"چهار گانه ی تابستانی خوزستان" به روایت سید شریف حسینی /حتی یک دقیقه بی برقی در گرمای خوزستان غیرقابل قبول است
ساعت بازی های لیگ برتر در اهواز به دلیل گرمای هوا باید تغییر کند / در سایه بی خیالی برخی مدیران ، مردم و مسافران همیشه با یک سرگردانی مواجه اند / باید برای وقت مردم اهمیت قائل شد
سید شریف حسینی نماینده مردم اهواز و عضو هیات رییسه مجلس در گفت و گوی اختصاصی با شوشان به " چهارگانه تابستانی خوزستان" پرداخت که شرایط زندگی مردم را در سایه بی برنامه گی و رفع مسئولیت مدیران ، با مشکلاتی مواجه کرده است.
بی برنامه گی متولیان استانی
در این مصاحبه سید شریف حسینی گفت: گرد و خاک ، شرجی ، برق و گرما ؛ چهار گانه ی تابستانی خوزستان است که زندگی این روزهای خوزستانی ها را سخت و طاقت فرسا نموده است. هر چند بخشی از این موارد به دلیل تعلل و کمکاری دولت ها از جمله ایجاد معضلات زیست محیطی حاصل از سد گتوند ، عدم اعتبار برای مقابله با ریزگردها و ... جزوی از طبیعت خوزستان شده اما برخی دیگر از معضلات نیز حاصل بی برنامه گی متولیان استانی ست که با یک برنامه ریزی صحیح و استفاده از اختیارات ، می توان کمی از شرایط سخت را تقلیل داد و زندگی در خوزستان را برای شهروندانش تحمل پذیرتر نمود.
ضرورت تمهیدات ویژه برای خوزستانی ها
وی در ادامه با اشاره به گرمای شدید هوا و ضرورت اتخاذ تصمیمات ضربتی و مهم در این رابطه گفت: به عنوان نمونه و با توجه به گرمای شدید و بی سابقه ، ضروری ست ساعات کاری ادارات خوزستان به منظور رفاه حال شهروندان و همچنین خانواده ها نسبت به سایر استان ها کمتر باشد اما آنچه دیده می شود خلاف این است. حال آنکه استاندار با توجه به شرایط استان و با اختیاراتی که دارد می تواند با صدور بخشنامه و رایزنی با مرکز ، تمهیدات ویژه ای را در نظر بگیرد که البته تاکنون چنین نشده و این رایزنی ها و تصمیم گیری ها بیشتر در حوزه هایی بوده که در اولویت های دست چندم قرار دارد.
سید شریف حسینی افزود: موید این سخن نیز آنجاست که چند روز پیش وزارت نیرو در نامه ای به استانداران از آنان درخواست کرده است که تمامی نهادها، سازمانها و دستگاههاي اجرايي را با اتخاذ تدابیر ویژه ملزم به صرفهجويي و مصرف بهينه برق براي گذر از پيك تابستان سال جاري نمایند.
نماینده مردم اهواز با اشاره به نامه وزارت نیرو گفت: در این نامه از استانداران برخی استان ها از جمله استان های جنوبی خواسته شده که با توجه به پیشبینی وزارت نیرو مبني بر رشد و افزايش مصرف برق از تیر تا شهریور ماه سال جاری به دلیل افزایش دما، ضمن مديريت بهينه مصرف در ايام تابستان و اوج بار، به گونهاي برنامهريزي نمايند كه تأمين نیاز مشترکان و مصرف کنندگان با مشكل و محدوديت مواجه نشود و با توجه به اینکه بخش مهمی از مصارف برق در دوره زمانی مذکور، مربوط به ساختمانهای اداری و به ویژه ساعات ظهر و بعداز ظهر (۱۱ تا ۱۶) صرف سيستمهاي سرمایشی میشود ، بنابراین ضروری ست مدیریت ارشد استان ها نسبت به این مسئله حساسیت داشته و تصمیماتی بگیرند که به رفاه حال عمومی شهروندان ختم شود.
وی در ادامه گفت: بنابراین ضروری است که مدیران ارشد خوزستان به نحوی مطلوب وارد عمل شوند و حتا قبل از درخواست وزارت نیرو ، و با مشاهده سیر صعودی مصرف برق و همچنین زندگی در زیر چتر گرد و غبار و آفتاب سوزان همراه با نوسان و قطعی مکرر برق ، می بایست تصمیمات مهم و اساسی در این زمینه اتخاذ می شد و صرفا نباید منتظر دستورالعمل از مرکز بود.
