قال علی علیه السلام: انسان سه جا تغییر میکند: نزد صاحبان قدرت، روی صندلی قدرت و غنا بعد از فقر و هرکس تغییر نکند دارای خرد ناب و اخلاق مستقیم است. القُربِ مِنَ المُلوكِ ، و الوِلاياتِ ، و الغَناءِ من الفَقرِ ، فمَن لَم يَتَغَيَّرْ في هذهِ فهُوَ ذو عَقلٍ قَويمٍ و خُلقٍ مُستَقيمٍ
ریاست به دست کسانی خطاست، که از دست شان دست ها بر خداست...سعدی
عافیت خواهی نظر در منظر خوبان مکن، ور کنی بدرود کن خواب و قرار خویش را(سعدی)
آن را که چنین دردی، از پای دراندازد، باید که فروشوید، دست از همه درمانها(سعدی)
هر که دلارام دید ،از دلش آرام رفت، چشم ندارد خلاص ،هر که در این دام رفت
(سعدی)
کسی نیک بیند به هر دو سرای، که نیکی رساند به خلق خدای(سعدی)
امام علی (ع): كسى كه دانشى را زنده كند هرگز نميرد.
پنجشنبه 14 بهمن ماه روز پنجم نمایش فیلم ها در برج میلاد و روز چهارم نمایش فیلم ها در سینماهای مردمی بود.
سی و پنجمین جشنواره فیلم فجر این روزها در حال برگزاری است و در برج میلاد به عنوان کاخ جشنواره روز پنجم خود را سپری کرد.
پنجشنبه 14 بهمن ماه روز پنجم نمایش فیلم ها در برج میلاد و روز چهارم نمایش فیلم ها در سینماهای مردمی بود. در این روز 5 فیلم در برج میلاد برای اهالی رسانه، سینماگران و منتقدان به نمایش درآمد.
نخستین فیلم این روز به سینمای مستند تعلق داشت. مستند «رئیس الوزرا» به کارگردانی محمدرضا هاشمیان ، مستندی سیاسی اجتماعی است که همانگونه که سازنده اش می گوید بنای آن را ندارد که از قوام السلطنه قهرمان بسازد، اما تلاش کرده گوشه مغفول مانده از تاریخ ایران را که قوام نقش مهمی در آن را بر عهده داشته را پیش روی تماشاگران بگذارد.
این مستند در نخستین سانس روز پنجشنبه به نمایش درآمد. مستندی که در بخش پژوهش تلاش های فراوانی در آن صورت گرفته است و مخاطب را تا انتها با خود همراه می کند.
پردیس ملت به عنوان کاخ مردمی جشنواره روزهای شلوغی را سپری می کند
در دومین سانس نمایش فیلم ها در برج میلاد، فیلم سینمایی «بدون تاریخ بدون امضا» به کارگردانی وحید جلیلوند و با بازی امیر آقایی، هدیه تهرانی و نوید محمدزاده اکران شد. این فیلم در ادامه ی همان سینمای اجتماعی مدنظر برادران جلیلوند است که پیش از این در فیلم «چهارشنبه 19 اردیبهشت» مشاهده کرده بودیم. نمایش این فیلم با استقبال نسبی اهالی رسانه و سینماگران و منتقدان حاضر در برج میلاد مواجه شد. ابراهیم حاتمی کیا نیز برای تماشای این فیلم به کاخ جشنواره آمده بود. تا اینجای جشنواره فیلم هایی که در برج میلاد مورد تحسین مخاطبان قرار گرفته است به تعداد انگشتان یک دست نیز نمی رسد.
در انتهای این فیلم نیز نام احسان علیخانی، مجری مطرح تلویزیون به عنوان تهیه کننده دوم این اثر مشاهده شد که در نشست خبری فیلم نیز این مساله رسانه ای و به صورت رسمی علیخانی به عنوان یکی از تهیه کنندگان این فیلم معرفی شد.
