شوشان تولبار
آخرین اخبار
شوشان تولبار
کد خبر: ۶۶۵۶۹
تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۵:۵۳
گفتگوی شوشان با سید رسول موسوی نماینده ادوار مجلس اهواز : درخواست تشکیل کارگروه حل مشکلات سرمایه گذاران
مدیریت در حوزه و ارتباط با بخش صنعت می بایست توانمندی قلمی و تحلیلی داشته باشد، یک مدیر باید توانایی داشته باشد...
 
شوشان: نشست فعالان بخش خصوصی حوزه صنعت با  مسولان استان در استانداری خوزستان برگزار شد. در این هم اندیشی مباحث مهمی درباره وضعیت صنعت و صنعت گران استان و آمارهای نگران کننده رکود واحدها و بنگاه های تولیدی حوزه صنعت به بحث و تبادل گذاشته شد. رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان دراین نشست نسبت به ضعف و ضرورت آسیب شناسی نظام بروکراسی بانکی در تعامل با بخش صنعت و بنگاه های تولیدی تاکید کرد.

در این راستا برای بررسی بیشتر این مباحث مطرح شده در نشست فعالان بخش صنعت با سید رسول موسوی نماینده ادوار مجلس اهواز گفت گویی انجام شده است. 

یکی از مباحث نشست صنعت گران استان بر این موضوع اذعان داشته که تنها30 درصد از مشکلات کنونی این بخش مرتبط با تسهیلات دولتی است و هفتاد درصد دلایل و چالشها در سیکل ناقص بنگاه های صنعتی باید برسی و آسیب شناسی شود. ارزیابی و تحلیل شما از این مبحث چگونه است؟

با تشکر از پایگاه خبری شوشان که زمینه بررسی مباحث این نشست را در دیالوگ فعالان رسانه ای فراهم نموده است .همه کسانی که مخاطب و فعال رسانه ای هستند و می خواهند اخبار ، نقد و تحلیل رسانه را ارزیابی کنند باید آگاه باشند رسانه نهادی است که در رابطه ی اطلاع رسانی و کار فرهنگی، پل ارتباطی بین مسولان و مردم است.

بنابرین رسانه باید همانند یک آیینه عمل کند تا مدیران عملکرد، خطا و درست سیاست گذاری هایشان را در این آیینه با دقت ، بدون هیجان ، عصبانیت و اعتراض مشاهده کنند. با این مقدمه وارد بحث مهم و تعیین کننده ی سرمایه گذاری در اقتصاد خوزستان می شوم. سرمایه گذاری یک سری ویژگی های مثبت و یک سری عوامل و ویژگی های منفی به همراه دارد. تاثیر عوامل منفی  رغبت و شور و شوقی برای  یک سرمایه گذار ایجاد نمی کند در این بحث مخاطب ما سرمایه گذاران و مسولان هستند. باید عرض کنم عوامل مثبت یک سرمایه گذاری ، اعمال نظر سرمایه گذار و معرفی آورده اش ، معرفی موضوع یا پروژه ای که می خواهد در استان سرمایه گذاری کند، معرفی تضمین ها در ارتباط با این سرمایه گذاری و سازمان دهی نیروهای انسانی با اجرای عملی پروژه مورد نظر است . مسئولان بایستی در این ارتباط با سرمایه گذار همراهی کنند و از همه مهم تر به او شخصیت بدهند.

 سرمایه گذار پول و سرمایه اش را با عرق جبین و زحمات فراوان کسب کرده است و چون نیت و قصد خدمت به مردم استانش دارد باید این نیت اورا مورد تقویت انگیزه قرار دهیم و استقرار سرمایه گذار در استان خوزستان فراهم شود نه این که اسباب فراری دادن او را ایجاد کنیم.

عوامل منفی حوزه مدیریتی و اجرایی که بر فعالیت های یک سرمایه گذار تاثیرگذار است ، چیست؟

عوامل و موانع منفی که در مسیر سرمایه گذار به لحاظ اجرایی و مدیریتی وجود دارد را می توان در عوامل ذیل تشریح کرد:
1-بی توجهی به خواسته های سرمایه گذار برای جایابی پروژه ی مورد نظرش  
2-بی توجهی به وقت درخواست ها و تقاضاهای سرمایه گذار
3-بروکراسی اداری و دیوان سالاری پول که باعث می شود این ها بی انگیزه شوند و فرار را بر قرار ترجیح دهند.

آقای استاندار اگر واقعا دنبال جذب سرمایه گذاری برای خوزستان باشد باید این راهبردها را در استان بستر سازی کند: 

1-امنیت سرمایه گذار باید فراهم و حفظ شود.

2- امنیت سرمایه گذاری آن ها را تعهد کنید.

3- ایجاد امکانات لازم برای استقرار و پیگیری این سرمایه گذاری از فرایند مجوز و صدور پروانه برای پروژه و طرح تا دیگر برنامه های مربوطه به سرمایه گذار 

4- تامین سود حاصل ازاین سرمایه

5- توانمند کردن آنان با تخصیص وام ها و تسهیلاتی که مورد نیاز آنان می باشد.

6- اگر واقعا قصد جدی و دقیق برای سرمایه گذاری سرمایه گذاران و حضور آنان را در خوزستان دارید یک گروه آشنا و متخصص و دانا به قوانین تحت عنوان گروه حل مشکلات سرمایه گذاران تشکیل دهید و آنان این جمع بندی و راه حل را به شما و دستگاه های اجرایی ارائه و ارسال کنند تا این عزیزان سرمایه گذار با هیچ مشکل  اداری ، امنیتی ، بانکی و سرمایه ای مواجه نباشند.

دولت در ارتباط با سامان دهی سرمایه گذار طرح ها و برنامه هایشان را که از طریق سرمایه گذاری بخش خصوصی انجام شود به شکل بسیار دقیق از صدا و سیما جهت اطلاع رسانی به مردم باید اعلام کند و البته با این کار حق انتخاب را به آنان خواهد داد.

در این چرخه نقش مدیریت کلان استان را چگونه مشاهده می کنید؟

مدیریت در حوزه و ارتباط با بخش صنعت می بایست توانمندی قلمی و تحلیلی داشته باشد، یک مدیر باید توانایی داشته باشد از برنامه های خودش دفاع کند نه اینکه در این مواقع معاون خودش را برای پاسخ گویی ،توضیح و توجیه ضعف ها پیش قراول کند. یک مدیر باید قلم و زبان توانا داشته باشد و از پروژه و طرح هایش تحلیل و مطالعه داشته باشد چرا که او در جایگاه یک مدیر اجرایی است باید قوی باشد و دستور دهد و البته دستورهای تفریحی ندهد دستور تکلیفی هم ندهد. اگر مدیر توانمند و مسلط به حوزه مدیریتی خود باشد آنگاه دستور عامرانه ، تکلیفی و یا تخفیفی نخواهد داد و به دلیل تسلط قلمی و اجرایی دستورهای منطبق با واقع  و اجرایی صادر خواهد کرد.


برچسب ها: سید رسول موسوی
نام:
ایمیل:
* نظر:
شوشان تولبار