اینستاگرام شوشان
شوشان تولبار
آخرین اخبار
اینستاگرام شوشان
شوشان تولبار
کد خبر: ۸۰۸۹۲
تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۳۹۶ - ۰۹:۱۷
دکتر عبدالرسول پورعباس در اهواز:
به گزارش روابط عمومی واحد اهواز – دکتر عبدالرسول پورعباس معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه آزاد اسلامی ضمن تسلیت رحلت رسول اکرم (ص)، شهادت امام حسن مجتبی (ع) و امام رضا (ع) از سفر به زادگاه خود خوزستان ابراز خرسندی کرد و گفت: وقتی تصویر یکی از شهدای دانشجوی مدافع حرم دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان، شهید محمود مراداسکندری را مشاهده کردم متوجه شدم که برادرزاده همرزم سابقم در هشت سال دفاع مقدس است که بسیار تحت تاثیر قرار گرفتم. 
وی از عموی شهید محمود مراداسکندری به عنوان یک رزمنده رشید و دلاور یاد کرد و گفت: من به جایگاه والای این شهیدان غبطه می خورم و آنها رفتند و ما جا ماندیم و خداوند متعال همه آنها را با ائمه اطهار و امام شهدا محشور نماید. 
پورعباس که در جلسه شورای دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان و در جمع روسای واحدها، معاونین اداری مالی، معاونین عمرانی و روسای شوراهای تخصصی دبیرخانه هیات امناء استان حضور یافته بود با بیان اینکه همه ما امروز در یک طرف میز حضور داریم گفت: در کشور دانشگاه آزاد اسلامی با یک کسری بودجه مواجه است و این زنگ خطر از سال 93 برای دانشگاه آزاد اسلامی شروع شد.
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، دانشگاه آزاد اسلامی را نمونه ای بی نظیر در مبحث آموزش عالی برشمرد و خاطرنشان کرد: مجموعه هایی همانند دانشگاه آزاد اسلامی در دنیا از قدرت بسیار زیادی برخوردارند و متکی به شهریه دانشجو نیستند و بلکه متکی به توان نیروی انسانی و منابع خود هستند و ما با این همه قدمت و پتانسیل باید ببینیم می خواهیم به کجا برسیم.
عضو هیات رئیسه دانشگاه انتخاب استراتژی درست را یکی از مهمترین مولفه های مدیریت جدید دانشگاه آزاد اسلامی برشمرد و گفت: متاسفانه تاکنون مهمترین منبع تامین منابع مالی دانشگاه، اتکا به شهریه دانشجو بوده و انتخاب این استراتژی در سالیان گذشته با توجه به سینوسی بودن جذب دانشجو امروز ما را با چالش مواجه کرده است. 
پورعباس به میانگین کسری 15 درصدی بودجه دانشگاه در سال جاری اشاره کرد و افزود: امروز با وفور نیروی انسانی ماهر در دانشگاه، باید فکری اساسی برای تامین این کسری بودجه که بر حقوق و دستمزد امسال کارکنان و دانشگاه اثر مستقیم خواهد داشت، نماییم.
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه با انتقاد از شیوه مدیریتی بالا به پایین و دستوری دانشگاه در سالیان گذشته، از شیوه جدید دانشگاه رونمایی کرد و گفت: دانشگاه امروز باید با تفویض اختیارات و از پایین به بالا اداره شده و بدنه و خصوصا واحدها هم در تصمیم گیری و تصمیم سازی کمک حال سازمان مرکزی باشد. 
وی ماهیت کار دانشگاه آزاد اسلامی را متفاوت با کار در سایر سازمان های دولتی دانست و افزود: اگر همه برای این مشکل با هم بسیج نشویم، دانشگاه آینده مناسبی نخواهد داشت و لذا باید با تعصب سازمانی و با استفاده از نظام پیشنهادات جامع از سطح پایین به بالا به رفع مشکلات بپردازیم.
پورعباس تغییر در فکر مدیران میانی و ارشد دانشگاه، استفاده از تمامی ظرفیت ها و پتانسیل های واحدهای دانشگاهی، تربیت و پرورش فارغ التحصیل توانمند و ماهر، شناسایی و استحصال توانمندی های هر واحد و استان برای سپردن ماموریت های جدید درآمدی، تعریف و برگزاری دوره های کوتاه مدت تخصصی و کاربردی با توجه به امکانات و آزمایشگاه ها و کارگاه های واحدهای دانشگاهی، توانمندسازی کارکنان از طریق آموزش و کار در چند سمت شغلی، یافتن بازارهای جدید دانشگاه آزاد اسلامی، اصلاح آیین نامه ها و بخشنامه های دست و پاگیر و تهیه آیین نامه های روان و تسهیل گر و ایجاد شغل های مشترک بین کارکنان و دانشجویان را بخشی از راهکارهای خود برای عبور از این مشکلات برشمرد.
عضو هیات رئیسه دانشگاه آمادگی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه را برای دریافت پیشنهادات روشن پکیچ شده و کاربردی از طریق دبیرخانه هیات امناء استانها را مورد تاکید قرار داد و گفت: شما در سطح واحدها و استانها با توجه به توانمندی های منطقه ای و بومی بهترین نفراتی هستید که می توانید با ارائه پیشنهادات مدون، واقعی و کامل خود در زمینه رفع اشکالات بخشنامه ها و آیین نامه ها و ارائه راهکارهای عملیاتی افق جدیدی در پیشبرد اهداف عالیه این شجره طیبه باز نمایید. 
