شوشان تولبار
آخرین اخبار
شوشان تولبار
کد خبر: ۷۰۳۲۵
تاریخ انتشار: ۰۹ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۴:۳۵
امتحان کانال‌های تلگرامی در فضای مجازی با ادعای فروش سوالات امتحانات نهایی در حال اخاذی از دانش‌آموزان هستند و در این رابطه آموزش‌وپرورش موضوع را از پلیس فتا پیگیری می‌کند.
همزمان با آغاز امتحانات خرداد دانش‌آموزان، کانال‌هایی در فضای مجازی راه‌اندازی شده‌ است که در زمینه فروش  سوالات امتحانات نهایی دانش‌آموزان فعالیت می‌کنند.

این کانال‌ها در فضای تلگرام فعالیت می‌کنند و سوالات امتحانات نهایی را برای دروس عمومی به قیمت 100 هزار تومان و برای دروس تخصصی به قیمت 180 هزار تومان به فروش رسانده و  به دانش‌آموزان بدین شکل اطمینان می‌دهند: «طبق گزارش‌های رابط‌هامون همه چیز  دارد روال عادی خود را طی می‌کند جای هیچ‌گونه نگرانی از جانب شما دانش آموزان نیست و تمام سوالات امتحانات نهایی در تمام مقاطع را ارائه می‌‌دهیم.»

این کانال‌ها مدعی هستند که علاوه بر فروش سوالات امتحانات نهایی طبق هماهنگی با رابط‌هایشان،‌ کلید سوالات را نیز به صورت رایگان در اختیار افرادی قرار می‌دهند که سوالات را خریداری کرده‌اند. همچنین اعلام کرده‌‌اند «درسال‌های اخیر با ارائه سوالات امتحانات نهایی خرداد بسیاری از دانش‌آموزان نمره 20 و نمره قبولی را کسب کردند و خوشبختانه با وجود مشکلات فراوان برای ما و رابط‌هایمان توانستیم به موقع و سر وقت سوالات رو بدون اندکی تاخیر ارائه دهیم.»

و در اقدامی عجیب برای جلب توجه مخاطبان خود و اطمینان دادن به آنها، فیلم سربرگ سوالات امتحانی را که قرار است روز آینده برگزار شود، منتشر می‌کنند.

یکی از مشتریان این کانال‌‌هاگفت:‌ با ادعای فروش سوالات امتحانات نهایی 96 اقدام به اخاذی از مردم می‌کنند و بعد از گرفتن پول فوری شماره را بلاک می‌کنند لطفاً اطلاع‌رسانی کنید تا مردم گول نخورند.

مسئولان آموزش‌وپرورش با رد امکان ارائه سوالات امتحانات نهایی خرداد 96 و تأکید بر ضریب امنیتی بالای برگزاری امتحانات می‌گویند که مردم فریب این کانال‌های سودجو را نخورند و در بررسی‌ها مشخص شده که سوالات امتحانی سال گذشته به مخاطبان ارائه می‌شود.

در همین رابطه عبدالرسول عمادی رئیس مرکز سنجش وزارت آموزش‌وپرورش گفت: از طریق هماهنگی با پلیس فتا با سایت‌هایی که خبر فروش سئوالات امتحانات نهایی را منتشر کرده‌اند و از آن طریق مبادرت به خرید و فروش سئوالات امتحانی می‌کنند برخورد خواهد شد.

وی افزود: رفتار این سایت‌ها مصداق کلاهبرداری و شیادی است بنابراین به خانواده‌ها ودانش‌آموزان توصیه می‌شود در دام کلاهبرداران گرفتار نشوند.به دانش‌آموزان اطمینان می‌دهیم که سئوالات امتحانی در امنیت کامل رأس ساعت مقرر در دسترس آنها قرار خواهد گرفت.

آنگونه که سرهنگ سیدمصطفی مرتضوی رئیس پلیس فتای استان اصفهان گفته است، در پی رصد و پایش فضای مجازی توسط کارشناسان پلیس فتا و همچنین دریافت شکایات متعدد مبنی بر اینکه فردی در فضای مجازی تبلیغ فروش سوالات امتحانات را می‌کند بررسی موضوع در دستور کار ماموران این پلیس قرار گرفت.

رئیس پلیس فتای استان اصفهان افزود: شاکیان مدعی بودند پس از واریز وجه به حساب، فرد کلاهبردار هیچ سوالی را برای آن‌ها ارسال نمی‌کرد و تلفن خود را نیز جوابگو نبوده است. با تحقیقات انجام شده و بررسی‌های تخصصی لازم دو کلاهبردار طی دو عملیات جداگانه دستگیر و به مراجع قضائی تحویل داده شدند.

سرهنگ مرتضوی گفت: دانش‌آموزان نباید فریب این آگهی‌های کذب و دروغین را بخورند.

تسنیم/
نام:
ایمیل:
* نظر:
شوشان تولبار