امام علی (ع): كسى كه دانشى را زنده كند هرگز نميرد.
بابک مختاری اظهار کرد: زیرساختهای پارک علم و فناوری خوزستان نامطلوب است.
وی با بیان اینکه بر اساس برنامه ریزیهایی که داریم برای افق سند چشم انداز 20 ساله، یک هزار شرکت دانش بنیان در استان خوزستان راه اندازی خواهد شد افزود: اگر در هر یک از این شرکتها، حداقل چهار نفر فارغالتحصیل دانشگاهی جذب کار شوند 4 هزار نفر از جوانان مشغول میشوند.
استاد دانشگاه شهید چمران اهواز در ادامه به بیان برخی مشکلات پارک علم و فناوری خوزستان پرداخت و گفت: پارکهای علم و فناوری در استان فارس 20 هزار مترمربع، در استان خراسان 24 هزار متر مربع و در استان اصفهان 26 هزار متر مربع زمین در اختیار دارند در صورتی مساحت کل پارک علم و فناوری خوزستان 5 هزار متر مربع آن هم اجارهای و رهن پنج ساله است.
وی تصریح کرد: البته در بخش عملکردی ما کمبودی نداریم زیرا در جشنواره علم تا عمل کشور در سال گذشته از استان فارس دو طرح و از استان خراسان سه طرح مقام کسب کردند و از استان خوزستان نیز دو طرح حائز رتبه کشوری شدند.
رئیس پارک علم و فناوری خوزستان با تاکید بر این نکته که امکانات زیرساختهای ما نامطلوب است افزود: باید تلاش شود تا مشکلات را حل کنیم.
وی در ادامه به همکاری نمایندگان استان خوزستان برای رفع مشکلات پارک علم و فناوری اشاره و خاطرنشان کرد: متاسفانه به دلیل مشکلات زیادی که در استان ما وجود دارد وقت زیادی از نمایندگان صرف کارهای جزیی میشود که باید سعی کنیم سطح توقعات را در جامعه بالا ببریم.
مختاری با اشاره به تولید 80 درصد نفت کشور در استان خوزستان خاطرنشان کرد: از مسئولان نفتی استان انتظار داریم که حق مردم خوزستان از نفت را بگیرند.
وی از اختصاص اعتباری 124 هزار میلیاردی وزارت نفت برای مباحث علمی در استان بوشهر خبر داد و گفت: آنها حق دارند که خیلی بیشتر از اینبه آنها رسیدگی شود و با توجه به اینکه 80 درصد تولید نفت کشور در استان خوزستان است چرا باید ما برای ساختمان پارک علم و فناوری، یکمیلیارد و 500 میلیون تومان، آن هم از مصوبات سفر استانی هیئت دولت جذب کنیم.
این استاد دانشگاه در ادامه به بودجه پارکهای علم و فناوری در کشور اشاره کرد و یادآور شد: کل بودجه این پارکها 2 درصد بودجه وزارت علوم، تحقیقات و فن آوری اطلاعات است که حدود 56 درصد آن به تهران اختصاص مییابد و 44 درصد باقیمانده بین استانهای دیگر تقسیم میشود.
رئیس پارک علم و فناوری خوزستان در ادامه به برنامه پنج ساله سوم اشاره کرد و گفت: باید تا پایان این برنامه 20 هزار شرکت دانش بنیان در کشور راهاندازی شود.
به گفته وی، بر اساس سند چشمانداز 20 ساله و افق 1404 نیز باید تعداد شرکتهای دانش بنیان در کشور جمهوری اسلامی ایران به 50 هزار شرکت برسد.
استاد دانشگاه شهید چمران اهواز پیشبینی کرد بر اساس سند چشمانداز 20 ساله حداقل یک هزار شرکت دانش بنیان در استان خوزستان راهاندازی میشود.