دکتر شهرام لک دبیر هیات امناء و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان پیش سخنان دکتر پورعباس با خیرمقدم به وی برای سفر به خوزستان و تسلیت درگذشت تعدادی از هموطنان عزیز کشورمان در استان کرمانشاه که در اثر زلزله اخیر متحمل خسارت های شدید جانی و مالی بسیاری شدند، با گرامیداشت ایام رحلت نبی اکرم (ص) و شهادت امامان معصوم امام حسن مجتبی (ع) و امام رضا (ع) به ارائه گزارشی مدون از آخرین وضعیت جذب دانشجو در سال جاری، تعداد اعضای هیات علمی و کارکنان، به وضعیت مقایسه ای و تحلیلی واحدهای دانشگاهی استان خوزستان پرداخت.
وی در بخشی از گزارش تحلیلی خود به آخرین وضعیت درآمدی و میزان درآمدهای شهریه و غیر شهریه ای واحدهای استان، برون سپاری های در واحدهای دانشگاهی خوزستان، آخرین وضعیت املاک و مستغلات واحدها و تعیین تکلیف زمین های فاقد سند و پروژه های عمرانی و پیشرفت های فیزیکی آنها در واحدهای دانشگاهی استان اشاره نمود.
لک به اقدامات استان برای رفع موانع و مشکلات مالی از طریق انجام فعالیت های دانش بنیان و سرمایه گذاری پرداخت و گفت: مهمترین مانع استان برای اقدامی اساسی موانع آیین نامه ای و بعضا زمانبر بوده است و تعدادی از طرح ها نیمه تمام و رها شده است که باید برای آنها تصمیم گیری شود. 
حجت الاسلام و المسلمین عبدالباری جوانمردزاده رئیس دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان نیز با گرامیداشت ایام ماه صفر و مناسبت های مهم آن، در معرض خطا بودن همه را مورد اشاره قرار داد و گفت: آرزو داریم همه خطاهایمان جبران شود و خداند رحمان و رحیم جبران کننده همه نفایص است.
جوانمردزاده مدیری را در حوزه اداری مالی موفق برشمرد که موفق شود کمترین خطا را داشته باشد و همه این انتظار بحق را از وی دارند و دین مبین اسلام راهکار آن را ارائه داده است و آن چیزی نیست جز دقت در کار.
وی به نیت انجام هر کاری پرداخت و خاطر نشان کرد: اساس هر عملی نین آن است و جایگاه هر انسانی هم آن چیزی است که نیت می کند و لذا خداوند متعال می فرماید شروع و ختم هر عملی نیز مهم است. 
رئیس دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان حوزه معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه را حوزه ای برای رسیدن واحدها به توسعه و تعالی و رسیدن آنها به شایستگی آنها برشمرد و از حضور دکتر پورعباس در جمع دانشگاهیان استان تشکر و قدردانی نمود.
دکتر سروش زرین آبادی رئیس دبیرخانه هیات امناء استان خوزستان نیز با تسلیت واقعه زلزله اخیر در کرمانشاه و تسلیت رحلت رسول مکرم اسلام حضرت محمد مصطفی (ص) و شهادت امام حسن مجتبی (ع) و امام هشتم شیعیان امام رضا (ع) و تشکر از سفر معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه به استان خوزستان به ارائه پیشنهاداتی در خصوص این حوزه مهم پرداخت و گفت: نگاه جدید حاکم بر دانشگاه یعنی ارائه نظام پیشنهادات از بدنه و پایین به بالا بسیار راهگشا خواهد بود و این نگاه که متناسب با شرایط فعلی و خاص استانها طراحی شده می تواند برای برون رفت از مشکلات فعلی موثر و کاربردی باشد.
وی حذف آیین نامه ها و بخشنامه های دست و پاگیر را یکی از موانع مهم کار در استانها دانست و افزود: ما بعضا برای طرح یک مشکل و رفع آن باید مدت های بسیاری را صرف کرده و در حال فرصت سوزی و هر رفت سرمایه ها هستیم، در حالی که اگر این اختیارات بیشتر و به استانها تفویض شود کارهای روانتر و با سرعت بیشتر و نتیجه بهتری نصیب دانشگاه خواهد شد و البته سازمان مرکزی نیز می تواند با نظارت بیشتر و دقیق تر مسائل را رصد کند.
زرین آبادی پتانسیل استان خوزستان را بسیار بالا برشمرد و گفت: خوزستان به واقع یک کشور کوچک است و با توجه به حضور صنایع مادر و اصلی همانند نفت، گاز و پتروشیمی و حفاری و فولاد و ... بهترین فرصت برای تامین درآمدهای غیر شهریه ای و عدم اتکا به شهریه دانشجو را دارا می باشد.
رئیس دبیرخانه هیات امناء استان خوزستان آمادگی استان خوزستان را برای ارائه طرح های درآمدزا و رفع اشکالات بخشنامه ها و آیین نامه ها برای تسهیل در انجام کارها اعلام کرد و گفت: دبیرخانه هیات امناء استان خوزستان ظرف یکماه آینده موارد پیشنهادی خود را بصورت مدون و مکتوب به صورت پکیچ کامل خدمت جنابعالی تقدیم خواهیم کرد.
در ادامه تعدادی از اعضای حاضر در جلسه به طرح سئوالات و مشکلات خود در زمینه های اداری مالی، عمرانی و بودجه ای پرداختند و پاسخ خود را از معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه دریافت کردند.
قابل ذکر از پیش از آغاز جلسه یکی از مداحان اهل بیت (ع) با مداحی و مرثیه ثرایی در وصف رسول مکرم اسلام (ص)، امام حسن مجتبی (ع) و امام رضا (ع) پرداخت.            


نام:
ایمیل:
* نظر:
اینستاگرام شوشان
شوشان تولبار