اینستاگرام شوشان
شوشان تولبار
آخرین اخبار
اینستاگرام شوشان
شوشان تولبار
کد خبر: ۸۹۴۲۵
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۴:۲۹
استاندار خوزستان:
شریعتی: باید فرهنگ قرآنی را جاری کنیم تا بتوانیم از آسیب‌های اجتماعی در جامعه جلوگیری کنیم.
غلامرضا شریعتی در آیین تجلیل از فعالان قرآنی استان خوزستان اظهار کرد: نفس ماندگاری فعالیت‌های قرآنی همین مردمی بودن آن است که در طول نسل‌های گذشته ماندگار بوده و تا به حال و آینده نیز ماندگار خواهد بود. 

وی اظهار کرد: ما باید علاوه بر پرداختن به مباحث ظاهری قزان کریم که بسیار ارزشمند است، باید به مسایل محتوایی کتاب آسمانی و الهی نیز در جامعه پرداخته شود که پرداختن به این مباحث محتوایی باعث می‌شود که جامعه به سمت فضیلت‌ها حرکت کند و قطعا فهم و درک کتاب الهی تاثیر مثبتی بر روند زندگی ما خواهد داشت.

 
شریعتی بر تشکیل کارگروه قرآنی تاکید کرد و از مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و مشاور فرهنگی و هنری استانداری خواست تا این مهم را در دستور کار خود قرار دهند. 

استاندار خوزستان با تاکید بر ارتباط مستمر جامعه هنری و رسانه‌ای با فعالان قرآنی برای استفاده از مفاهیم ارزشمند قرآنی در تولیدات تصریح کرد: باید از ظرفیت‌های فضای مجازی نیز برای ترویج علوم این کتاب آسمانی استفاده شود. 

او خاطرنشان کرد: نهج‌البلاغه و صحیفه ‌سجادیه کتب ارزشمندی هستند که باید در کنار قرآن کریم مورد توجه ویژه‌ای قرار گیرند. 

شریعتی تصریح کرد: شهرداری‌ها متولیان امور فرهنگی شهرها هستند و همان گونه که برگزار کننده جشن‌ها هستند، که البته این مهم از نیازهای جامعه است، باید در حوزه‌های قرآنی نیز فعال و متولی امر باشند. 

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان نیز در این آیین گفت: جامعه قرآنی خوزستان جامعه‌ای بین‌المللی است که فعالیت‌های آن نه تنها در اروپا و آسیا بلکه در آفریقا هم مشهود است. 

محمد جوروند تاکید کرد: باید در استان خوزستان نهضتی با عنوان نهضت قرآنی تشکیل شود که هم در حوزه نرم‌افزاری و هم سخت‌افزاری فعالیت داشته باشد. 

وی با اشاره به فضای فرهنگی در سطح استان افزود: ساخت مجموعه‌های فرهنگی در استان کفایت می‌کند و امروز نیاز به ساخت مراکز قرآنی و نهج‌البلاغه بیش از پیش احساس می‌شود. 

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان از حضور بیش از ٤٠ حافظ قرآن کریم در شهرستان الوان خبر داد و بیان کرد: در حال حاضر نیز بیش از ٣٠ قرآن‌آموز در این شهرستان در حال آموزش حفظ قرآن کریم هستند. 

جوروند با اشاره به اجرای موفق صدها برنامه آموزشی در حوزه علوم قرآنی در استان یادآوری کرد: ٢٧ نمایشگاه قرآن و جشن رمضان و اجرای موفق هفته قرآن و عترت خوزستان از جمله برنامه‌هایی هستند که توسط خادمان و فعالان حوزه قرآنی در سطح استان به اجرا درآمدند. 

وی عنوان کرد: ما با داشتن بیش از هزار و ١٠٠ کانون فرهنگی هنری مساجد در استان خوزستان که در نوع خود بی‌نظیر است، فعالیت‌های چشمگیری را در حوزه‌های قرآنی در استان شاهد هستیم. 

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان با اشاره به موضوع بیمه فعالان قرآنی اظهار کرد: از سال ٩٦ تا ٩٧ بیش از ٧٠٠ نفر از خادمان قرآنی استان تحت پوشش بیمه قرار گرفته‌اند که ٨٠ درصد از این هزینه‌ها از محل صندوق هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تامین می‌شود. 

جوروند یادآور شد: با ساخت مجموعه‌های قرآن و نهج‌البلاغه که در تفاهم‌نامه استانداری خوزستان با وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به آن اشاره شده است می‌توانیم مجموعه‌ای از خادمان، حافظان و فعالان قرآنی در حوزه‌های مختلف را در کنار هم داشته باشیم.





منبع: ایسنا
comment
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
انتشار یافته: ۱
comment
comment
رضا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۳۹ - ۱۳۹۷/۰۳/۲۵
comment
0
0
comment معرفی کتاب:

دین و بشر مدرن:

349 - دیگر ایمان و منطق دینی و اخلاق تاریخی نه پاسخگوی بشر مدرن است و نه امکان عمل دارد و چیزی جز عذاب نیست. و لذا هر کجا هم که شریعت کهن حاکم است یا جنون و نفاق و امراض روانی و جنایت ها و ستم ها قرین است و حاکمیت شرعی جز به زور سرنیزه ممکن نمی آید.

اینست مسئله انسان مدرن!

350- تجربه طالبان و جمهوری اسلامی ایران نیز دو حجت بزرگ بر این واقیت تلخ است.

351- امروزه دیگر عبادات و نماز موجب پیشگیری از فحشاء و منکر نمی شود اگر می شد جامعه ما چنین نمی بود.

352- این یک وضعیت جهانی است و تحقق پیشگوئی ابطال شریعت بواسطه بزرگان دین در آخرالزمان است.

از کتاب " نامه های عرفانی " استاد علی اکبر خانجانی ص 57

----------------------------------------------------

تعلیم و تربیت آخرالزمانی

تعلیم و تربیت آخرالزمانی، تعلیم و تربیت تاریخی نیست بلکه تعلیم و تربیت عرفانی و جوهری و تکوینی است و نه تشریعی. و به لحاظ دینی به معنای پایان شریعت تاریخی و آغاز شریعت عرفانی است. و لذا شریعت تاریخی در آخرالزمان جز نفاق و فساد و فتنه و تعمیق جنون و کفر حاصل دیگری ندارد. معمای تضاد بین سنت و مدرنیته از همین روست. همه بن بست ها و مفاسد جامعه امروز ما نیز به همین دلیل است.

استاد علی اکبر خانجانی

کتاب مبانی هستی شناسی عرفانی ص ۴۷
نام:
ایمیل:
* نظر:
اینستاگرام شوشان
شوشان تولبار