شوشان - دکتر صباح مزبان پور :
درآمدهای پایدار شهری باید در قالب مجموعهای از مجاری و کانالهای کسب درآمدی تعریف شود تا کمترین تأثیر را از نوسانات اقتصادی خرد و کلان داشته باشد و بتوانیم آن را به عنوان درآمد پایدار شهری مطرح کنیم. ساخت و سازها یکی از موارد ابتدایی و راههای ابتدای کسب درامد پایدار است.
وضعیت درآمد پایدار در شهرداری یک وضعیت نسبی است و متاثر از شرایط سیاسی، اجتماعی و فرهنگی زمان است، شهرها نیز به واسطه جایگاهی که در مقیاس منطقهای و درونی و در مقیاس ملی دارند در هر برهه از زمان ممکن است تغییر کنند و شرایط متفاوتی را داشته باشند که این وضعیت در سطح ملی نیز باید در نظر گرفته شود.
در بحث درامدهای پایدار شهرداری ها باید پتانسیل های هر شهر را دقیقا مطالعه کرد.
چنانچه نگاهی به نظام مدیریت شهری دبی بیندازیم، اهداف تعریف شدهای را برای رسیدن به درآمدهای پایدار شهری در این سیستم میبینیم، ۲۰ تا ۳۰ سال است که کل مجموعه مدیریت شهری با انسجام برای تحقق این اهداف تلاش میکند تا بتواند آنها را محقق کند.
نیاز است برای رسیدن به ساختار درآمد پایدار، هم زیرساختهای فناورانه و هم زیرساختهای سخت افزاری مهیا شود و اراده ذاتی در مدیریت شهری برای رفتن به سمت درآمد پایدار وجود داشته باشد تا منابع درآمدی پایدار برای شهرداری محقق شود و قطعاً رسیدن به این هدف در کوتاه مدت منطقی به نظر نمیرسد.