قطعی مکرر برق در مناطق مختلف اهواز / مسئولین همت شان را دو چندان کنند
سید شریف حسینی عضو هیات رییسه مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به قطعی مکرر برق در مناطق مختلف اهواز گفت: متاسفانه قطعی مکرر برق تبدیل به یکی از معضلات مردم در گرمای شدید شده است. در برخی مناطق ، همراه با قطعی برق ، آب نیز قطع می شود و شهروندان از همین آب بی کیفیت حتی برای خنک کردن خود در شرایط بی برقی محروم می شوند. در این گرمای شدید ، مسئولین مربوطه همت و توانشان را دو چندان کنند چرا که حتی یک دقیقه بی برقی در گرمای بی سابقه خوزستان قابل قبول نیست. اینکه بگوییم شبکه برق دچار خرابی شده و یا کبوتری ! بر سیم نشسته و سیم ها قطع شده ، صرفا توجیه و رفع مسئولیت است و برای مردم پذیرفتنی نیست.
ساعت بازی های لیگ برتر در اهواز تغییر کند
نماینده اهواز در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع برگزاری مسابقات فوتبال لیگ برتر در اهواز پرداخت و گفت: یکی دیگر از مواردی که باید برای آن چاره ای اندیشیده شود ، زمان برگزاری مسابقات فوتبال لیگ برتر در استان است. متاسفانه در چند بازی اخیر از جمله بازی استقلال اهواز و استقلال خوزستان با سایر تیم های لیگ برتری ، مسابقات در شرایط و زمانی برگزار شد که شرجی و گرما و همچنین گرد و غبار بیداد می کرد و پس از بازی نیز بازیکنان فوتبال ، مربیان و تماشاگران نسبت به ساعت برگزاری مسابقه اعتراض نمودند چرا که عملا انجام بازی ها در ساعت هفت و نیم بعدازظهر و در گرمای نفس گیر ، هم در کیفیت بازی تاثیر گذاشت و هم موجب شد که تماشاگران پرشور خوزستانی به دلیل گرما نتوانند برای تشویق تیم ها به ورزشگاه بیایند.
شرایط بازی در اهواز و اردبیل یکسان نیست
سید شریف حسینی افزود: مسئولین برگزار کننده باید توجه نمایند که شرایط بازی در ساعت هفت بعدازظهر در اهواز و اردبیل ، یکسان نیست و هر استان با توجه به شرایط آب و هوایی و جوی ، ساعات برگزاری مسابقات در آن باید تغییر کند و یکسان نباشد. بنابراین لازم است مسئولین مربوطه نسبت به انجام این بازی ها حساسیت بیشتری داشته باشند و انجام بازی ها را به ساعت هایی موکول نمایند که گرمای کمتری حاکم باشد.
سرگردانی مسافران در سایه عدم پاسخگویی مدیران
وی ادامه داد: این شرایط بد آب و هوایی و لزوم برنامه ریزی ، در رابطه با ارگان های دیگر نیز صدق می کند و مسئولین و مدیران در این موارد به گونه ای باید عمل کنند که شهروندان کمترین آسیب ببینند اما متاسفانه در زمان بروز گرد و غبار ، مشاهده می شود که مسئولین هواپیمایی هیچ گونه اطلاع رسانی مناسبی به مسافران ندارند و در دقیقه 90 و در شرایطی که حجم انبوهی از مسافران وارد فرودگاه می شوند اطلاع داده می شود که پرواز لغو شده و یا با تاخیر انجام می شود ! حال آنکه با یک اطلاع رسانی ساده می توان جلو این نابسامانی ها و سرگردانی مسافران را گرفت اما در سایه بی خیالی برخی مدیران ، مردم و مسافران همیشه با یک سرگردانی و ابهام مواجه اند.
باید برای وقت مردم اهمیت قائل شد
سید شریف حسینی در پایان گفت: مسئولین لازم است در همه حال پاسخگو باشند و صرفا در اتاق های خود و پشت میز خود را محصور نکنند. این امر در همه موارد و تمام دستگاه ها و نهادها صدق می کند. مدیران باید برای وقت مردم اهمیت قائل شوند و اکتفا کردن به جملات و کلمات کلیشه ای "نمی دانم" و ... خارج از شان خدمتگزاری مسئولین است.