مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات خوزستان گفت: هماهنگی با پژوهشگاه فضایی جهت ارسال نتایج آنالیز تصاویر ماهوارهای به منظور رصد وضعیت سطح حوزه آبگرفتگی در سیلاب به مدیریت شرایط سیل خوزستان کمک کرد.
علی صالح نساج با اشاره به اقدامات انجامگرفته کارگروه حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات در سیلاب خوزستان اظهار کرد: در شرایط سیلاب تلاشهایی انجام گرفت تا شاهد قطع ارتباط مناطق سیلزده نباشیم و خوشبختانه این مهم در آن شرایط محقق شد.
وی افزود: جلسات کارگروه ارتباطات و فناوری اطلاعات استان به صورت مستمر تشکیل میشد و با ابلاغ دستورات لازم به همه ادارات تابعه و اپراتورهای ارتباطی، اقداماتی انجام گرفت تا شاهد پایداری ارتباطات و کاهش احتمالی اختلالات ارتباطی در مناطق سیل زده باشیم.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات خوزستان تصریح کرد: همچنین تشکیل گروه "پایداری ارتباطات خوزستان" در فضای مجازی به منظور رصد و پایش به موقع و تسریع در هماهنگیها یکی دیگر از اقداماتی بود که در سیلاب خوزستان انجام گرفت تا مناطق سیلزده در ارتباطات خود با مشکل مواجه نشوند.
وی ادامه داد: اطلاعرسانی عمومی به مردم از طریق ارسال پیامکهای هشدار با هماهنگی ستاد مدیریت بحران جهت جلوگیری از مخاطرات احتمالی در سطح استان، برقراری کشیک ۲۴ ساعته در مراکز ارتباطی و زیرساختی در سطح استان، اختصاص 30 دستگاه تلفن عمومی با سیم کارت رایگان در محلهای اسکان شهروندان سیل زده و استقرار سایتهای پرتابل تلفن همراه در مناطق مورد نیاز استان از دیگر اقداماتی بود که جهت کاهش مشکلات ارتباطی در شرایط سیل خوزستان انجام گرفت.
صالح نساج عنوان کرد: بهرهبرداری از 10 دستگاه ارتباطات تلفن و اینترنت ماهوارهای (VSAT) با هماهنگی سازمان فضایی ایران جهت ایجاد ارتباط در مناطق اسکان سیلزدگان و آماده به کار نمودن تعدادی تجهیزات VSAT به منظور استفاده در مواقع بحران یکی از مهمترین اقداماتی بود که در راستای خدمات رسانی بهتر به سیلزدگان و پایداری ارتباط با مناطق سیلزده انجام گرفت و توانستیم با استفاده از این تکنولوژیها در سیلاب وضعیت ارتباط مناطق را پایدار نگاه داریم.
وی ادامه داد: هماهنگی با پژوهشگاه فضایی ایران جهت ارسال نتایج آنالیز تصاویر ماهوارهای به منظور رصد وضعیت سطح حوزه آبگرفتگی در استان در شرایط سیلاب نیز به مدیریت شرایط سیل خوزستان کمک شایانی کرد