اینستاگرام شوشان
شوشان تولبار
آخرین اخبار
اینستاگرام شوشان
شوشان تولبار
کد خبر: ۱۵۸۱۹
تعداد نظرات: ۶ نظر
تاریخ انتشار: ۰۶ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۱:۱۲
چند وقتی است موضوع درآمدهای میلیاردی برخی پزشکان نیز مطرح شده است به‌طوری که ایرج ندیمی نماینده مردم شهرستان‌های لاهیجان و سیاهکل در مجلس با انتقاد از وجود گروه 3 هزار نفری مالیات‌گریز در کشور به تسنیم عنوان کرده است که در این گروه 300 پزشک وجود دارد که هرکدام از آنها ماهیانه یک میلیارد تومان درآمد دارند که بخشی از این درآمدها دریافت زیرمیزی است.
 پدیده شوم زیرمیزی سالهاست که مردم و علی الخصوص بیماران را رنج می‌دهد و مسئولان حوزه سلامت نیز با تأیید این مشکلات، راه‌حل برون‌رفت از آن را عادلانه کردن تعرفه‌ها و تقویت نظارت‌ها عنوان می‌کنند، این در حالی است که چند وقتی است موضوع درآمدهای میلیاردی برخی پزشکان نیز مطرح شده است به‌طوری که ایرج ندیمی نماینده مردم شهرستان‌های لاهیجان و سیاهکل در مجلس با انتقاد از وجود گروه 3 هزار نفری مالیات‌گریز در کشور به تسنیم عنوان کرده است که در این گروه 300 پزشک وجود دارد که هرکدام از آنها ماهیانه یک میلیارد تومان درآمد دارند که بخشی از این درآمدها دریافت زیرمیزی است.
وی با انتقاد از وجود گروه 3 هزار نفری مالیات‌گریز در کشور اظهار داشت: در این گروه 300 پزشک وجود دارد که هرکدام از آنها ماهیانه 10 میلیارد ریال درآمد دارند که بخشی از آن پول‌های زیرمیزی است و این گروه از پزشکان در بیمارستان‌های خصوصی و همچنین با انجام عمل‌های جراحی متعدد به چنین درآمدهایی دست پیدا می‌کنند.
انتقاد وزیر بهداشت از پدیده زیرمیزی پزشکان
سیدحسن هاشمی وزیر بهداشت، ضمن انتقاد از پدیده زیرمیزی عنوان کرده است که رفتار نامناسب یک عده قلیلی از جامعه پزشکی باعث شده است که به کل جامعه پزشکی نگاه مثبتی وجود نداشته باشند، پدیده زیرمیزی با توجه به محرومیت‌هایی که در جامعه وجود دارد، ظلم مضاعف به مردم است.
وزیر بهداشت که در بیستمین مجمع سالیانه انجمن اسلامی جامعه پزشکی ایران سخن می‌گفت، از اعضای این تشکل جامعه پزشکی درخواست کرد با تعامل خوب و مناسب با سازمان نظام پزشکی و معاونت درمان وزارت بهداشت و ارائه راه‌حل‌های اساسی و نه راه‌حل‌های مقطعی در حل این مشکل کمک کند.
قطع فعالیت پزشکان میلیاردی
محمد رئیس‌زاده رئیس سازمان بسیج جامعه پزشکی کشور نیز به خبرنگار تسنیم می‌گوید: وقتی یک پزشک برای کسب درآمد ولع سیری‌ناپذیر داشته باشد، نشان از آن است که آن پزشک به کار علمی و آموزشی نمی‌پردازد، بنابراین براساس معیارهای دنیا اجازه فعالیت این پزشکان متوقف می‌شود.
درآمدهای میلیاردی در حوزه سلامت
در این راستا مسعود پزشکیان عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس و وزیر اسبق بهداشت نیز پیش از این در یک برنامه تلویزیونی عنوان کرده بود که در سیستم سلامت یک عده بالای یک میلیارد تومان درآمد دارند.
بر این اساس مشکل دریافت‌های غیرمتعارف (زیرمیزی پزشکی) آن‌قدر وضعیتی وخیم پیدا کرد که دبیرخانه «زیرمیزی» راه‌اندازی شد، به‌طوری که سیدسجاد رضوی مدیرکل دفتر نظارت و اعتباربخشی امور درمان وزارت بهداشت در گفت‌وگو با تسنیم، از تشکیل کارگروه و دبیرخانه دریافت‌های غیرمتعارف پزشکی (زیرمیزی) خبر داده بود و عنوان کرد: مالیات‌های پزشکی عادلانه نیست و پزشکانی که زیرمیزی می‌گیرند اصلاً مالیات نمی‌دهند. بر این اساس باید سازمان نظام پزشکی ورود کند.
