با روی کار آمدن حسن روحانی به عنوان رییس جمهور و انتصاب آقای یونسی به عنوان دستیار رئیس جمهور در امور اقوام و اقلیت ها...
شوشان / سید غلامرضاشریفی
مترجم و روزنامه نگار
با روی کار آمدن حسن روحانی به عنوان رییس جمهور و انتصاب آقای یونسی به عنوان دستیار رئیس جمهور در امور اقوام و اقلیت ها از سوی وی و مواضع زعیم دولت تدبیر و امید در خصوص اقوام، بارقه ای از امید دردل فعالان سیاسی ،اجتماعی و فرهنگی اقوام مختلف در سطح کشور ایجاد شد. در خوزستان نیز که از ترکیب قومی متنوعی برخوردار است به تبع این راهبرد دولت و رویکرد مثبت آن اقوام به بازسازی صفوف خود پرداخته و سعی در تبیین مطالبات برزمین مانده خود نمودند.
در این بین قوم عرب که همواره خود را در خلق حماسه ها و ارزشهای ناب نظام جمهوری اسلامی سهیم میداند همواره خواستار حضور فعالانه در معادلات مختلف کشور و استان بویژه در سطوح مدیریتی است. حضوری بدور از هرگونه تبعیض و مبتنی بر شایسته سالاری و بدون تردید در راستای سیاست های نظام ،تنوع قومی در استان خوزستان و ترکیب هر قومیت از قبائل مختلف و وجود سران قبائل در راًس تصمیم گیری این تشکل ها که به مثابه یک سازمان و نهاد مدنی است فرصت بسیار ارزنده ای پیش روی مدیران و متولیان امر کشور و استان قرار داده فرصتی که اگر به شایستگی قدر دانسته شود و مدیریت گردد می تواند مفهوم تکثر را به هنجار وحدت گره بزند و ابزار بسیار تاثیر گذاری در تحقق اهداف متعالی نظام مقدس جمهوری اسلامی باشد.
چند روز گذشته فضای مجازی و بعضاً فضای رسانه ای استان شاهد خبر یک انتصاب در حوزه صنعت نیشکر استان بود انتصابی که به فاصله کمتر از یک روز با نامه ای دو خطی کان لم یکن تلقی شد.
صرفنظر از جنبه حقوقی این سلب عنوانی که با این نامه صورت گرفت و اینکه آیا کان لم یکن شدن مصوبه هیاًت مدیره یک شرکت در انتصاب فردی به سمت مدیر عاملی آن شرکت آنهم با رآی اکثریت با یک نامه دو خطی از سوی یکی از سهامداران مبنای قانونی دارد یا خیر؟، اما بازخورد سیاسی این کنش به شدت فضای عمومی جامعه بویژه کنشگران وفعالان عرب در استان را تحت تاثیر قرار داد ،تاثیری که در قالب نوشته ، بیانیه و حتی فراتر، اعتراض برخی نمایندگان در صحن علنی مجلس و در جریان راًی اعتماد به وزرای پیشنهادی دولت خود را نشان داد. از سوی دیگراستعفا و تزلزل ، موقعیت یکی دیگر از منتسبین به این قوم در استانداری موجب ایجاد نارضایتی در عوام و خواص این قوم شده و با حضور در محافل عمومی و خصوصی این قوم می توان پی به سلب اطمینان این طیف از جامعه به آقای روحانی و احتمال ریزش راًی وی در انتخابات ریاست جمهوری پیش رو در نزد این قوم برد.
لذا به نظر می رسد آقای شریعتی استاندار خوزستان به عنوان نماینده دولت در استان برای همسویی با دولت از یک طرف وثبت رکورد راًی اولی آقای روحانی دراستان که قطعاً به تثبیت موقعیت استاندار در دولت اینده آقای روحانی منجر خواهد شد از طرف دیگر می بایست در این خصوص موضع فعالانه ای اتخاذ کند و تهدید ریزش رآی آقای روحانی از سبد راًی این قوم را به فرصت طلایی همگرایی و هم افزایی اقوام در خوزستان تبدیل نموده و همزمان ضمن مقابله با برخی جوسازیهای صورت گرفته در این خصوص چالش احتمالی اعتماد این قوم به آقای رییس جمهور را ترمیم نماید.
واقعا که بعضی وقتها دوستان در مسائل قومی حاضرند پا روی همه چیز بذارند
دوما روحانی بااین عملکرد ضعیفی که در ساتان داشته و با وعده وو عید های خود مهر بی اعتمادی از سوی مردم فهیم خوزستان بر پیشانی دولت حک کرده است
در ضمن شوشان عزیز هر کسی بلند شد مطلبی ارائه کرد که نباید زود رسانه ای کنید
ما از طرفداران سایت شما هستیم لطفا کمی با تعمق برخورد کنید
ارائه اینگونه مطالب برای اقوام مومن و شریف و مردم خونگرم خوزستان صحیح نیست مردم خوزستان از هر قومی و یا قبیله ای که باشند برادر هم هستند و زیر پرچم جمهوری اسلامی ایران و با رهبری حضرت امام خامنه ای در برابر هرگونه دشمن ایستاده گی میکنند
در ضمن چرا فکر می کنید برادران عرب حقشان ضایع شده بحمدالله که که دونفر از زماینده های اهواز برادران عرب ما هستند . تا زمانی که هر کدام از ما اینگونه فکر می کنیم خوزستان همین است . ضرورت دارد برادرم از قوم گرایی هجرت کنیم
زنبورک:
[...] تهدید رئیس جمهور یک ملت،ترویج قومیت گرایی بجای شایسته گرایی،ارائه تصویری نگران کننده از عشایر غیور خوزستان و [...] دیگر از این نوشتار.عجب؟!!!!!!
شوشان!
رسالتت را به چه بهایی معامله کردی؟
ویززززززز