امام علی (ع): كسى كه دانشى را زنده كند هرگز نميرد.
به
گزارش وب دا خوزستان آزمایشگاه کنترل کیفی مواد غذایی
معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز موفق به کسب رتبه
اول کشوری در بین آزمایشگاه های کنترل کیفی معاونت های غذا و داروی سطح یک
کشور شد.
دکتر حسین برزگر، در این خصوص گفت:
آزمایشگاه کنترل کیفی مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو در ارزشیابی
سال 1393 سازمان غذا و دارو از عملکرد آزمایشگاههای سطح یک کشور موفق به
کسب اول کشوری در بین آزمایشگاه های کنترل کیفی معاونت های غذا و داروی
سراسر کشور شد.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اهواز، گفت: در یازدهمین گردهمايي
مديران آزمايشگاه هاي كنترل مواد غذايي، آرايشي و بهداشتي که هفتم و هشتم
مهرماه در رشت برگزار شد، نتايج ارزشيابي هاي انجام شده توسط سازمان غذا و
دارو اعلام و از رتبه هاي برتر آزمايشگاه ها و مديران مربوطه تقدير شد.
برزگر اظهار کرد: این امر نشان می دهد، آزمایشگاه مواد غذایی و بهداشتی
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اهواز، توان قابل ملاحظه ای در
آزمایش مواد غذایی دارد.
این مقام مسئول در پایان با تقدیر از کارشناسان آزمایشگاه این معاونت،
گفت: کسب این رتبه مرهون تلاش و خدمات ارزنده کارشناسان آزمایشگاه کنترل
مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی این معاونت است و اظهار امیدواری
کرد: این روند در سالهای آینده نیز تداوم داشته باشد.
گفتنی است: در یازدهمین گردهمایی مدیران آزمایشگاه های کنترل کیفی معاونت
های غذا و داروی سراسر کشور برای نخستین بار در استان خوزستان گواهی GLP به آزمایشگاه کنترل کیفی معاونت غذا و داروی اهواز اعطا شد.