کارشناس تغذیه مرکز بهداشت خوزستان با بیان اینکه سالمندان دارای بیماریهای زمینهای بیش از دیگران در معرض ابتلای به بیماری کووید – ۱۹ هستند، بر لزوم رعایت نکات تغذیهای توصیه شده برای این قشر، تاکید کرد.
سیده معصومه تقیزاده اظهار کرد: قدرت سیستم ایمنی و مقاومت در برابر بیماریها با افزایش سن و سالمندی کاهش مییابد بنابراین سالمندان اگر روزه میگیرند باید بیش از پیش مراقب سلامت خود باشند.
وی افزود: به منظور پیشگیری از ابتلا به بیماری کووید- ۱۹ لازم است سالمندان سالم برای روزه گرفتن علاوه بر رعایت برخی موارد با پزشک مشورت کنند؛ کمآبی و کاهش قند خون ممکن است موجب سرگیجه، از حال رفتن و سقوط شود که برای سالمندان خطرآفرین است.
کارشناس تغذیه مرکز بهداشت خوزستان بیان کرد: علاوه بر آن نیز کمآبی بدن و خشکی دهان و گلو زمینه را برای ابتلا به بیماری کووید- ۱۹ فراهم میکند بنابراین باید به توصیههای مربوط به پیشگیری از افت قند خون و کاهش مایعات بدن بیشتر توجه شود.
تقیزاده گفت: سالمندان عموما از مشکلات دهان و دندان رنج میبرند لذا مصرف میوه رنده شده، لبنیات خصوصا شیر کمچرب، استفاده از انواع سوپها و آشها در افطار و سحر و نوشیدن آب و چای کمرنگ در فاصله افطار تا سحر برای آنها مفید و مورد تاکید است و میتواند تعادل آب و مواد معدنی را نیز برقرار کند.
وی افزود: سالمندان دارای بیماریهای زمینهای مانند فشارخون بالا، بیماری قلبی – عروقی، سرطانها و دیابت بیش از دیگران در معرض ابتلا به بیماری کووید – ۱۹ هستند بنابراین توصیه میشود حتما به پزشک مراجعه کرده و به توصیههای پزشک عمل کنند.