شوشان تولبار
آخرین اخبار
شوشان تولبار
کد خبر: ۹۰۳۷
تاریخ انتشار: ۲۱ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۴:۵۲
از آن جمله می توان به دانشگاه علوم پزشکی مازندران (رتبه یک در رشته گوارش و کبد بالغین)، دانشگاه علوم پزشکی اصفهان (رتبه یک در رشته طب نوزادی و پیرامون تولد) و دانشگاه علوم پزشکی اهواز (رتبه دو در رشته خون و سرطان کودکان) اشاره کرد.

شوشان : آزمون های دانشنامه پزشکی به عنوان یکی از بالاترین آزمون های کشوری که پذیرفته شدگان در آن به عضویت هیات علمی دانشگاهها در می آیند، در روزهای گذشته برگزار شد و بررسی برگزیدگان در رشته های تخصصی و فوق تخصصی نشان می دهد که دانشگاه علوم پزشکی تهران در صدر برترین ها است.

82 نفر در میان رشته های تخصصی پزشکی به عنوان رتبه های اول تا چهارم اعلام شده اند و در این میان دانشگاه علوم پزشکی تهران بیشترین رتبه های یک را با 8 رتبه اول به دست آورد. پس از آن دانشگاه علوم پزشکی تبریز با 4 رتبه اول و دانشگاه علوم پزشکی ایران با 4 رتبه اول در میان بیشترین رتبه های اول قرار دارند. در میان دانشگاه های علوم پزشکی که به ترتیب توانسته اند رتبه های برتر اول تا چهارم را کسب کنند، دانشگاه علوم پزشکی تهران با 23 رتبه در صدر کسب رتبه های برتر قرار دارد.

دانشگاه علوم پزشکی ایران 12 رتبه برتر و پس از آن دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی 11 رتبه برتر کسب کرده اند که نشان می دهد بیش از نیمی از رتبه های برتر از دانشگاه های علوم پزشکی مستقر در پایتخت بوده اند. دانشگاه های علوم پزشکی تبریز و مشهد هر کدام با 7 رتبه، دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با 6 رتبه و دانشگاه علوم پزشکی شیراز با 4 رتبه در رده های بعدی قرار دارند. دانشگاه های علوم پزشکی یزد و گیلان نیز با 3 رتبه در این آزمون جای داشته اند.

برخی از دانشگاه های علوم پزشکی توانسته اند یک تک رتبه در میان برترین ها داشته باشند که از آن جمله می توان به دانشگاه علوم پزشکی مازندران (رتبه یک در رشته جراحی عمومی)، دانشگاه علوم پزشکی اهواز (رتبه یک در رشته جراحی مغز و اعصاب)، دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی (رتبه دو در رشته روانپزشکی)، دانشگاه علوم پزشکی کردستان (رتبه دو در رشته کودکان)، دانشگاه علوم پزشکی بابل (رتبه سه در رشته بیماریهای داخلی) و دانشگاه علوم پزشکی زاهدان (رتبه چهارم در رشته بیماریهای داخلی) اشاره کرد.

در میان رشته های فوق تخصصی در آزمون دانشنامه 47 نفر به عنوان نفرات برتر اعلام شده اند که در میان دانشگاه های علوم پزشکی در کسب رتبه های اول دانشگاه علوم پزشکی تهران 10 رتبه اول، دانشگاه های علوم پزشکی مشهد و ایران 4 رتبه اول و دانشگاه های علوم پزشکی شیراز و شهید بهشتی 2 رتبه اول را در میان برگزیدگان داشته اند. در بخش رتبه های برتر اول تا چهارم نیز دانشگاه علوم پزشکی تهران با 22 رتبه، دانشگاه های علوم پزشکی ایران، شیراز و شهید بهشتی با 6 رتبه، دانشگاه علوم پزشکی مشهد با 4 رتبه در میان برترین ها قرار دارند.

در بخش رشته های فوق تخصصی نیز برخی از دانشگاه های علوم پزشکی یک تک رتبه در میان برترین ها داشته اند که از آن جمله می توان به دانشگاه علوم پزشکی مازندران (رتبه یک در رشته گوارش و کبد بالغین)، دانشگاه علوم پزشکی اصفهان (رتبه یک در رشته طب نوزادی و پیرامون تولد) و دانشگاه علوم پزشکی اهواز (رتبه دو در رشته خون و سرطان کودکان) اشاره کرد. فارغ التحصیلان دوره دستیاری رشته های تخصصی و فوق تخصصی پزشکی پس از کسب گواهینامه تحصیلی می توانند در آزمون دانشنامه شرکت کنند و با موفقیت در آن امکان حضور در جمع اعضای هیأت علمی را پیدا می کنند.


نام:
ایمیل:
* نظر:
شوشان تولبار