شوشان تولبار
آخرین اخبار
شوشان تولبار
کد خبر: ۷۱۶۷۱
تاریخ انتشار: ۲۴ خرداد ۱۳۹۶ - ۲۰:۵۵

رئیس صنایع انجمن غذایی ایران گفت: در برخی از کارگاه‌های ساخت شیرینی متاسفانه از روغن‌های سرخ‌کردنی به تعداد دفعات فراوان استفاده شده و همین امر سبب سیاه شدن روغن می‌شود و برخی از افراد برای از بین بردن سیاهی‌های روغن شربت معده را با آن ترکیب می‌کنند که سلامت مردم را به خطر می اندازد. باشگاه خبرنگاران این خبر را منتشر کرد.


برچسب ها: شربت‌ معده ، روغن
نام:
ایمیل:
* نظر:
شوشان تولبار