امام علی (ع): كسى كه دانشى را زنده كند هرگز نميرد.
دوشنبه 10 آبان ماه 95 دکتر محمد جعفر شاطر زاده مدیر دانشکده علوم توان بخشی در همایش سال روز کار درمانی که در سالن آمفی تئاتر این دانشکده با حضور جمعی از اعضای هئیت علمی و دانشجویان این رشته برگزار شد، بیان داشت: مولفه اصلی کار درمانگرها، خدمت به بیماران خصوصا در حیطه ی کار درمانی، حفظ علاقه مندی و روز به روز بالا بردن سطح علمی و نگه داشتن آگاهی خود در این سطح است.
شاطر زاده تصریح کرد: کار درمانی از رشته هایی است که به تدریج در نظام سلامت تعریف می شود و نیاز دارد هر چه بیشتر به جامعه معرفی گردد که با تلاش دانشجویان در این رشته این امر مهم محقق خواهد شد.
وی در ادامه افزود: هویت حرفه ای کار درمانی در نظام سلامت باید نشان داده شود و آنچه باعث می شود این هویت دیده نشود، عدم آگاهی سیاست گذاران و کم کاری متولیان است، به طور کلی سه مولفه ی علاقه مندی، سلیقه و تلاش مضاعف باعث خواهد شد که کار درمانی به جایگاه اصلی و واقعی خود دست پیدا کند.
در ادامه این مراسم دکتر خیاط زاده مدیر گروه رشته کار درمانی و از اعضای هئیت علمی دانشگاه گفت: فلسفه کار درمانی این است که باید دستی از دیگران بگیریم و به دیگران خدمت کنیم و اگر این روحیه وجود نداشته باشد، نمی توانیم کار درمان موفقی باشیم؛ اساسا" حس کمک کردن باید در هر کار درمانگر وجود داشته باشد و مراجعه محوری و کلی گری را در راس کار قرار دهند زیرا در آن خصوصیات روحی و باطنی فرد بیمار مورد ارزیابی و برنامه ریزی قرار می گیرد و کار درمانگر بر اساس آن اطلاعات در روند معالجه و بهبودی بیمار در هر رده ی سنی که باشد قدم بر می دارد. معالجه ی بیمار باید با مشارکت نسبی او در سطح خانواده و جامعه پیش برود تا احساس بهتری از خود پیدا کرده و بتواند از زندگی لذت بهتری ببرد.