استاندار خوزستان با اشاره به اهمیت نگهداری از گندم تولید شده در استان گفت: سازمان جهادکشاورزی، غله.........
استاندار خوزستان با اشاره به اهمیت نگهداری از گندم تولید شده در استان گفت: سازمان جهادکشاورزی، غله و تعاون روستایی باید این کار را دنبال و برای استان ظرفیت سازی کنند و از زمان خرید گندم تا نگهداری آن بیش از ۴ تا ۵ روز نگذرد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز،غلامرضا شریعتی در پنجمین نشست شورای سلامت خوزستان که امروز در استانداری خوزستان برگزار شد اظهار داشت: تامین امنیت، سلامت و آموزش وظیفه دولت است؛ این وظیفه جزء وظایف حاکمیتی دولت نیست و بخش خصوصی نیز میتواند برای توسعه زیرساختها حضور یابد.
وی با بیان اینکه غدا و امنیت غذایی در حوزه سلامت قرار میگیرد و مانند موضوع سلامت از حقوق مردم است، افزود: محصول گندم قوت غالب مردم است و در جامعه ما برخلاف سایر جوامع یک نقش محوری دارد از این بابت باید تمام فرآیند آن از کاشت تا تولید نان به درستی انجام شود.
استاندار خوزستان ادامه داد: مردم از کیفیت نان تهیه شده رضایتی ندارند و اگر قرار است که این وضعیت ساماندهی شود باید قدم به قدم جلو برویم.
وی بابیان اینکه سلامت و کیفیت بالای گندم خوزستان نکته مثبتی است، عنوان کرد: نباید در برابر نعمتی که خداوند با نهایت کیفیت در اختیار ما قرار میدهد کفران کنیم .
شریعتی به موضوع مکانهای نگهداری گندم اشاره کرد و گفت: اینکه ما بگوییم توان و تدبیر نگهداری داریم با خیر درست نیست بلکه باید مشکل مکان نگهداری گندمها توسط دستگاههای متولی با برنامه ریزیهای مدون رفع شود.
وی افزود: تمام پیگیریها که نباید از جانب استانداری باشد بلکه برخی از موارد باید از طریق دستگاه متولی انجام شود و دستگاههای زیربط باید از بخش خصوصی برای توسعه کار خود کمک بگیرند.
استاندار خوزستان گفت: سازمان تعاون روستایی و غله باید از مناطق تولید گندم بازرسی کنند و متوجه شوند که چرا گندم خریداری شده دریک انبار نامطلوب ذخیره میشود.
وی با بیان اینکه باید تدبیری برای مراکز خرید گندم اتخاذ شود، عنوان کرد: قبل از اینکه سازمان غذا و دارو مدعی سلامت مردم خوزستان باشد باید سازمان جهاد کشاورزی مدعی باشد زیرا افراد حوزه سازمان کشاورزی بهترین محصول را تحویل میگیرند و به تبع باید بهترین محصول را توزیع کنند.
شریعتی خطاب به سازمان جهادکشاورزی، غله و تعاون روستایی گفت: شما باید کار را دنبال و برای استان ظرفیت سازی کنید و از زمان خرید گندم تا نگهداری آن بیش از 4 تا 5 روز نگذرد.
انتهای پیام/