مدیرکل غله و خدمات بازرگانی خوزستان گفت: در کارخانهجات توسعه نیشکر خوزستان، حدود ۳۵ هزار تن شکر سفیدشده و آماده مصرف وجود دارد که بر اساس برنامه اعلامشده از طرف شرکت مادر تخصصی بازرگانی دولتی در سامانه، بخشی از آن به استانهای نیازمند تحویل داده میشود و مابقی نیز در انبارهای استان خوزستان ذخیرهسازی شده است.
امید جهاننژادیان اظهار کرد: از ابتدای سال ۹۹ تاکنون، مجوز توزیع حدود ۳۱ هزار تن شکر در استان خوزستان صادر شده است که از این میزان، ۲۵ هزار تن مورد مصرف خانوار بوده است. این سهمیه با قیمت هر کیلوگرم ۶ هزار و ۶۵۰ تومان به عوامل معرفیشده از طرف سازمان صنعت، معدن و تجارت تحویل داده میشود و قیمت فروش آن به مصرفکننده هر کیلوگرم ۸ هزار تومان است.
وی گفت: حدود ۶ هزار و ۵۰۰ تن شکر نیز ویژه صنف و صنعت بوده که با قیمت هر کیلوگرم ۱۱ هزار و ۵۰۰ تومان تحویل عوامل توزیع داده میشود که با قیمت ۱۱ هزار و ۸۵۰ تومان در سطح بازار و واحدهای صنفی و صنعتی به فروش میرسد.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی خوزستان بیان کرد: در حال حاضر برای شکر مصرف خانوارها، در سامانه مجوز یک هزار و ۲۰۰ تن را داریم که تا ۲۶ اسفندماه فرصت توزیع دارد و ۳ هزار و ۵۰۰ تن نیز مانده سهمیه شکر صنف و صنعت است.
جهاننژادیان افزود: در کارخانهجات توسعه نیشکر خوزستان، حدود ۳۵ هزار تن شکر سفیدشده و آماده مصرف وجود دارد که بر اساس برنامه اعلامشده از طرف شرکت مادر تخصصی بازرگانی دولتی در سامانه، بخشی از آن به استانهای نیازمند تحویل داده میشود و مابقی نیز در انبارهای استان خوزستان ذخیرهسازی شده است.
وی تصریح کرد: امیدواریم پس از پایان انقضای این مجوز بتوانیم مجوز جدید برای توزیع شکر خانوار در سطح استان خوزستان را دریافت کنیم.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی خوزستان با اشاره به منابع تامین شکر در کشور گفت: حدود ۴۰ درصد از شکر مورد نیاز کشور، تولید داخل است و مابقی نیز از طریق واردات به کشور وارد میشود.
جهاننژادیان با اشاره به واردات ۱۸۰ هزار تن شکر خام در سال گذشته از طریق بندر امام خمینی، افزود: بخش عمدهای از این شکر وارداتی به کارخانهجات توسعه نیشکر استان خوزستان و مابقی آن به سایر استانهای نیازمند تحویل داده شد.