امام علی (ع): كسى كه دانشى را زنده كند هرگز نميرد.
مراسم اختتامیه چهارمین دوره آموزش مربیان کتابخانههای گویای سامسونگ در هتل هویزه تهران برگزار شد.
در این مراسم که با حضور جمعی از مدیران شرکت سامسونگ الکترونیکس، سازمان بهزیستی، نهاد کتابخانههای عمومی، انجمن نابینایان ایران و سازمان فنی و حرفهای همراه بود، از مربیان و اساتید کتابخانههای گویا تجلیل شد.
کتابخانههای گویا بخشی از پروژه کودکان امید سامسونگ است که از چند سال پیش آغاز شده و تاکنون به ساخت ۱۳ کتابخانه گویا منجر شده است.
مربیان شاغل در این کتابخانهها در زمانهای مختلف از طریق برنامههای آموزشی که سامسونگ برگزار میکند، نحوه تعامل با کودکان و نوجوانان نابینا را یاد میگیرند. مراسمی برگزار شد اختتامیه چهارمین دوره از این برنامههای آموزشی بود.
فرناز فرضی، مدیر روابط عمومی و مسئولیتهای اجتماعی سامسونگ الکترونیکس، با بیان اینکه تمرکز اصلی فعالیتهای اجتماعی سامسونگ در حوزه بینالملل عمدتا به چهار بخش آموزش، سلامت، اشتغال و محیط زیست تقسیمبندی میشود، گفت: «سامسونگ برای انجام مسئولیتهای اجتماعی خود در ایران قدمهای کوچک برای نابینایان برداشته است تا روزی برسد که هیچکس از لذت خواندن کتابها و قصهها محروم نشود. ما تصمیم داریم با برنامهریزیهایی که صورت گرفته تعداد کتابخانههای صوتی و گویای سامسونگ را در سال آینده افزایش دهیم.»
در ادامه این مراسم شادکام، مدیر کتابخانههای گویا سامسونگ با بیان تاریخچهای از شروع ساخت کتابخانههای گویا آماری از اعضا این کتابخانهها ارائه کرد.
به گفته شادکام سال ۹۱ اولین کتابخانه در شهر زنجان ساخته شد و سیزدهمین کتابخانه سال جاری در بوشهر به بهرهبرداری رسید. براساس آماری که مدیر کتابخانههای گویا در این مراسم اعلام کرد ۲۸ تا ۳۰ هزار نفر از این کتابخانهها استفاده میکنند.
وی با بیان اینکه برای تامین هزینههای کتابخانهها نیاز به کمکهای سازمانهای دولتی و نهادهای عمومی است، گفت: «در ابتدا هزینههای مالی حقوق مربیان و رفتوآمد آنها که بعضا مسافت ۳۰ تا ۴۰ کیلومتری را طی میکردند باعث شد تا در ابتدا مشکلاتی
برای کتابخانهها ایجاد شود که با کمک شرکت سامسونگ سرویسهایی برای مربیان ایجاد و امروزه با استفاده از این کمکها خدمات رفاهی مناسبی در این کتابخانهها ارائه میشود.»
شادکام پروژه کتابخانههای گویا را فعالیتی دانست که موفق شده نابینایان و کمبینایانی را که تا پیش از این منزوی و خانهنشین بودند را در محیطی فرهنگی دورهم جمع کند تا این افراد ضمن آموزش و خواندن کتاب لحظات شادی را با یکدیگر سپری کنند.
در این مراسم جمالی مدیر انجمن نابینایان ایران ارائه خدمات توانبخشی، مددکاری و مشاوره، رفاهی و آموزش خانوادهها و نابینایان را به عنوان اصلیترین فعالیتهای این انجمن عنوان کرد.
در ادامه این مراسم اسدالله امرایی، نویسنده و مترجم با بیان چالشهای موجود بر سر راه تولید کتابهای صوتی و گویا به ارائه راهکارهایی برای حل این مشکل پرداخت.
در پایان، مجید تهرانیان، مدیر کل فنی و حرفهای استان تهران، اعلام کرد که سازمان فنی و حرفهای علاقهمند است در این برنامه سهمی داشته باشد و برای تعریف استاندارد آموزشی مربیان کتابخانه های گویا قدمی بردارد. همچنین وی عنوان کرد این معلمان میتوانند بعد از تعریف دورهها مدارک بینالمللی از طریق سازمان دریافت کنند.
در پایان چهارمین دوره آموزش مربیان کتابخانههای گویا از مربیان و اساتید حاضر در کارگاهها تقدیر شد.
درباره شرکت سامسونگ الکترونیکس
سامسونگ الكترونيكس الهامبخش دنیا است و آينده را با ايدههای نو و فناوريهاي خلاقانه و کاربردی اش شكل ميدهد. حاصل خلاقیت و نوآوری بیوقفه سامسونگ، دگرگونی و ارائه تعریفی نوین در دنیای تلویزیون ها، گوشی های هوشمند، دستگاههای پوشیدنی، تبلت ها، دوربین ها، لوازم دیجیتال، تجهیزات پزشکی، سیستمهای شبکه و قطعات نیمهرسانا و نمایشگرهای حرفهای است.
برای اطلاعات بیشتر و دریافت آخرین اخبار، میتوانید به وبسایت http://news.samsung.comمراجعه کنید.