البته در این راستا نظرات متفاوت دیگری هم وجود دارد از جمله اینکه علیرضا زالی رئیس کل سازمان نظام پزشکی در حاشیه تشریح عملکرد 100روزه سازمان نظام پزشکی در پاسخ به پرسش خبرنگار تسنیم درباره چگونگی وجود 300 پزشک که ماهانه یک میلیارد تومان درآمد دارند و مالیات نمی‌دهند و درصدی از این درآمدهای خود را از طریق زیرمیزی کسب می‌کنند، اظهار داشت: بنده با توجه به اینکه  از سال‌های دور در زمینه قوانین مالیاتی در حرف پزشکی اطلاعات دارم بنابراین به هیچ وجه این آمار را قبول ندارم.
درآمد میلیاردی 300 پزشک در قبال 230 هزار عضو گروه پزشکی رقمی نیست
محمد جهانگیری معاون برنامه‌ریزی و نظارت سازمان نظام پزشکی کشور نیز در راستای پیگیری‌های خبرگزاری تسنیم با اشاره به اینکه یک فرار مالیاتی برخی صنوف به‌اندازه کل درآمد جامعه پزشکی است، عنوان کرده است: درآمد یک میلیارد تومانی 300 پزشک در هر ماه، در قبال 230 هزار عضو گروه پزشکی رقمی نیست.
یک کاسه ماست به‌عنوان حق ویزیت بیماران
این در حالی است ایرج خسرونیا رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی ایران از دریافت حق ویزیت خاطره‌های جالبی دارد، وی با افتخار به تسنیم اعلام کرد: در گذشته‌ها فقط یک کاسه ماست و 2 تخم‌مرغ حق ویزیت بیماران بود که این حق ویزیت از ویزیت‌های امروزی بسیار ارزشمندتر بود.
ارائه لیست و اطلاعات مافیای دارویی
در این زمینه حسینعلی شهریاری رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در پاسخ به پرسش خبرنگار تسنیم، در حاشیه مراسم روز جهانی غذا درباره چگونگی نظارت مجلس بر مافیای غذا و دارو در کشور عنوان کرده بود: مجلس قوه اجرایی نیست ولی اطلاعاتی در این زمینه به‌خصوص لیست مافیاهای دارویی توسط سازمان بازرسی کل کشور در حال تهیه است و چند هفته دیگر طی جلسه‌ای که مسئولان این سازمان را به مجلس دعوت خواهیم کرد این اطلاعات را از آنها خواهیم گرفت.
بر این اساس حتی اعضای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی درباره موضوع زیرمیزی گرفتن برخی پزشکان با هاشمی جلسه‌ای در دفتر وی در وزارت بهداشت برگزار کردند.
به هر حال داشتن لیست سیاه پزشکان صاحب‌نام از سوی مسئولان وزارت بهداشت و ممانعت از معرفی آنها سؤال‌های زیادی را در ذهن مردم به جا می‌گذارد که به‌راستی دلیل ممانعت از معرفی نام این افراد چیست؟ در همین راستا خانه ملت، نام 14 پزشک اسم و رسم‌دار در حوزه درمان را به‌عنوان لیست پزشکان زیرمیزی بگیر منتشر کرده است.
نام پزشک تخصص
م.ع. ــ ی.ن. جراح قلب
ب. ــ س. م. اورتوپد جراح ستون فقرات
م. ــ ن. اورتوپد
ع.ر. ــ ک. م. جراح عروق
ع.ر. ــ ش. ر. جراح مغز و اعصاب
م.ح. ــ م. جراح قلب
ف. ــ ف. جراح پلاستیک
م. ــ ن. گوش و حلق و بینی (ENT)
م.ر. ــ م. گوش و حلق و بینی (ENT)
م.م. ــ ا.آ. جراح زنان
غ.ر. ــ و.ک. جراح عمومی
ن. ــ ن.ه. زنان و زایمان
ع. ــ م.م. جراح عمومی
ج. ــ د. اورتوپد
در ادامه انتشار لیست پزشکان زیرمیزی بگیر توسط خانه ملت، محمدحسین قربانی سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان با تأکید بر اینکه به‌طور حتم برخورد با این تعداد محدود پزشکان که از بیمار مبلغی را به‌عنوان زیرمیزی دریافت می‌کنند امری ضروری است، می‌گوید: بدون تعارف باید بگوییم که این افراد با فرهنگ ایثار و گذشت جامعه پزشکی مخالف هستند.
