امام علی (ع): كسى كه دانشى را زنده كند هرگز نميرد.
روزنامه ی نورخوزستان در ستون ویژه های خود نوشت : بر عکس انتخابات گذشته که مردم از بعدازظهر به بعد راهی مکان های اخذ رأی می شدند، این بار رأی دهندگان قبل از ساعت 8 صبح در این محل ها حاضر شده بودند.
* در مسجد حضرت زهرای کوی ملت اولین رأی دهنده یک خانم 56 ساله بود.
* بعضی از کاندیداهای شورای شهر مدعی بودند پوسترهای بزرگ و بیلبردهای بعضی نامزدها دست نخورد، اما بعضی دیگر به سرعت جمع آوری شد.
* برخی از نامزدها شب جمعه با آنکه زمان تبلیغات گذشته بود، بساط شام برپا کرده بودند و هدایایی بین مردم توزیع کردند.
* در صحن مساجد و دیگر محل های اخذ رأی مردم چند تا چند تا در مورد اسامی نامزدهای شورا بحث می کردند و نتیجه مشورت خود را در قالب 21 نفر روی اوراق رأی می نوشتند و در صندوق می ریختند.
* امکانات مساجد، بخصوص وسائل خنک کننده، فضا و دیگر امکانات برای رأی دهندگان به مراتب بهتر از مکان های دیگر بود تاجایی که بعضی از محل های اخذ رأی فاقد کولر بود و مردم با شناسنامه ها و هر چه دم دستشان بود، خود را باد می زدند، خلاصه اینکه استقبال زیاد و امکانات کم بود.
* در برخی از شعبه های اخذ رأی، با تقسیم نیروها توسط مسئول شعبه ، کار سریعتر انجام می شد و اینجا هم ثابت مي شد هر جا حتی در یک شعبه اخذ رأی، مدیریت درستی حاکم باشد، کارها بهتر و سریعتر پیش می رود.
* در بعضی از حوزه ها تا مدتی پس از شروع اخذ رأی اسامی نداشتند و مردم منتظر مانده بودند تا اسامی برسد.
* اسامی نامزدهای شورای شهر با قلم ریز نوشته شده بود و برای مردم قابل استفاده نبود و به همین دلیل خیلی ها و بخصوص کسانی که از پیش، نام افراد مورد نظر خود را تهیه نکرده بودند، قادر به خواندن آنها نبودند و به همین دلیل از خیر رأی دادن به انتخابات شورا گذشتند. لذا آقایان یادشان باشد در انتخابات بعدی از فونت بزرگتری برای اعلام اسامی استفاده کنند.
* در یکی از حوزه ها، خانم معلولی آمده بود. این خانم چون صندلی وجود نداشت، روی زمین نشست و با خونسردی و حوصله اسامی مورد نظرش را از داخل تلفن همراهش نوشت. واقعاً حیف نیست در شعبه ها، امکاناتی برای افراد مسن یا معلول در نظر گرفته نشود. مرد مسن دیگری در حالی که به عصایش تکیه داده بود، مدتها منتظر ماند تا نوبتش رسید. برای این تیپ افراد هم باید اولویت هایی قائل شد تا بندگان خدا اذیت نشوند.
* باشگاه ورزشی ملی حفاری از بهترین شعبه های اخذ رأی بود چون در آنجا میز و صندلی به اندازه کافی وجود داشت، فضا هم خنک و ایده آل بود. ایکاش در محل های دیگر هم از چنین فضاهایی استفاده می شد.
* در یکی از حوزه ها، عوامل یک کاندیدای شورای شهر، خودکار تبلیغاتی بین مراجعین توزیع می كردند.
* در برخی از شعبه ها، قبل از اینکه مسئول مربوطه بداند مراجعه کننده قرار است در انتخابات شورا هم شرکت کند، هر دو مهر را در شناسنامه اش حک می کرد که با اعتراض صاحب شناسنامه مواجه می شد.
* در شعبه ها ، مسئول شعبه قبل از شروع بکار، عوامل حوزه را جمع کرده و صندوق خالی را به آنها نشان مي داد و بعد آن را لاک و مهر مي کرد که کار جالبی در اعتماد سازی بود.