معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان با اشاره اینکه اعلام شده که آب به میزان کافی برای تامین آب مورد نیاز جهت کشت پاییزه وجود ندارد، گفت : تنشهای آبی برای کشت پاییزه در حوضه کارون و دز به شدت آغاز شده و مشکلات اجتماعی بسیاری برای کشاورزان به وجود آمده است.
محمد قاسمی نژاد اظهار کرد: در بحث کشت پاییزه به جزء محدودیتهایی که در حوضه مارون و جراحی به سازمان جهاد کشاورزی اعلام شد و سازمان نیز متناسب با این محدودیتها و تصمیم ستاد مدیریت بحران استان سطح زیر کشت پاییزه استان را تعریف کرد، هیچ محدودیت دیگری برای سایر حوضهها اعلام نشد.
وی افزود: در حوضههای کرخه، دز و کارون با توجه به اینکه محدودیتی برای تامین آب اعلام نشده بود، برنامهریزی برای کشت پاییزه از سوی سازمان جهاد کشاورزی انجام گرفت.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان تصریح کرد: اکنون متاسفانه که به پیک نیاز آبی و مرحله داشت محصولات رسیدهایم، اعلام شده که آب به میزان کافی برای تامین آب مورد نیاز جهت کشت پاییزه وجود ندارد.
قاسمی نژاد عنوان کرد: با توجه به صحبتهای انجام شده، حتی در حوضه دز نیز اعلام کردهاند که تا 50 درصد از سطح زیر کشت را نمیتوانیم تامین آب کنیم و آبی برای تامین 50 درصد دیگر در ذخایر وجود ندارد.
وی ادامه داد: مشکلات کشاورزان و سازمان جهاد کشاورزی در حوضه کارون، شعیبیه شوشتر، باوی و ... آغاز شده است و کشاورزان به دلیل کمبود منابع آبی نمیتوانند آب برداشت کنند.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان خاطرنشان کرد: تنشهای آبی برای کشت پاییزه در حوضه کارون و دز به شدت آغاز شده و مشکلات اجتماعی بسیاری برای کشاورزان به وجود آمده است.
قاسمی نژاد اظهار کرد: اینکه وضعیت کشت پاییزه در استان به کجا میرسد مشخص نیست و باید برای حل این مشکل راه حلی در نظر گرفت.
/ایسنا