ازآرای مردم صیانت کنیم و با بی‌طرفی کامل زمینه ایجاد نشاط سیاسی را در کشور فراهم کنیم.

سیاست دولت این است که از کسانی که برنامه های دولت را قبول داشته و کارآمد بوده، و برنامه های دولت را اجرا کنند، استفاده کند. فرمانداران ما در انتخابات گذشته به درستی عمل کرده و مشکلی نداشتند و امیدواریم در انتخابات آینده نیز به همین صورت باشد.

اولین موضوعی که وزیر کشور تأکید داشت بحث امنیت بود، فرمانداران روسای شورای تأمین شهرستان و استاندار نیز مسائل امنیتی استان را به عنوان رئیس شورای تأمین بررسی کند و تصمیم گیری های لازم را داشته باشند تا استان در امنیت کامل اداره شود.

 

سخنان آیت الله سید علی شفیعی

همه چیز ما در گرو محرم است و به فرموده امام راحل تکلیف همه چیز را امام حسین(ع) تعیین کرده و همه چیز ما از محرم و صفر است. ماه محرم و صفر ماهی است که در انقلاب و کل طول تاریخ امتحان خود را پس داده و همیشه جوابگو است و تمام نشدنی. برای اتمام حجت و اکمال نعمت از سوی خداوند متعال بر ما این چنین موظف و مکلف هستیم که از محرم و صفر استفاده کنیم که هر سال بر ما می گذرد.

باید جرعه ای نوشیده باشیم از ماه محرم و صفری که همه از آن استفاه می کنند و امید می رود به تمام معنای کمله حسینی و خادمینی راستین برای قیام امام حسین(ع) باشیم.


 






نام:
ایمیل:
* نظر:
شوشان تولبار