امام علی (ع): كسى كه دانشى را زنده كند هرگز نميرد.
در اين دوره برخلاف دوره گذشته ناكامان شگفتى سازان انتخابات بودند. عده اى كه در تمامى گمانه زنى ها از احتمال بسيار بالاى ورودشان به شوراى چهارم سخن گفته ميشد اما به هر دليل موفق به كسب آراء لازم نشدند.
شوشان/ موسی شاعری معاون سابق شهرداری اهواز : انتخابات چهارمين دوره شوراى شهر اهواز با همه فراز و نشيب هايش به پايان رسيد و منتخبين مردم براى ورود به ساختمان امانيه مشخص شدند.
در اين دوره برخلاف دوره گذشته ناكامان شگفتى سازان انتخابات بودند. عده اى كه در تمامى گمانه زنى ها از احتمال بسيار بالاى ورودشان به شوراى چهارم سخن گفته ميشد اما به هر دليل موفق به كسب آراء لازم نشدند.
١- قاسم حريزاوى: حريزاوى كه در دوره گذشته و پس از سلب عضويت تعدادى از اعضاء به عنوان عضو على البدل براى مدت كوتاهى وارد شورا شده بود على الرغم تلاش فراوان نتوانست وارد شورا شود. حريزاوى جزو اولين افرادى بود كه فعاليت هاى انتخاباتى را با جديت آغاز كرد و ضمن حضور در ليست هاى مختلف تلاش نمود خود هم ليستى جداگانه با محوريت خودش ارائه دهد.
٢- خيريه نيسى: خيريه نيسى كه تا پيش از اين همواره در انتخابات مجلس حضور پيدا كرده و معمولا راى متوسط و نسبتا خوبى را از آن خود ميكرد اين بار بخت خود را در انتخابات شوراى شهر آزمايش كرد اما بر خلاف انتظارها موفق نشد حتى نيمى از آراء هميشگى خود را كسب نمايد.
٣- مسعود حميدى نژاد: مديركل اسبق بازرسى استاندارى و معاون اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامى خوزستان على الرغم اينكه به عنوان سرليست يكى از ائتلافهاى پر سر و صدا وارد عرصه انتخابات شده بود موفق به كسب آراء لازم نشد. گفته مي شود ورود دير هنگام به عرصه، عدم فعاليت جدى و سازمان يافته و مدت دار و انشقاق و عدم يكپارچگى در ميان حاميان سنتى مورد انتظار از مهمترين دلايل شكست حميدى نژاد است.
٤- الهه موالى زاده: اولين شهردار زن اهواز و نايب رئيس شوراى اول از ديگر ناكامان اين انتخابات است. موالى زاده كه در دوره شهردارى خود كارنامه خوبى از خود به جاى گذاشته بود و از روحيه مردمى خوبى هم برخوردار بود موفق به راهيابى به شورا نشد. موالى زاده كه هم از تجربه حضور در شورا برخوردار بود و هم شهردارى در صورت موفقيت ميتوانست عنصر ارزشمندى در شوراى چهارم باشد. شايد يكى از دلايل شكست او اعتماد بيش از حد و محاسبه اشتباه از ظرفيت برخى اطرافيان و عدم بهره بردارى از همه ظرفيتهاى بالقوه موجود بود.
٥- محمد على دلارام: مديركل پيشين حج و زيارت خوزستان كه سالهاى متمادى عهده دار اين مسئوليت بوده و داراى ارتباطات بسيار زيادى بود نيز جزو ناكامان اين انتخابات محسوب ميشود.
٦- سيد ناصر موسوى(سيد هادى): اين عضو پيشين شوراهاى اول و دوم كه هميشه داراى آراء قابل توجهى در انتخابات بود و با تغيير قانون و افزوده شدن بندى در آن توانسته بود وارد عرصه رقابت شود نيز ديگر ناكام اين ليست نام ميگيرد.
همانگونه كه پيش تر نيز گفته شد افراد فوق در گمانه زنى ها از بخت بالايى براى نشتن بر كرسى شورا برخوردار بودند اما انتخابات اخير نشان داد كه در ايران راى مردم همواره قابل پيش بينى نيست. البته به ليست فوق ميتوان چهره هاى ديگرى همچون اسماعيل باصرى، رحيم كعب عمير، زمان بابادى، فخرالدين وكيل زاده، على قضايى مانقوطاى، شاهين زاده و... را نيز افزود.