بن عباس اظهار کرد: در این شرایط اقتصادی، نرخ ارز و وضعیت تحریمها، دولت خود را موظف کرده که ارز ۴۲۰۰ تومانی به کالاها تخصیص بدهد، زیرا هدفی دارد و تصمیم گرفته، تا معیشت مردم به سختی نیافتد و ضروریات زندگی مردم به راحتی تامین شود.
مدیر کل هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان با اشاره به تحریم های اقتصادی گفت: دولت چون هدفی دارد و تصمیم گرفته تا معیشت مردم به سختی نیافتد، خود را موظف کرده که ارز ۴۲۰۰ تومانی به کالاها تخصیص بدهد، تا ضروریات زندگی مردم به راحتی تامین شود، به همین دلیل باید نتیجه تلاش دستگاههای اجرایی استان در میان مردم ملموس باشد.
امید بن عباس در جلسه قرارگاه فرماندهی اقتصادی استان با بیان اینکه باید نتیجه تلاش دستگاههای اجرایی استان در بحث تامین و توزیع کالای اساسی در میان مردم ملموس و مشهود باشد، گفت: بحث کیفی تامین و توزیع کالا باید مورد ارزیابی قرار بگیرد که تا چه میزان این تامین در سطح جامعه اثرگذار بوده است.
بن عباس اظهار کرد: در این شرایط اقتصادی، نرخ ارز و وضعیت تحریمها، دولت خود را موظف کرده که ارز ۴۲۰۰ تومانی به کالاها تخصیص بدهد، زیرا هدفی دارد و تصمیم گرفته، تا معیشت مردم به سختی نیافتد و ضروریات زندگی مردم به راحتی تامین شود.
وی افزود: دولت به دنبال آن است تا کالای ضروری و مورد نیاز مردم به راحتی در دسترس آنها باشد و قیمتها نیز مناسب باشد. در این زمینه گامهایی در استان برداشته شده است اما با رصدی که از چند استان هم رده خوزستان در سطح کشور انجام شد، متوجه شدیم اقداماتی که در استان در حال انجام است بسیار کمتر از استانهای دیگر است.
مدیر کل هماهنگی امور اقتصادی استاندار خوزستان با بیان اینکه باید نتیجه تلاش دستگاههای اجرایی استان در بحث تامین و توزیع کالای اساسی در میان مردم ملموس و مشهود باشد، تصریح کرد: همه دستگاهها وقت میگذارند، تلاش میکنند اما این آمار و ارقام یک وجه ظاهری دارد که در جداول نمایان است ولی موضوع اصلی بحث کیفی تامین و توزیع کالا است که باید مورد ارزیابی قرار بگیرد که تا چه میزان این تامین در سطح جامعه اثرگذار بوده است.
بن عباس با اشاره به اصلاح فرآیند توزیع کالا در استان عنوان کرد: بر اساس منطق اقتصادی وقتی بازار، یک بازار بزرگ است و تقاضا در آن بازار شدت دارد و تعیین کننده شاخص قیمت است، باید نیاز آن بازار را تامین کرد زیرا این بازار بر سایر بازارهای جانبی که پاییندست آن بازار اصلی هستند، اثرگذاری مثبتی دارد.
وی خاطرنشان کرد: این که بگوییم منطقه محروم است و سهمیه بیشتری را به آن اختصاص بدهیم، صحیح نیست و همه مشکل را حل نمیکند. وقتی قدرت جذب این همه کالا در منطقه محروم وجود ندارد باعث میشود که آن کالا خارج از شبکه و در نقاطی که کشش دارد، با قیمتهای دیگری عرضه شود و بازار را مختل میکند.