قال علی علیه السلام: انسان سه جا تغییر میکند: نزد صاحبان قدرت، روی صندلی قدرت و غنا بعد از فقر و هرکس تغییر نکند دارای خرد ناب و اخلاق مستقیم است. القُربِ مِنَ المُلوكِ ، و الوِلاياتِ ، و الغَناءِ من الفَقرِ ، فمَن لَم يَتَغَيَّرْ في هذهِ فهُوَ ذو عَقلٍ قَويمٍ و خُلقٍ مُستَقيمٍ
ریاست به دست کسانی خطاست، که از دست شان دست ها بر خداست...سعدی
عافیت خواهی نظر در منظر خوبان مکن، ور کنی بدرود کن خواب و قرار خویش را(سعدی)
آن را که چنین دردی، از پای دراندازد، باید که فروشوید، دست از همه درمانها(سعدی)
هر که دلارام دید ،از دلش آرام رفت، چشم ندارد خلاص ،هر که در این دام رفت
(سعدی)
کسی نیک بیند به هر دو سرای، که نیکی رساند به خلق خدای(سعدی)
امام علی (ع): كسى كه دانشى را زنده كند هرگز نميرد.
با تشکر
ابراهیم مکوندی
درباره ی فرهنگ سازی برای استفاده درست و اصولی از فضای مجازی (واتس آپ،تلگرام ،اینستاگرام و...) چندین راهکار مهم و کلیدی وجود دارد.که فهرست وار به حضور انور شما سروران گرام تقدیم می دارم.
درباره ی فرهنگ سازی برای استفاده درست و اصولی از فضای مجازی (واتس آپ،تلگرام ،اینستاگرام و...) چندین راهکار مهم و کلیدی وجود دارد.که فهرست وار به حضور انور شما سروران گرام تقدیم می دارم.
امیدوارم بتوانم برای استفاده ی بهینه ازاین فرصت طلایی به جهت پیشبرد غنای ادبی و فرهنگ سازی همگانی مطالب مفید و کلیدی را تقدیم دیدگان پرمهرتان بنمایم. باتوجه به این که بیشترین کاربران این فضای مجازی ،جوانان و نوجوانان هستند. رعایت چندین نکته حایز اهمیت می باشد.
الف): در ارتباط با کامنت هایی که دریافت می نماییم.دقت کنیم که منبع و رفرنس علمی و واقعی دارد یا خیر.
ب):آیا توانایی تشخیص منابع معتبر را داریم یا خیر.
ج): پس ازاین دونکته باید مطالب دریافتی را به طور کامل و با دقت مطالعه کنیم.و سپس اقدام به انتشار آن نماییم.تا ناغافل، آب به آسیاب دشمنان و بدخواهان ایران زمین نریزیم.ویا بهتر بگویم؛اعمال دشمن شاد انجام ندهیم.
د): بی جهت به کامنت های ارسالی گیر ندهیم.و شخص فرستنده را بازخواست ننماییم. زیرا ایشان هم از منبعی آن را دریافت نموده است. و به جهت مشارکت در گروه ،آن مطلب را به اشتراک گذاشته است. لذا به دلیل عدم آشنایی اعضای گروه های مختلف و متنوع،امکان دارد . موجبات رنجش خاطر دیگران را فراهم کنیم. پس بی جهت یکدیگر را زیر سوال نبریم. و آستانه ی تحمل خودمان را بالا ببریم. سعه ی صدر، همه ی اختلافات را حل خواهد کرد.
چ): باید به آن درجه از فرهنگ ،درایت و آگاهی دست یابیم .که بدانیم همیشه اختلاف نظر، وجود خواهد داشت. پس نباید انتظار داشته باشیم که همه ی دنیا به میل و مطابق سلیقه ی ما رفتار کنند و یا اظهار عقیده بنمایند. و این را بدانیم که به تعداد انسان های روی زمین،اختلاف عقیده و نظر وحود دارد.
ح): همگی ما در یک برهه از زندگی شخصیمان به نقطه ایی می رسیم که امکان دارد باورها و اعتقادات دیگران،برای ما خیلی سطحی و پیش پا افتاده به نظر برسد. شاید با مطالعه ی یک کتاب ، تماشای یک فیلم سینمایی و یا یک رویداد مهم در زندگیمان ،تمام عقاید و اعتقادات گذشته را پوچ و بی اساس بپنداریم.ولی از این نکته غافل نشویم که اعتقادات و باورهای هرشخصی ،قابل احترام و برای خودش مستحکم و رسوخ ناپذیر است. پس به باورها و اعتقادات دیگران به دیده ی احترام و اکرام بنگریم.
ه): تمسخر و بی حرمتی به دیگران کاری بس ناشایست و ناپسند می باشد. پس یاد بگیریم که همه ی انسان ها در پیشگاه خداوند متعال یکسان هستند. و تنها ملاک برتری ،تقوی الهی می باشد.لذا از تمسخر و توهین به افراد ،اقوام و حتی بیگانگان به شدت بپرهیزیم.
ع): اکنون که دنیای مجازی قسمت اعظمی از زندگی ما را فرا گرفته است. رعایت اصول صحیح گفتمان ، تحمل دیگر دوستان،سعه ی صدر و بالا بردن آستانه ی تحمل، از کلیدی ترین و اساسی ترین نکات حضور در این جهان نوین و فضای مجازی می باشد.در پایان متذکر می گردم:
*فضای مجازی و سایبری را باید به راه درست و اصولی سوق داد. و با توجه به این که دشمنان اسلام و ایران زمین ،درپی تفرقه افکنی در بین شیعه و سنی و قومیت های بزرگ منش این آب و خاک هستند.ما وظیفه خود می دانیم که اراجیف و شایعاتی را که از لابی های استکبار و صیهونسیم منتشر می گردند. را بازنشر ننمایم.
وفقط در راستای فرهنگ ،ادب ،هنر ،اتحاد و همدلی مردمان پاک نهاد و پاک نژاد این سرزمین گهربار گام برداریم. و از تهدید های دشمنان ایران و اسلام ،فرصت بسازیم.در جهت اعتلای فرهنگ غنی ایران زمین،
والسلام علی من اتبع الهدا
ابراهبم مکوندی(سکوت)