شوشان تولبار
آخرین اخبار
شوشان تولبار
کد خبر: ۷۵۴۱۱
تاریخ انتشار: ۳۱ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۰:۵۶
صاحبان 5 هزار سند تک برگ یا منگوله دار در منطقه «اصطلک» روز خود را بیم ابطالِ اسنادشان شب می کنند چرا که به رغم سپری شدن فرایندهای قانونی به آنها اعلام شده این زمین ها ملی است
نوشته حاضر را افراد محترمی که نگرانی و اضطراب بر تمام چهره شان نقش بسته بود به یکی از همکاران ما تسلیم کردند.

 هر چند یکی از همکاران رسانه ای هم صحت موارد و موضوع نگرانی ذکر شده در این گزارش را با توجه به پی گیری های خود تأیید کرده اما درج این مطلب تنها برای انعکاس خواست هم وطنانی است که گویا پاسخ و توصیح مناسبی دریافت نکرده اند.

عصر ایران آمادگی دارد توضیح دستگاه های مربوطه را نیزبرای رفع ابهام و نگرانی منعکس کند. قضیه اما از این قرار است:

«در سال های ۸۹ تا ۹۱ بخشی از زمین های پردیس در منطقه ای به نام «اصطلک» تقسیم بندی شده و بعد از انجام فرایندهای قانونی نظیر استعلام از اداره ثبت پردیس به مردم غالبا بی بضاعت فروخته شد. 

تعداد زمین های فروخته شده در این بخش حدود ۵۰۰۰ قطعه عنوان شده و همگی بعد از چندماه سند تک برگ و بعضا منگوله دار ثبت پردیس را دریافت کردند.

در سال ۹۴ زمزمه هایی به گوش رسید مبنی بر اینکه اداره عمران این شهر مدعی است زمین ها ملی هستند و به همین خاطر حدودا سه سالی می شود که خریداران بخت برگشته اجازه خرید  یا فروش زمین هایشان را ندارند.

در این مدت اما آنها به هر اداره و سازمانی که می شد سر زدند تا مطمئن شوند این خبر صحت ندارد اما تلاش هایشان راه به جایی نبرد و حالا این گروه مانده اند و اسنادی که هر لحظه ممکن است حکم ابطال آنها صادر شود.»  
                        .
 طبعا این سؤال پیش می آید که چرا نزد مقامات قضایی شکایت نبرده اند؟

برای این پرسش نیز پاسخی دارند:

«در سال 76 نیز اداره عمران چنین ادعایی را علیه مالکان اولیه مطرح کرده بود اما با رای دادگاه صالحه این ادعا مردود دانسته شد.

جالب این که حتی جمعی از کارکنان اداره ثبت پردیس هم با این تصور که قرار است این منطقه تبدیل به کلان شهر شود اقدام به خرید زمین در این منطقه کردند و حالا سرشان بی کلاه مانده است.»

صاحبان این اسناد که نگران ابطال و از دست رفتن آنچه مایملک یا اندوخته خود می دانند 6 پرسش مشخص دارند و امیدواریم به این سؤالات پاسخ داده شود:

 1-اگر این زمین ها ملی است چرا اداره ثبت که یک نهاد رسمی است اقدام به صدور سند برای آنها کرده است؟

2-اگر خریداران حقی در این زمین ها ندارند و بیت المالی را خریداری کرده اند چرا اداره عمران که کار آن ساخت و ساز شهری است مدعی این زمین هاست؟ جز اینکه قرار است در این منطقه ساخت و سازی صورت بگیرد؟

3- آیا پذیرفتنی است که زمینی که در سال 68 حریم شهری می شود در سال 74 با تکه کاغذی به نام برگ تشخیص ملی اعلام شود؟

4-آیا بعد از ملی شدن یک زمین نباید کلیه تشریفات قانونی برای ثبت آن به عمل بیاید و اداره ثبت در جریان قرار بگیرد؟

5-اگر سند رسمی دولت دیگر رسمیت ندارد از این پس با چه اطمینان و اعتمادی می توان اقدام به خرید و فروش کرد؟

6-  پاسخ گوی هزاران انسان دردمند و بی بضاعت  که به اسناد دولتی اطمینان کردند کدام دستگاه است؟
برچسب ها: پردیس ، اصطلک
نام:
ایمیل:
* نظر:
شوشان تولبار