اما فیلم دیگری که در روز پنجم جشنواره در برج میلاد به نمایش درآمد فیلم «ماه گرفتگی» به کارگردانی مسعود اطیابی بود که موضوع و سوژه جنجالی اش در مدت اخیر در رسانه ها مطرح شده بود. این فیلم در مورد اتفاقات بعد از انتخابات سال 1388 ساخته شده است. اطیابی کارگردان این فیلم در نشست خبری بعد از نمایش فیلم گفت: «بیشتر افراد از نمايش راضي بوده اند و تنها ده بيست نفري ازجمعيت بلند شدند و افراد ديگر را هم با خود به بیرون سالن كشاندند. خواهشم اين است که در اینجا دوستان خود را سانسور نكنند. خوشحالم كه دو طيف نگاه، از فيلمم راضي نیستند. شاید اين وسط خدا از ما راضي باشد.»
فیلم سینمایی «انزوا» به عنوان نخستین فیلم بلند سینمایی مرتضی علی عباس میرزایی نیز فیلم دیگری بود که در برج میلاد به نمایش درآمد. کارگردان این اثر در نشست خبری این فیلم گفت: «من عاشق مسعود کیمیایی و مرحوم علی حاتمی هستم و معتقدم سینما بدون بزرگان این عرصه معنا و مفهوم ندارد. از آنجایی که همه آدمها تاثیرپذیر هستند و من هم استثنا نیستم و به این بزرگان ارادت دارم، قطعا از آنها در کار خودم تاثیر گرفتهام. من برای ساخت این فیلم سختیهای زیادی کشیدم، اما مقاومت کردم و ایستادم تا رفیقهایم سرشان را بالا بگیرند. در فضای سینمای ما آدمهای بااستعداد زیادی هستند، من هم این فیلم را ساختم که بگویم باید مقاومت کنیم.»
در پنجمین روز جشنواره فیلم فجر، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در سینمای رسانههای گروهی در برج میلاد حاضر شد و به تماشای فیلم «انزوا» به کارگردان مرتضی علی عباس میرزایی نشست.
آخرین فیلمی که روز پنجشنبه 14 بهمن در برج میلاد به نمایش درآمد فیلم سینمایی «مادری» به کارگردانی رقیه توکلی و بازی نازنین بیاتی، هانیه توسلی و هومن سیدی بود که مهمانان ویژه ای مانند محمدرضا عارف و سیداحمد خمینی برای تماشای آن به کاخ جشنواره آمده بودند. «مادری» فیلم بی ادعا و استانداردی بود که پایانِ روز کم حاشیه و کم رمق جشنواره در برج میلاد را رقم زد.
سینماهای مردمی نیز این روزها ساعت های شلوغی را سپری و مخاطبان بسیاری آثار این دوره جشنواره را در آنها تماشا می کنند. برخی فیلم ها در ساعات بامداد به سانس فوق العاده نیز می رسد. به گفته محمدرضا فرجی مدیر امور سینماهای سی و پنجمین جشنواره فیلم فجر در چهارمین روز اکران مردمی (چهاردهم بهمن ماه) فیلمهای «بدون تاریخ بدون امضا»(وحید جلیلوند) در دو سینمای آزادی و فرهنگ، «ماجرای نیمروز»(محمدحسین مهدویان)، «خوب بد جلف»(پیمان قاسمخانی) و «قاتل اهلی» (مسعود کیمیایی) در پردیس آزادی به سانس فوقاالعاده رسیدند.
همچنین پنجشنبه 14 بهمن احمد مسجد جامعی عضو شورای شهر و عليرضا تابش مديرعامل فارابی در پرديس ملت و دكتر قاضیزاده هاشمی وزير بهداشت در ايوان شمس به ديدن «گشت ٢» به کارگردانی سعید سهیلی نشستند.
بخش استانی سی و پنجمین جشنواره فیلم فجر نیز از 14 بهمن آغاز شد و تا 21 بهمن برگزار میشود.