اختصاصی شوشان : این روزها گوش و چشم مردم به سمت سخنگوی دولت است و در این اندیشه اند که " یارانه می دهند یا نه؟ " حتی در خانواده های نسبتا مرفه نیز " یارانه نقدی " یک پای بحث های سفره شام و ناهار است. این روزها مثل سابق نیست ... دیگر کسی از همسایه اش هم خبر ندارد و یا خود را به بی خبری می زند. این روزها هر کسی دست هایش را در جیب اش فرو برده و حتی به نشانه سلام هم به سختی بیرون می آورد تا احیانا دوستی ، همسایه ای یا گدای سر محله ای خواسته ای از او نداشته باشد و سریع گذر کند.
روزگاری نه چندان دور ، ایرانی جماعت را به نوع دوستی می شناختند و حتی شعر "
بنی آدم " شاعر پرآوازه این سرزمین بر سر در سازمان بین الملل نصب شد تا تصدیقی باشد بر نوع دوستی ما ایرانی ها. اما این نوع دوستی و کمک به هم نوع در چرخش چرخ گردون و با گذر زمان ، کم رنگ و کم رنگ تر شده و به جای نوای همدلی "بی آدم " سعدی ، فریاد دردناک " آی آدم ها" ی نیما همه جا را فرا گرفته است.
باید دردها را فریاد زد تا شخصی و یا مسئولی سرش را بالا بیاورد و رنج هم وطنان را ببیند. گذشت آن زمانی که همسایه به داد همسایه می رسید بی آنکه کسی خبردار شود. این روزها رنج و سختی آدم ها باید در بوق و کرنا شود
تا همگان بدانند مثلا در یک استان نفتخیز ، خانواده ای در یک " دخمه " زندگی می کنند. به عکس زیر نگاه کنید... چند آجر بی هیچ سیمان و ملاتی روی هم قرار گرفته ... به چه شباهت دارد؟ بیشتر شبیه بازی "خانه سازی " چند کودک است که آجرها را بر روی هم قرار داده اند و بعد از بازی نیز با یک لگد خرابش می کنند. اما این آجرچینی ، بازی کودکانه نیست بلکه زندگی واقعی یک خانواده خوزستانی است که روز و شب در پناه آن به سر می برند.
کدام مسئول حاضر است حتی برای نیم ساعت ساکن این خانه شود؟ مطمئنا حتی دیدن تصاویر این خانه دردناک و وحشت آور است چه رسد به ساکن شدن در آن. ساکنین این خانواده نه معتاد اند و نه ولگرد. بیماری پدر و خانه نشینی او ، این صحنه را رقم زده و موجب شده سه کودک با ترس و لرز و با شکم گرسنه روزگار را در پناه این چاردیواری سپری کنند. بیماری " ام اس " پدر ، حتی تاب و تحمل از مادر خانواده را گرفت و موجب شد شوهر و فرزندان خود را رها کند. حال این سه کودک 9 ، 12 و 13 ساله تنها یار و یاور پدر خانواده شده اند.
پسر 13 ساله با سیگارفروشی کنار خیابان ، نان آور خانه شده است. چشم زهرای 9 ساله و شهناز 12 ساله هر شب بر دستان اوست که با پول سیگار فروشی تکه نانی به خانه بیاورد. هر سه نفر به خاطر شرایط زندگی ترک تحصیل کرده اند.
شهناز با معدل 19 ، زمانی بچه زرنگ کلاس شان بود اما حالا رسیدگی به پدرش را به رفتن به مدرسه ترجیح داده و ترک تحصیل کرده است. اسم مدرسه که می آید می شود حسرت تحصیل را در چشمان شان دید... حسرتی که بی توجهی برخی مسئولین موجب آن شده است.
پای درد دل " قادر شریف نژاد " پدر خانواده هم که بنشینی چیزی جز گلایه نخواهی شنید: " 5 سالی می شود که بیماری " ام اس گرفته ام و توان راه رفتن ندارم. به دلیل ضعف شدید مالی ابتدا خانه مستاجری ام را از دست دادم. بعد زنم ما را ترک گفت و اکنون هم فرزندانم نمی توانند درس بخوانند.
" قادر " تا قبل از بیماری شاطر نانوایی بوده اما اکنون زمین گیر شده و دیگر توانایی انجام هیچ کاری را ندارد. خرج درمان ، داروهای گران و دیدن بزرگ شدن بچه ها در فقر و نداری ، او را بیش از پیش افسرده و ناتوان کرده است.
بهزیستی خوزستان ماهیانه فقط 60 تا 70 هزار تومان به او می دهد. بهزیستی حتی ویلچر هم به او نداده تا برای رفتن پیش پزشک کمی راحت تر باشد. وقتی می خواهند او را پیش دکتر ببرند او را در گاری می خوابانند... از رنج و سختی های این خانواده هزاران برگ را می توان سیاه کرد اما چه یک خط بنویسی و چه هزار خط ، پایانش فقط یک آه است ...
چند روز بعد و شاید چند ساعت بعد یادمان می رود چنین خانواده ای وجود دارد... راستی وزیر کشور گفته است که می خواهد یارانه ها را قطع کند؟ واقعیت دارد؟...
