علي آبادي گفت: استفاده از ظرفيت موسسات آموزشي در كنار ظرفيت آموزشي مركز مطالعات و اعطاي يارانه آموزش به روزنامهنگاراني كه در دورههاي آموزشي شركت كنند از ويژگيهاي دورههاي آينده است .
ت
مديركل مركز مطالعات و برنامه ريزي رسانه ها، جهت گيري آموزشي اين مركز را تشريح كرد.
گيتا علي آبادي دورههاي آموزشي ترم تحصيلي آينده را در چند قالب و به شرح زير اعلام كرد: قالب اول، ادامه برگزاري دورههاي آموزشي توسط مركز مطالعات و برنامهريزي رسانه است كه به صورت يك ترم فشرده 200 ساعته برگزار ميشود.
وي قالب دوم را برگزاري دورههاي آموزشي فشرده توسط مركز مطالعات در حداقل 15 استان كشور براي اعضاي خانههاي مطبوعات دانست.
مديركل مركز مطالعات و برنامه ريزي رسانه ها برگزاري كارگاههاي تخصصي توسط مركز مطالعات و همچنين موسسات آموزش روزنامهنگاري را قالب سوم عنوان كرد.
وي همچنين قالب چهارم را ميدان دهي به موسسات آموزشي داراي مجوز از مركز مطالعات و برنامهريزي رسانه ها دانست و افزود: مطابق اين قالب، استادان روزنامه نگاري، موسسات مطبوعاتي يا تشكل هاي مطبوعاتي ميتوانند از مركز مطالعات، مجوز برگزاري دوره آموزشي بگيرند تا پس از برگزاري دوره، گواهي مورد تاييد مركز مطالعات را براي دانشجويان و كارآموزان صادركنند.
علي آبادي اين قالب ها را مكمل يكديگر ذكر كرد و گفت: استفاده از ظرفيت موسسات آموزشي در كنار ظرفيت آموزشي مركز مطالعات و اعطاي يارانه آموزش به روزنامهنگاراني كه در دورههاي آموزشي شركت كنند از ويژگيهاي دورههاي آينده است .
وی تصریح کرد: جزييات اين قالب ها در روزهاي آينده اعلام ميشود.