مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی گردشگری خراسان رضوی گفت: شیشلیک مهمترین غذای منطقه گردشگری بینالود، طرقبه و شاندیز است که موضوع ثبت این غذای سنتی در فهرست آثار ملی از سوی سازمان میراث فرهنگی در حال پیگیری است.
به گزارش ایسنا، حسین زارع صفت با بیان این مطلب در جلسه تقدیر از اعضاء ستاد اجرایی خدمات سفر شهرستان بینالود که در مجتمع تفریحی-گردشگری چالیدره برگزار شد، اظهار کرد: شهرستان بینالود با دارا بودن طبیعت بکر، آب و هوای مناسب و جاذبههای گردشگری بسیار زیاد دارای ظرفیت بالایی در حوزه گردشگری است با این حال به نظر میرسد تنها از 30 درصد این ظرفیت استفاده شده است.
وی با بیان اینکه 70 درصد ظرفیت منطقه طرقبه و شاندیز درحوزه توسعه گردشگری به بهرهبرداری نرسیده است، اضافه کرد: میتوان با برنامهریزی در این خصوص نسبت به توسعه گردشگری در آینده تصمیمات بسیار خوبی گرفت.
زارع صفت با اشاره به نامگذاری امسال از سوی رهبر معظم انقلاب با عنوان "اقتصاد مقاومتی اقدام و عمل" افزود: توسعه گردشگری و تاکید بر افزایش درآمدها از این طریق یکی از راهکارهایی است که به تحقق اقتصاد مقاومتی کمک میکند.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی گردشگری خراسان رضوی گفت: میتوان با همدلی و مشارکت بخش دولتی و خصوصی برنامهریزیهای بسیار مناسبی را در خصوص توسعه گردشگری در این شهرستان انجام داد.
وی گفت: بومگردی و توجه به طبیعت بکر طرقبه و شاندیز یکی از موضوعاتی است که میتواند به توسعه گردشگری در این شهرستان کمک کند.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان رضوی در ادامه صحبتهای خود با اشاره به غذاهای سنتی شهرستان بینالود و منطقه طرقبه و شاندیز گفت: شیشلیک مهمترین غذای این منطقه است که البته موضوع ثبت این غذای سنتی در فهرست آثار ملی نیز از سوی این اداره کل در حال پیگیری است.