شریک بودن رؤسای برخی از بیمارستان‌ها در زیرمیزی پزشکان
عابد فتاحی نماینده مردم ارومیه در مجلس و عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس بر این باور است که این افراد جامعه پزشکی را مورد خطر قرار می‌دهند و می‌افزاید: اغلب رؤسای بیمارستان‌های خصوصی و دولتی افراد شریف و متعهد هستند اما سکوت در برابر دریافت‌های زیرمیزی و خارج از ضوابط از بیماران از سوی برخی پزشکان را می‌توان این‌گونه تعبیر کرد که شاید در کاسه فساد دست‌های آلوده زیادی است، بدان معنا که ممکن است برخی از این رؤسا سهمی در دریافت زیرمیزی پزشکان داشته باشند.
منافع شخصی برخی از افراد مانع از برخورد با پزشکان متخلف
سیامک مره‌صدق از اعضای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس نیز با بیان اینکه امروزه برخی از پزشکان با سوء استفاده از نام و موقعیت خود تا حد زیادی قانون‌شکنی و اقدام به انجام و گسترش پدیده شوم زیرمیزی می‌کنند، به لیستی از پزشکان زیرمیزی‌بگیر اشاره می‌کند و می‌گوید:‌ باید با این افراد برخورد صریح و جدی صورت گیرد چرا که متأسفانه انجام چنین کاری از سوی این افراد باعث شده پزشکان دیگری نیز دست به چنین کار ناپسندی بزنند.
‌وی با تأکید بر اینکه  باید مراجع قضایی برخورد با این پزشکان متخلف را از دانه درشت‌ها و افرادی  که در صدر این اقدام ناپسند قرار دارند شروع کنند، ادامه می‌دهد: البته به نظر می‌رسد برخی مقاومت‌ها برای برخورد با اینها وجود دارد به‌گونه‌ای که منافع شخصی عده‌ای در این راستا دخیل بوده مانع از برخورد جدی با این افراد می‌شود.
برخی پزشکان به‌صورت علنی بیمار را وادار به پرداخت زیرمیزی می‌کنند
حسن تأمینی‌لیچائی عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس تأکید دارد که پدیده شوم زیرمیزی علاوه بر ضربه زدن به اعتبار جامعه پزشکی، بسیاری از بیماران را با مشکل تأمین هزینه‌های درمان روبه‌رو کرده است. متأسفانه این پدیده زشت به‌گونه‌ای علنی شده که این گروه از پزشکان بدون هیچ ترسی با ارائه شماره حساب خواهان واریز مبالغ کلان از سوی بیماران هستند.
این نماینده مردم در مجلس نهم، از رواج بیش از پیش پدیده زیرمیزی بین برخی پزشکان انتقاد کرده می‌افزاید: اعضای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس بارها با مسئولان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در دوره‌های گذشته و فعلی در خصوص جلوگیری از پدیده شوم زیرمیزی جلساتی را برگزار کردند اما متأسفانه همچنان این مبالغ از بیماران اخذ می‌شود.
comment
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
انتشار یافته: ۶
comment
comment
نوید
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۵:۱۸ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۶
comment
0
4
comment خوب به نظر شما با حروف اختصاری کسی متوجه میشه اینم شد جریان ف-ک فوتبال
comment
رزیتا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۳۳ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۶
comment
0
6
comment چقدر شفاف اسامی رو اعلام کردن.واقعا متشکریم.
