شوشان - عبدالرحمن نیک سرشت :
تغییر اقلیم و آسیب پذیری ناشی از زیرساخت ها دو عامل اصلی در مقوله ی پدیداری بحران آب گرفته گی شهر اهواز بودند که هم قابل پیش بینی و هم قابل پیشگیری بودند، که البته، مسوولین ذیربط می توانستند در ستاد بحران تدابیر پبشگیرانه ای را از قبل اتخاذ نمایند و امروز مجبور نمی شدند که این قدر تقصیر را گردن همدیگر بیاندازند.
1- شهرداری اهواز با امکانات ناچیز و اختیارات مثله شده، با این که نهایت تلاش خود را در بحران مذکور بعمل آورده که باتوجه به بضاعت سازمانی که دارد لذا، در این مساله هیچ تقصیری متوجه ی آن نخواهد بود.
2 - سازمان آبفای اهواز با توجه، به این که متولی جمع آوری آب های سطحی نیست و نیز با این که بودجه ی مکفی در اختیار ندارد و همچنین گستره ی ماموریت آن وسیع است در نتیجه، با این استدلال نمی توان آن سازمان را مقصر اصلی قلمداد کرد.
3 - ستاد بحران خوزستان چون مانیتورینگ آب و هوایی استان را مرتب رصد می کند پس شایسته بود بعنوان متولی اصلی مقابله با هر بحران از قبل با یک برنامه ریزی دقیق و حساب شده به بسیج امکانات و تجهیزات مورد نیاز، خود را برای مقابله با بحران آب گرفته گی آماده سازد و همه ی سازمان های امدادی را فراخوان زند تا این همه مردم مظلوم اهواز این گونه به دردسر و خسارت مبتلا نشوند.
به هرحال استاندار خوزستان بعنوان فرمانده محور عملیاتی بحران باید بسرعت دست بکار شود و از وزارت کشور برای کمک رسانی و امداد به مردم اهواز کمک و یاری بطلبد.