شوشان تولبار
آخرین اخبار
شوشان تولبار
کد خبر: ۲۰۵۰۳
تاریخ انتشار: ۰۷ مهر ۱۳۹۳ - ۲۰:۳۰
ایسنا: رمضانی رئیس انجمن صنایع فرآورده‌های گوشتی ایران با اشاره به حذف خمیر مرغ از سوسیس و کالباس، از استفاده گسترده از خمیر مرغ در اصناف برای پخت کباب و حلیم خبر داد و گفت: اگر استفاده از خمیر مرغ در تولید سوسیس و کالباس مشکل بهداشتی دارد، باید استفاده از این محصول در اصناف دیگر نیز ممنوع و جلوی آن گرفته شود.
نام:
ایمیل:
* نظر:
شوشان تولبار