جمع کنید بابا این مسخره بازیا رو الف دال نون واو ... طرف خونه مردم رو میکنه تو شیشه بعد کسی هم جرات نمیکنه اسمشو بیاره
comment
بنده خدا استاد دانشگاه
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۰:۱۸ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۶
comment
0
2
comment اگر مسئولان وزارت بهداشت واقعا می خواهند این معضل بزرگ و کهنه را حل کنند باید: 1- مانند کشورهای دیگر مطب خصوصی نداشته باشیم. 2- پزشکان همگی باید در بیمارستانهای دولتی به صورت شیفت بیمار ببینند و تعرفه هم منطقی شود. آنهایی هم که حاضر نیستند در سیستم دولتی کارکنند اخراج و وارد سیستم خصوصی شوند. 3- بیمارستانهای خصوصی هم باید هزینه را به جز در موارد مشخص (غیر درمانی) را مانند بیمارستانهای دولتی بگیرند. 4- کلیه داروخانه ها، آزمایشگاهها، رادیولوژی ها و فیزیوتراپی ها همه در سیستم دولتی باشند و از حالت دکان بودن خارج شوند. 5- بیمه ها اصلاح شوند. 6- به طور کلی رابطه پولی بین بیمار و سیستم بهداشتی-درمانی (دولتی یا خصوصی) حذف گردد. 7- برخی از مدیران در بهداشت و درمان کشور که متاسفانه خودشان منافع دارند قطعا مانع این حرکت می شوند. 8- مسولان وزارت بهداشت پاسخ بدهند که چرا هر سازمانی برای خودش به موازات مسئولیت وزارت بهداشت درمانگاه و بیمارستان دارند و خاص ابواب جمعی خودشان (اختصاصی) است و بهترین ها را هم دارند مثل وزارت (ببخشید شرکت نفت)،شرکت آب وبرق، شرکت فولاد و غیره اما پرسنل و اعضای هیات علمی وزارت بهداشت از هیچگونه مزایایی در درمانگاهها و بیمارستانهای تحت مسئولیتشان ندارند. چرا همه مردم (فقیر و غنی) با هر پست و شغلی یکسان دیده نمی شوند؟ آیا تبعیض بین مردم از بالاتر هم وجود دارد؟ 9- این بیمه های تکمیلی که هم بودجه دولت را و جیب مردم را را به کمک بخش خصوصی درمان غارت میکنند سمی مهلک هستند که باید با جایگزین مناسبی هر چه زودتر برچیده شوند.بنابراین اگر این موارد بالا حل شوند خودبخود ویزیت زیرمیزی و غیره همه حذف خواهند شد.
comment
دکتر افشین
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۵۱ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۷
comment
0
0
comment نظرات این بنده خدا واقعا درست است و همه این را می دانند . کدام مرد خدایی در این سیستم بهداشت و درمان یافت می شود که آن را اجراء کند همه بجای خدایی ، دنیایی هستند ، مردم و کارگران زحمت کش ، فقیران مستمندان مستضعفان برای این دنیا پرستان ارزشی ندارند بیمه های تکمیلی هم بر سر این قشر بیچاره ظلم میکند ، کارگر خدماتی وزارت بهداشت با کارگر خدماتی شرکت نفت چه فرقی دارد؟ اراده ای در این مملکت نیست تا این واقعیت بهداشت ودرمان را حل کند. ببینید پزشکان برای تخصص پزشکی چه جور در آزمون دستیاری هجوم می آورند همه بخاطر پول است و وضع بد و اختلاف درآمد مالی زمین تا آسمان تخصص با پزشک عمومی است . اگر این اختلاف مانند برخی کشور های پیشرفته ناچیز باشد دیگر این هجوم برای تخصص نیست و هر کس بر اساس علاقه خود به سمت تخصص می رود نه بخاطر پول . چرا در این ظلم اشکار کسی صدایش در نمی آید . مگر بهداشت ودرمان امت برای علما مهم نیست ؟
comment
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۴۹ - ۱۳۹۲/۱۱/۱۲
comment
0
0
comment پزشکانی از این دست بدانند که حتما میدانند آنها از دلالان و واسطه گران که پست ترین انسان ها هستند هم کمترند وقتی سوار ماشین های آن چنانی و منزل های آن چنانی و سفر های خارجی و........میشوند فکر آن درماندگانی باشندکه این این پول ها را با چه بدبختی یا به قیمت از هم پاشیدن خانه وزندگی و ....جور کرده اند اوف بر چنین به اصطلاح پزشکان که مایه شرم جامعه پزشکی هستند
comment
علی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۱۷ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۶
comment
0
0
comment چی بگم به خدا این تعرفه هایی که میگن واقعی نیست باید چطوری بشه بالاخره یه جراح ماهی حداقل ده میلیون از بیمارستان در میاره خوب کمه مگه بقیه اقشار چقدر در میارن همین توجه زیاد و حقوق زیاد اونا را زیاده خواه کرده باید درامدشون کاهش داشته باشه تا همسطح بقیه بشن و دیگه ادعای الکی نکنن خوب چه کاری که بابت دودقیقه ویزیت متخصص 20هزار تومن ازم بگیرن که دیگه جرات نکنم برم دکتر و این 20هزار تومن درامد یک روز منه خوب چه گناهی کردم من . خیلی نامردی این کار خوب تازشم دانشگاها از همه رشته ها بی حساب کتاب دانشجو گرفتن خوب
پزشکم زیاد بگیرن که دیگه مشکل کمبود نداشته باشیم و نخوان جولان بدن.
نام:
ایمیل:
* نظر:
اینستاگرام شوشان
شوشان تولبار