شوشان تولبار
آخرین اخبار
شوشان تولبار
کد خبر: ۸۷۲۱۸
تاریخ انتشار: ۲۷ فروردين ۱۳۹۷ - ۰۹:۲۲
شهردار خرمشهر، این شهر را برای رسیدن به آبادی مدنظر، نیازمند عملیات سازندگی گسترده دانست و اعتبار مورد نیاز برای تحقق این امر را در حدود چهار هزار میلیارد تومان برآورد کرد.
داوود دارابی شب گذشته در نشست خبری با اصحاب رسانه و مطبوعات خرمشهر اظهار کرد: اعتبار مورد نیاز برای آبادانی خرمشهر و رسیدن به نقطه مطلوب مدنظر دست کم چهار هزار میلیارد تومان است که باید صرف احداث زیرساخت ها و تاسیسات رو زمینی و زیر زمینی و تکمیل شبکه های آب و فاضلاب و مخابرات و دیگر موارد شود.

وی از انعقاد تفاهنمامه با سازمان منطقه آزاد اروند به ارزش ریالی۱۰۰ میلیارد تومان اشاره کرد و افزود: ۴۰ درصد این اعتبار عمرانی است که صرف آسفالت و بهسازی معابر در مناطق ۹۰ هکتاری، کوی کارمندان، کوی طالقانی، احداث ایستگاه آتشنشانی، جاده ساحلی و گلزار شهدا خواهد شد.

شهردار خرمشهر از آغاز بسیاری از این پروژه های در آینده ای نزدیک خبر داد و گفت: عملیات اجرایی پروژه هایی که اعتبار آنها از طریق این تفاهمنامه تامین می شود به زودی آغاز خواهد شد و سوم خرداد امسال شاهد خواهیم بود که کلنگ بسیاری از این پروژه ها زده شده است و یا در سوم خرداد به زمین زده می شود.

وی، ایجاد کمیته درآمدی را راهکاری برای کنترل هزینه های شهرداری دانست و گفت: کمیته درآمدی در دوره های چند شهردار پیشین تشکیل شده اما جلسات آن مستمر نبوده است، امسال این کمیته جلسات خود را با معاونان و مدیران تاثیر گذار شهرداری به ریاست شهردار هر سه شنبه برگزار خواهد کرد و آموزش درآمد زایی از محل بودجه جاری دنبال می شود.

دارابی از گردشگری، سرمایه گذاری و انبوه سازی به عنوان سه محور توسعه خرمشهر و اولویت برنامه ریزی و تصمیم گیری در شهرداری خرمشهر یاد کرد و برنامه های کلی برای تحقق این اهداف را برشمرد.

وی، شناسایی و تلاش برای جذب سرمایه گذار با تاکید بر سرمایه گذاران خرمشهری ساکن سایر مناطق کشور، جذب انبوه سازان، توسعه آپارتمان سازی  و برگزاری جلسات عمومی با انبوه سازان و همچنین توسعه گردشگری با تکیه بر ظرفیت های مقفول مانده را از جمله برنامه های شهرداری برای تحقق این سه محور توسعه خرمشهر بیان کرد. 

شهردار خرمشهر به استقبال گردشگران از گردشگری دریایی خرمشهر در نوروز ۹۷ اشاره کرد و افزود: در نوروز امسال هر شب ۱۴ هزار نفر از گردشگری دریایی در خرمشهر استفاده می کردند و درآمدی معادل ۱۴۰ میلیون تومان طی یک شب از طریق بلیط فروشی شناورهای دریایی به دست می آمد همچنین از طریق ۱۴ شناور فعال،۱۴۰ موقیت شغلی ایجاد شد که برای حدود ۶۰۰ نفر روزی به همراه داشت.

وی همچنین  از نهر خین به عنوان جاذبه های مغفول مانده یاد کرد و گفت: خین هم به لحاظ طبیعت بکر و غروب بسیار زیبایش و هم به دلیل آثار دفاع مقدس، می تواند به یکی از مهمترین جاذبه های گردشگری کشور تبدیل شود که تا کنون مغفول مانده است.

دارابی در ادامه  از احداث پل سوم در خرمشهر خبر داد و گفت: بحث های بسیاری پیرامون تعریض یا بهسازی پل آزادی( پل قدیم) خرمشهر و یا احداث پل جدید انجام گرفته است و طی آخرین تصمیم مقرر شد پلی در ضلع غربی پل قدیم خرمشهر احداث شود و بزرگترین شرکت پل سازی کشور به عنوان مشاور پروژه انتخاب شده است.

وی افزود: نقشه های این پل هنوز تکمیل و تایید نهایی نشده است اما طبق طرح مطالعاتی این پل قرار است سه باند رفت ۳.۵ متری و سه باند برگشت ۳.۵ متری و دو پیاده رو به عرض سه متر داشته باشد.

شهردار خرمشهر همچنین  از راه اندازی فرهنگ سرای نجوم و دریا خبر داد و گفت: برای سال جاری راه اندازی خانه فرهنگ دریا و خانه فرهنگ نجوم که در آنها آموزش هایی در زمینه علم نجوم و دریای به قشر جوان و نوجوان ارائه می شود، دنبال می شود که محل آنها جانمایی و اعتبارات انجام کار نیز تعریف شده است.

وی همچنین  از راه اندازی سرای محله در محلات را از دیگر برنامه های شهرداری اعلام کرد و افزود: در این محل ها فضایی برای هنر آموزی کودکان و نوجونان فراهم می شود.

دارابی به انتصاب ها و حواشی پیرامون این موضوع هم اشاره کرد و توضیح داد: انتصاب مدیران مناطق، بیشتر با گرایش شهرسازی بوده است و انتخاب مشاوران نیز از میان قشر تحصیل کرده  خرمشهر انجام گرفت که به صورت رایگان به همفکری و کمک به شهرداری می پردازند و این تصمیم وجود دارد که با حضور در مساجد بیشتر از گذشته از ظرفیت نخبگان خرمشهری استفاده شود.

شهردار خرمشهر، اختلاف و درگیری لفظی با نماینده طی جلسه ای در فرمانداری خرمشهر که این اواخر خبر ساز شده است را نیز شایعه خواند و گفت: نماینده خرمشهر از دلسوزان شهری است که با جدیت مطالبات خرمشهر را پیگیری می کند در آن جلسه هم پیرامون مسائل عمرانی تبادل نظر شد و هر کدام از به بیان نقطه نظرات پرداختند و درنهایت جلسه به یک اجتماع دست یافت.

وی ادامه داد: رمز توسعه شهر در وحدت و هم صدایی است و از همه به ویژه اصحاب رسانه انتظار می رود در راستای تحقق این امر گام بردارند و مردم نیز اخبار را جز از منابع موثق دنبال نکنند.

مهر/
نام:
ایمیل:
* نظر:
شوشان تولبار