رقابتها از سطح بسیار بالایی برخوردار بود چرا که تمام نفرات لیگ برتری در آن شرکت کرده بودند.
دوچرخهسوار خوزستانی قهرمان لیگ دسته یک جاده کشور در ماده تایمتریل انفرادی مدعی شد: اشتباه مشکوک سرداور در اعلام مسیر دور آخر مسابقات بخش استقامت، مدعیان کسب عنوان در این بخش را ناکام گذاشت.
مصطفی لقمانیان با اشاره به سطح رقابتهای لیگ دسته یک جاده کشور، اظهار کرد: رقابتها از سطح بسیار بالایی برخوردار بود چرا که تمام نفرات لیگ برتری در آن شرکت کرده بودند.
وی ادامه داد: رکابزنانی همچون سیدعلی رضوی و احمد قمری که عضو تیمملی و دارای چندین عنوان در لیگ برتر نیز هستند و همواره جزو نفرات مدعی لیگ برتر بودهاند نیز در رقابتها حاضر بودند. از طرفی این مسابقات در جاده کف (صاف) برگزار شد که باعث شده بود سطح مسابقات بالا باشد.
این رکابزن خوزستانی با اشاره به مسابقات بخش استقامت نیز بیان کرد: من در قسمت استقامت جزو مدعیان بودم ولی سرداور مسیر روی یک اشتباه، نزدیک به 50 دوچرخهسوار را که در گروه پیشتاز به سمت خط پایان در حرکت بودند و من نیز جزو آن ها بودم، برگرداند و مسیر دیگری را به ما نشان داد و زمانی که ما متوجه شدیم مسیر اشتباه است و دور زدیم دیگر کار از کار گذشته بود.
وی افزود: تمام 50 دوچرخهسوار به این موضوع اعتراض کردند ولی داوران زیر بار نرفتند و گفتند ما چنین کاری نکردیم. این در حالی بود که خود سرداور لبِ بریدگی جاده ایستاد و به دوچرخهسواران اعلام کرد که مسیر را دور بزنید.
لقمانیان عنوان کرد: این اتفاق در دور آخر برای ما افتاد و این در حالی بود که در این دور احمد قمری که برادر خسرو قمری (رییس فدراسیون) نیز است به همراه دو رکابزن دیگر فاصلهای حدود 600 متر با ما ایجاد کرده بودند ولی این فاصلهای نبود که نشود آن را جبران کرد چرا که 15 کیلومتر تا خط پایان فاصله بود و به راحتی می توانستیم در دو کیلومتر این فاصله را کم کنیم. در هر صورت چنین اشتباهی در چنین سطحی از مسابقات کمی بعید است و این که آیا این موضوع عمدی بوده است یا خیر را دیگر نمیدانم. آن چیزی که موضوع را مشکوک میکند این است که چرا این اشتباه فقط برای گروه پیشتاز رخ داد؛ یعنی گروهی که تمام رکابزنان آن جزو مدعیان و عضو تیمملی بودند.
وی گفت: در مجموع از مسابقات و میزبانی و همچنین کسانی که جهت تامین خوابگاه و بستن جادهها کمک کردند، راضی هستیم ولی متاسفانه این اشتباه در 15 کیلومتر پایانی همه چیز را خراب کرد. اشتباهی که صورت گرفت در حدی بود که برخی دوچرخهسواران مدعی تبریزی میگفتند "ما دیگر در این مسابقات شرکت نمیکنیم زیرا اگر برگردیم تبریز و بگوییم آخر شدیم به ما میخندند!"
قهرمان مسابقات تایمتریل لیگ دسته یک دوچرخهسواری کشور در پاسخ به این سوال که با این قهرمانی آیا شانسی برای دعوت شدن به تیمملی دارد؟ گفت: برای دعوت شدن به تیمملی و یا انتخابی آن، ملاک تنها یک مسابقه یا یک قهرمانی نیست بلکه باید جزو رنکینگ باشم. من به دلیل اینکه چند سالی از مسابقات دور بودم از رنکینگ خارج شدم. در حال حاضر باید چندین مقام دیگر کسب کنم تا وارد رنکینگ شوم و بعد از آن به تیمملی و اردوهای انتخابی دعوت شوم.
وی اضافه کرد: برای دعوت شدن به اردوی تیمملی تنها کسب مدال کافی نیست بلکه باید در چندین مسابقه کشوری شرکت کرد و هیات خوزستان نیز تمام اعزامهای خود را انجام دهد تا به واسطه آن اعزامها، امتیازات ما افزایش یابد و وارد رنکینگ شویم. من چهار سال قبل به دلیل این که خوزستان اعزامهای خود را به صورت کامل انجام نمیداد، با تیم گیلان در مسابقات شرکت میکردم و با آن تیم توانستم هفت مدال طلا کسب کنم. امیدوارم هیات استان اعزامهای خود را به صورت کامل انجام دهد تا زحمات ورزشکاران هدر نرود. از طرفی کسب مدال برای استان خود لذت دیگری دارد.
لقمانیان در پایان اظهار کرد: اگر مانند تبریز در استان خوزستان نیز بتوانند هفتهای یک مسابقه با جایزه برگزار کنند و از دوچرخهسواران حمایت شود، این رشته ورزشی و ورزشکاران استان بیش از اینها میتوانند در کشور حرف برای گفتن داشته باشند. دوچرخهسواری رشته پرخطر و پر هزینهای است و این که یک رکابزن این همه هزینه کند و در جادهها زحمت بکشد ولی مسابقهای برگزار نشود، خیلی حیف است و زحمات هدر میرود. در حال حاضر از فروردین 95 تاکنون، هیچ مسابقه استانی در خوزستان برگزار نشده است. چنانچه مسابقات استانی به صورت مرتب برگزار و اعزامهای کشوری نیز انجام شود، قطعا رکابزنان با انگیزه بیشتری تمرینات خود را ادامه خواهند داد.