بعد التحریر:دو هفته پیش نمایندگان مردم در شورای شهر اهواز با قاطعیت، مصوبه وام 50 میلیونی خرید خودرو را برای خودشان تصویب کردند. 21 عضو شورا هر کدام برای خودشان 50 میلیون تصویب کردند که جمعا می شود : 000/000/050/1 ( یک میلیارد و 50 میلیون تومان)... مگر این ها نماینده مردم اهواز و این خانواده نیستند؟ با دو سه میلیون می شود این خانواده را از این وضع دردناک نجات داد و حداقل سرپناهی برای آنان اجاره کرد. مصوبه خرید خودرو برای اعضای شورا مهمتر است یا وضعیت تاسف بار این خانواده ؟
تصاویر/ شوشان- میثم حلالی
تشکر
09163189027
آدرس و شماره تلفن این خانواده هم موجود است، از این رو ترجیح می دهیم اول بروید و این خانواده را ببینید و بعد اگر دستتان رسید کاری کنید.
لطفا آدرس یا تلفن این خانواده رو رسانه ای کنید.
شورای شهر اهواز بروند مصوبه خرید خودرو تصویب کنند
تنها سوال اينجا مطرحه اينست كه اين همه بذل و بخشش در زمان آقاي كتانباف انجام شد چرا ناديده گرفتيد؟ و هيچ كدام را اعلام نكرديد (در خيلي از سايتها زماني منتشر شد كه ايشان در حال تشريف بردن بودند) مگر شما در خواب بوديد؟يا نميخواستيد ببيند ؟ واقعن به شما بايد آفرين گفت
عیب تو گر آینه بنمود راست
خود شکن آیینه شکستن خطاست!
این مصوبه جای دفاع ندارد. خودتان را با این حرف ها در بین شهروندان ضایع می کنید. از اول راه اندازی شورای چهارم تا حالا هم از 100 تا خبری که بیرون امده بالای 90 تای آن نک و نال و حاکی از صف کشی های داخلی اعضا بود. به قول حافظ:
تو خود حجاب خودی از میان برخیز!
اتفاقن این اقوال شورایی ها فرافکنی است که می خواهند مثل بسیاری از مسئولینی که گاف می دهند و مچشان را رسانه های تیزهوش می گیرند کاسه و کوزه ها را بر سر دیده های تیزبین جامعه و روزنامه ها و خبرگزاری ها بشکنند. راستی حساب کنید اگر این رسانه ها نبودند بعضی نامسئولان جامعه را به کجا می بردند؟
این نکته را تقاضا داریم بی پرده به مردم بگویید که گرفتن وام 50 میلیونی در اوان کار شورا و در اولین ماه اغاز به کار هم وجداناً در شعارها و برنامه های انتخاباتی تان بود؟
مردم دنبال داشتن یک شورای کارامد و بی حاشیه هستند. شما لطف کنید و مصوبه حاشیه ساز به صحن شورا نیاورید و طرح هایی بدهید تا شامل منافع عمومی باشد ان وقت نام نیکی از شما می ماند و مردم ممنون دار شما خواهند بود اما انتظار نداشته باشید که رسانه ها در برابر آنچه انحراف از معیار می پندارند سکوت کنند. مگر شهرداری اهواز چقدر توان مالی دارد که اول بسم الله روی کار آمدن شورا 1 میلیاردش را بدهد برای خرید خودروی اعضای شورا؟
مونده یک یک خیر آنها را اداره کنه
وام از پول شهرداری نبوده ضمنا" تمام اقساط بعهده خود اعضای شورا بوده،
این تخریبها توسط بعضی افراد از روی حب و بغض شخصی میباشد نه دلسوزی بخاطر ما مردم،
اما دوستان محترم اگر مشکل یکی بودی چه بودی، چون بسیارند کسانیکه به نان شبی محتاجند و پسری هم ندارند که از آنها نگهداری کند و در این داستان فقط شورای شهر نیست که مقصر است چون این شورا فقط 4 ماه است که به روی کار آمده است و هنوز خودشان و مشکلات شهرداری را نشناختند که حالا به بیرون از شورا بیایند و درد مردم را ببینند و رفع این معضل فقط وظیفه شورای اسلامی شهر نیست و همه مدیران استان از نماینده مجلس، استاندار، مدیران کل بهزیستی، کمیته امداد، فرماندار و دیگرانی که در این نظام مسئولیت دارند باید پاسخگو باشند.
ومن ا...التوفیق
اما دوستان محترم اگر مشکل یکی بودی چه بودی، چون بسیارند کسانیکه به نان شبی محتاجند و پسری هم ندارند که از آنها نگهداری کند و در این داستان فقط شورای شهر نیست که مقصر است چون این شورا فقط 4 ماه است که به روی کار آمده است و هنوز خودشان و مشکلات شهرداری را نشناختند که حالا به بیرون از شورا بیایند و درد مردم را ببینند و رفع این معضل فقط وظیفه شورای اسلامی شهر نیست و همه مدیران استان از نماینده مجلس، استاندار، مدیران کل بهزیستی، کمیته امداد، فرماندار و دیگرانی که در این نظام مسئولیت دارند باید پاسخگو باشند.
ومن ا...التوفیق
نمایندگان اهواز باید به جای نگرانی پیرامون منافع اشان به حفظ منابع شهر و استان توجه کنند. متاسفانه [برخی] آنها به فکر سران [...] و پایتخت نشینان جهت کسب آرا و حفظ منافع شان هستند. اعضا شورای شهر بعد از این آقایان و مسولین اهواز و استان قرار میگیرند که باید پاسخگوی مشکلات مردم باشند. انشاالله
ذی نفع این خوش خدمتی ها هستند، خبر از دوست ندارد که ز خود با خبر است.