شوشان ـ عبدالرحمن نیک سرشت :
در دفاع مقدس خیلی از همسایه ها دل خوشی از صدام نداشتند و حتی آرزوی نابودی او را داشتند ولی از همه فجیع تر پارادوکس عجیبی بود که آنها نیز از پیروزی عاجل ایران بر صدام هم خوفناک بودند چون فکر می کردند ایران با این پیروزی به یک قدرت منطقه ای تبدیل می شود .تا جایی با ما همراه می شدند که ما در مقابل صدام و منافع رقیبان آنها ضعیف نشویم.
همیشه ایران را برای یک سپر بلای خودشان دوست داشتند.
ایرانی را دوست داشتند که وجه المصالح منافع شان باشد.
ایران پس از دفاع مقدس متاسفانه نتوانست این حقیقت را درک کند .بیشتر خصلتی و بی حساب و کتاب با این کشورهای پارادوکسیکال المواضع رابطه برقرار می کرد.
در جنگ امروز با اسرائیل هم ایران نیز با یک چنین پارادوکسی در بین همسایه های خود روبرو است.مخصوصا، در بین دول تورانی و بعضی از کشورهای عربی
باید ایران خیلی مراقب چهارگوشه ی میدان باشد .پس نباید امان به اسراییل بدهد چون وقفه در جنگ ، سبب می شود همان دول از پیروزی نهایی ایران بر اسراییل نگران بشوند چون ایران فرصت پیدا می کند تا قدرت منطقه ای بشود و آن دولت ها خوفناک شوند.
در جنگ تحمیلی با صدام ما از پای در نیامدیم ولی به دستاوردهای آن جنگ هم دست پیدا نکردیم چون این دولت ها طوری بازی کردند که ما در تله تحریم با غرب برویم. چون از تحریم ایران منافع می بردند.
امروز هم عده ای خوشحال هستند که ما اسراییل را تنبیه کردیم ولی از نتایج پیروزی ایران نیز بیمناک هستند.
این کشورها که مواضع متناقض دارند قابل شناسایی هستند.
امروز ایرانیان باید دنبال دستاوردهای پیروزی این نبرد باشند نباید توسط این کشورهای متناقض المواضع جهت داده بشوند .
امروز ترامپ ناراحت است که چطور ایران این اف ۳۵ ها را زده است و ناراحت است که چطور ایران در دریا قویتر از آمریکا، در هوا و زمین است.
امروز قدرت هابی وجود دارند که از این بابت هم خوشحال هستند و هم بیمناک
به نظر من این کشورها از ترامپ خطرناک ترند.
چون این کشورها موجب خطای هاله ای ما می شوند .
خب، اروپا بد عمل کرد.کلا، غربی ها خیلی بد عمل کردند .ولی نباید احساس کنند که ایران بی حساب و کتاب عمل می کند .
قدرت منطقه ای شدن در این است با غرب و شرق بتوانی معادله ای تعریف کنی که به منافع ملی برسی.
ایران باید ضمن برشمردن تهدیدات ، فرصت سوزی نکند .یعنی، خام زنده باد و مرده بادها نشود.
ببیند چه چیزی دستاورد است، ببیند چه چیزی خطر است در ایستگاه های بعدی
به شوق پیوستن به شرق، مزایای خود را با غرب از دست ندهد
و بر اثر تألم و مناسبات بدی که با آمریکا و اروپا داشته در دام و حیله این دول متناقض المواضع نیافتد.
کمک کنید ایران رشید بشود .کمک کنید ایران بوسیله سیاست های تک بعدی و رجل تک ساحتی به بیراهه نرود.