مدیریت روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب خوزستان گفت: همواره کیفیت آب در خوزستان تحت کنترل و پایش لحظهای قرار دارد و در صورت مشاهده هرگونه مشکل بلافاصله اقدام لازم در جهت رفع مشکل صورت میپذیرد.
رسول صالحی با اشاره به خبر "افزایش طغیان بیماریهای اسهالی ناشی از آلودگی آب و غذا در خوزستان" به نقل از سرپرست مرکز بهداشت خوزستان اظهار کرد: بر اساس گزارش و بررسیهای مدیریت کنترل کیفی شرکت آبفا خوزستان و طبق گزارشات مراکز بهداشت مطلوبیت کلرسنجی و میکروبی آب در شهرهای بهبهان و آغاجاری و دیگر شهرهای نامبرده در خبر مطلوب است و موارد مطرح شده در حوزه شهری نیست.
وی ادامه داد: نکته مهم دیگر میزان کلر باقی مانده آب در استان خوزستان، به دلیل وجود پیک التور در استان و بعد مسافت، از سوی شرکت مهندسی آبفا کشور در رنج 0.2 تا 1.2 اعلام گردیده که تعدادی از موارد عدم مطلوبیت به دلیل مغایرت با محدوده رنج کلر باقی مانده از سوی مرکز بهداشت (0.2 تا 0.8) است. به لحاظ عملیاتی نیز تعداد کلرسنجی روزانه 800 مورد (24 هزار نمونه در ماه که 3 برابر استاندارد ملی و کشوری است) و تعداد نمونهگیری میکروبی 717 نمونه در ماه ( 1.5 برابر استاندارد مورد نیاز کشوری به دلیل پیک التور) انجام میشود و نتایج آزمایشات کلرسنجی و میکروبی آب در سطح استان بیش از 99 درصد مطلوبیت را نشان میدهد.
صالحی بیان کرد: در خصوص مشاهده موارد مشکوک به هپاتیت A همانطور که پیش از این پاسخ داده شده بود مشاهده موارد مشکوک به هپاتیت A در مناطق شهری تحت پوشش خدمات آب و فاضلاب شهری نبوده است.
وی اظهار کرد: این اطمینان به مردم شریف استان داده میشود که با ارتباط تنگاتنگی که میان شرکت آبفا خوزستان و نهادهای نظارتی از جمله مرکز بهداشت وجود دارد. همواره کیفیت آب در استان خوزستان تحت کنترل و پایش لحظهای قرار دارد و در صورت مشاهده هرگونه مشکل بلافاصله اقدام لازم در جهت رفع مشکل صورت میپذیرد.