نماینده اهواز در مجلس شورای اسلامی گفت: با توجه به محدودیت کادر درمان و بیمارستانها و از طرفی فرسایشی شدن این بیماری، نگران هستیم تلفات ناشی از کرونا افزایش یابد.
مجتبی یوسفی با اشاره به وضعیت قرمز کرونا در اهواز اظهار کرد: بیمارستانهای اهواز در حال پر شدن هستند و نگران هستیم که شاهد پیک بیماری مانند دو پیک قبلی باشیم؛ خوزستان مستعد وقوع چنین پیکهایی است.
وی با بیان اینکه میانگین تخت در خوزستان از میزان استاندارد کمتر است و رتبه پایینی دارد، افزود: حدود یک سال است که کادر درمان به صورت فرسایشی در حال ارائه خدمت به مردم هستند و شرمنده آنها هستیم. با توجه به محدودیت کادر درمان و بیمارستانها و از طرفی فرسایشی شدن این بیماری، نگران هستیم تلفات ناشی از کرونا افزایش یابد.
نماینده اهواز در مجلس شورای اسلامی گفت: باید بپذیریم که سلامتی مهمتر از همه چیز است و از دست دادن فردی به هیچ وجه قابل جبران نیست.
یوسفی با اشاره به صحبتهای مطرح شده درمورد واکسن کرونا، بیان کرد: تاکنون تنها یک درصد از جمعیت دنیا واکسینه شدهاند و با وجود تزریق واکسن، باز هم توصیه میشود که دستورالعملهای بهداشتی را رعایت کنند بنابراین نمیتوانیم بگوییم با تزریق واکسن، صد درصد از ابتلا به کرونا پیشگیری میشود و نباید زیاد نسبت به واکسن خوشبین بود.
وی افزود: حدود یک سال از شیوع کرونا می گذرد و ماندن در خانه برای مردم سخت شده است اما هر زمانی که شرایط پایدار بود و رعایت دستوالعمل های بهداشتی کاهش یافت و مراسم برگزار شد، مجددا شاهد افزایش بیماری بودیم.
نماینده اهواز در مجلس شورای اسلامی با اشاره به ازدحام مردم در بلوارهای ساحلی شهر در روزهای پایانی هفته، گفت: مردم تصور کردهاند کرونا رفع شده است. روز جمعه مردم در دو طرف ساحل رودخانه کارون حضور داشتند و اکنون نیز با بهتر شدن هوا در خوزستان، نگرانی ما بیشتر شده است. از مردم میخواهیم بیشتر رعایت کنند. همه از توصیهها آگاه هستند و تنها میتوانیم از مردم خواهش کنیم که بیشتر به دستورالعملهای بهداشتی توجه کنند.
یوسفی تصریح کرد: فاصله زمانی بین تغییر وضعیت از آبی به قرمز، یک هفته بوده است و مشاهده شد که با عدم رعایت پروتکلهای بهداشتی، در مدت یک هفته این اتفاق افتاد.
وی با اشاره به اعمال محدودیتها در شهرهای قرمز ادامه داد: نگرانی مضاعفی نیز از تعطیلی بازار داریم. همه افراد جامعه کارمند نیستند تا در پایان ماه یک حقوق هر چند ناچیز دریافت کنند؛ معیشت بسیاری از افراد، به کارهای روزمره گره خورده است. با قرمز شدن وضعیت، دوباره داریم به این افراد فشار میآوریم که دور از انصاف است. حدود یک سال است که معیشت این افراد در این وضعیت بد اقتصادی تنگ شده است و نمیشود به دلیل رعایت نکردن پروتکلها توسط مردم، کسب و کار را تعطیل کنیم.
یوسفی گفت: در این شرایط، تنها راهکار رعایت دستورالعملهای بهداشتی توسط مردم است. اگر مردم مراودات و دید و بازدیدها و عادیانگاریها را اصلاح نکنند، همچنان شاهد این وضعیت خواهیم بود.
وی با بیان اینکه دستورالعملهای بهداشتی توسط برخی مسئولان و ادارات نیز رعایت نمیشود، افزود: شاهد برگزاری برخی برنامهها مانند جشنواره فیلم فجر بودهایم؛ با این مساله ویروس گسترش مییابد و هم به مردم القا میشود که فضا عادی است.
نماینده اهواز در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: جشنواره فیلم فجر از آموزش دانشآموزان مهمتر نیست. مدارس را غیرحضوری برگزار کردیم که در پی آن خواسته یا ناخواسته کیفیت آموزش کاهش مییابد اما جشنواره فجر را برگزار کردهایم و دیدیم با رها کردن موضوعات، حالا مجبور هستیم دوباره بیشتر سخت بگیریم و شب عیدی مجددا کسبه متضرر شوند.
یوسفی بیان کرد: این تصمیمات و اقدامات مسئولان که موجب عادیانگاری مردم شدند را پیگیری میکنم زیرا نباید کوتاهترین مسیر را برای کنترل بیماری طی کنیم. اتخاذ تصمیمات در خصوص تعطیلی بازار را از وزیر صمت هم مطالبه خواهم کرد.
وی گفت: نمیشود به دلیل عدم رعایت پروتکلهای بهداشتی توسط برخی از افراد، به کسبه که یک سال است معیشتشان به خطر افتاده، فشار وارد کرد. مگر دولت مالیات را کاهش داده یا جرایم بانکی کسبه را بخشیده است که یک شبه چنین تصمیمی میگیرد؟
نماینده اهواز در مجلس شورای اسلامی گفت: بهترین راهکار، رعایت دستورالعملها توسط همه مردم است و تصمیمگیری ستاد کرونا و دولت نباید به سمتی برود که عادیانگاری شود.