امام علی (ع): كسى كه دانشى را زنده كند هرگز نميرد.
در آستانه سالروز آزادسازي خرمشهر، "سيد طالب شيبهالحمد"، يكي از رزمندگان دوران دفاع مقدس كه در عمليات آزادسازي خرمشهر نيز حضور داشته، در گفتوگويي با خبرنگار ايسناي خوزستان به بيان خاطرهاي از اين عمليات پرداخت.
اين رزمنده دوران دفاع مقدس در بيان خاطره خود اينگونه ميگويد: "عمليات چريكي براي آزادسازي خرمشهر از روز اول خردادماه و توسط چهار گروه آغاز شد كه سرپرستي يكي از اين گروهها بر عهده من بود. به همراه 22 بسيجي آموزشديده از طريق رودخانه وارد خرمشهري شديم كه كاملا در اشغال دشمن بود و بايد ساحل رودخانه را براي آغاز عمليات زميني پاكسازي ميكرديم. با استفاده از يك قايق بادي كه آن را با انگشت هدايت ميكرديم و تنها ظرفيت هفت تا 9 نفر را داشت، در ساعت 11 شب به سمت ساحل خرمشهر حركت كرديم و 6 ساعت بعد به خرمشهر رسيديم.
در آن قسمت از شهر حتي يك ايراني هم پيدا نميشد و شهر كاملا در اختيار نيروهاي عراقي بود؛ به دليل مخفيانه بودن عمليات هيچگونه اسلحه و نارنجكي به ما داده نشده بود و مجبور بوديم با سلاح سرد به جنگ بعثيها برويم. زماني كه وارد شهر شديم، موقع تعويض پست نيروهاي عراقي بود؛ از اين فرصت استفاده كرديم و شبانه و به صورت مخفيانه چهار نفر از نيروهاي عراقي كه در ساحل رودخانه مستقر بودند را نابود كرديم. هدف ما تنها پاكسازي ساحل رودخانه براي آغاز عمليات زميني بود و اين چهار گروه چريكي، 14 نفر از نيروهاي عراقي را به درك واصل كردند و جدار ساحلي رودخانه پاكسازي شد.
در اين عمليات با توجه اينكه من و سه سرپرست ديگر گروههاي چريكي خرمشهري بوديم و به شبكه فاضلاب شهر كاملا آشنايي داشتيم، از طريق شبكه فاضلاب خود را به شهر رسانديم. نيروهاي ايراني نيز از طريق پل خرمشهر وارد شهر شدند و با انجام عمليات بيتالمقدس، خرمشهر حدود ساعت 11 و 30 دقيقه روز سوم خرداد آزاد و از نيروهاي بعثي تخليه شد؛ ساعت 13 نيز خبر آزادي خرمشهر به صورت رسمي از رسانهها اعلام شد."