شوشان - محمدصادق عظیمی:
بسم الله الرحمن الرحیم
امام #خمینی : احدی شرعاً نمیتواند به کسی #کورکورانه و بدون تحقیق رای بدهد. و اگر در #صلاحیت شخص یا اشخاصی، تمام افراد و گروهها نظر موافق داشتند ولی رای دهنده تشخیصش بر خلاف همه آنها بود، تبعیت از آنها صحیح نیست، و نزد خداوند #مسئولیت دارد. (۲۲ بهمن ۱۳۶۲)
یکی از دغدغههای مهم دلسوزان انقلاب ، تقویت نظام است و البته دغدغه بسیار مهمی است
زیرا بعد از صدها سال یک نظام سیاسی بر مبنای مکتب نورانی اهل بیت (س) در ایران تشکیل شده و در این راه ۳۰۰ هزار از بهترین نیروهای انقلابی و مردمی به شهادت رسیده اند .
و یکی از مأموریت های این نظام ، زمینه سازی برای ظهور مولای عاشقان و تشکیل حکومت جهانی توحید و عدالت به رهبری حضرت ولیعصر (عج) است .
پس حفظ این نظام سیاسی الهی از اوجب واجبات است و تضعیف نظام با «اهدافی که برایش تعریف شده بود» حرام است .
اهداف نظام از همان ابتدا توسط امام راحل و شهیدان گرانقدر بهشتی ، مطهری و ... مشخص شد : استقلال ، آزادی ، جمهوری اسلامی (مردم سالاری دینی) ، رفع فقر و فساد (مالی ، اخلاقی ، سیاسی و ...) و تبعیض ، پیشرفت کشور ، اجرای عدالت ، کرامت انسانی و زندگی آبرومند برای مردم .
روشن است که هر کدام از مؤلفه های فوق محقق نشده یا کنار گذاشته شود باعث «تضعیف نظام» خواهد شد .
در انتخابات هم همینگونه است . رای دادن برای تحقق مردم سالاری دینی است . اگر در انتخابات سلایق مختلف کنار گذاشته شوند و این امر باعث کاهش مشارکت مردم شود ، تضعیف نظام رقم خورده است .زیرا «بزرگترین پشتوانه نظام» اسلامی مردم اند .
و همه کسانی که باعث تضعیف نظام شوند باید در پیشگاه خدا و مردم و شهدا پاسخگو باشند .
نکته مهم دیگر این است که در انتخابات «رای دادن» موجب تقویت نظام میشود یا «انتخاب اصلح» ؟
بدیهی است که انتخاب اصلح موجب تقویت نظام اسلامی میشود زیرا تحقق اهداف انقلاب و بویژه رضایتمندی مردم فقط با انتخاب اصلح و کار جهادی و خدمت به مردم میسر خواهد شد .
برای «تقویت نظام اسلامی» همچنان منتظر حکم حکومتی رهبر معظم انقلاب برای جبران خطا و ظلم شورای نگهبان هستیم .
اللهم عجل لولیک الفرج ...
سایه مقام معظم رهبری مستدام