شوشان تولبار
آخرین اخبار
شوشان تولبار
کد خبر: ۳۳۶۵۷
تاریخ انتشار: ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۷:۵۳
مدیركل تعاون ،كار و رفاه اجتماعی خوزستان از كاهش 35درصدی اختلاف های كارگران و كارفرمایان در محیط های كارگری استان در سال 1394 در مقایسه با سال ماقبل آن خبر داد.

هوشمند صفایی در سخنان پیش از خطبه های نماز جمعه اهواز به مناسب روز جهانی كارگر با بیان اینكه استان خوزستان دومین استان كارگری كشور است اظهار كرد: در حوزه روابط كار ، تلاش شد در فضای كار و كارگری ، نظارت و هماهنگی بیشتر با كارگران و كارفرمایان اختلاف ها به حداقل برسد.

وی گفت: پارسال 10هزار پرونده در مرحله بدوی و تشخیص اختلاف در محاكم كارگری نسبت به سال 1393كاهش داشتیم.

صفایی با بیان اینكه همواره خوزستان از شمار استان هایی بوده كه به لحاظ طبیعت كار و شرایط سخت آب و هوایی بیشترین حوادث حین كار را داشته است افزود: پارسال با بازرسی ،نظارت بیشتر بر ایمنی كارگران و تذكر به كارفرمایان ، حوادث كاردر استان 30درصد نسبت به سال 1393 كاهش داشته است.

مدیركل تعاون ، كار و رفاه اجتماعی خوزستان ،به شرایط نامساعد كارگران قرارداد موقت استان اشاره كرد و گفت: با تلاش های صورت گرفته ، پارسال شش هزار و 500كارگر قرارداد موقت از مزایای بیمه بیكاری استفاده كردند.
صفایی همچنین از بازنشستگی پیش از موعد كارگرانی كه در شرایط بسیار سخت كار می كردند افزود: پارسال 14هزار كارگر خوزستانی كه فعالیت آن سخت و زیان آور تشخیص داده شد پیش از موعد بازنشسته كردیم.

* ایجاد 20هزار فرصت شغلی در سال 1394

مدیركل تعاون ، كار و رفاه اجتماعی خوزستان از ایجاد اشتغال برای 20هزار نفر از افراد جویای كار استان در سال 1394 خبر داد و گفت: این تعداد شغل در بخش های صنعت ، كشاورزی و خدماتی ایجاد شده است.
صفایی با اشاره به ابلاغ سیاست های اقتصاد مقاومتی به عنوان نقشه راه بهره گیری از قابلیت ها و ظرفیت های اقتصادی استان در راستای ایجاد اشتغال برای جوانان و كارآفرینان بیان كرد: در این راستا همه دستگاههای و سازمان های دولتی بر اساس دستور استاندار خوزستان مكلف شدند كالاهای مورد نیاز خود را از داخل استان تامین كنند كه این در رونق اقتصادی استان و ایجاد اشتغال موثر بود. 

* توسعه آموزش های مهارتی راهكاری موثر برای ایجاد اشتغال

مدیركل تعاون ، كار و رفاه اجتماعی خوزسان ، توسعه آموزش های مهارتی و فنی را راهكاری موثر برای ایجاد اشتغال جوانان بیان كرد و افزود: متاسفانه بسیاری از افراد جویای كار و حتی دانش آموختگان دانشگاهی مهارت فنی تخصصی برای كار و فعالیت اقتصادی ندارند و این مانع بزرگی برای توسعه اشتغال و كارآفرینی در استان است.

صفایی با بیان اینكه در مراكز آموزش فنی و حرفه ای بهترین شرایط برای كارآفرینی و كسب مهارت فراهم شده است افزود:توجه به آموزش های مهارتی بخصوص در مناطق روستایی استان ، می تواند ما را به ایجاد فرصت های جدید شغلی نزدیك كند.

وی آمادگی این اداره كل را برای تامین تسهیلات ارزان قیمت بانكی برای كارآفرینان و افراد دارای آموزش های تخصصی و مهارتی با هدف ایجاد اشتغال اعلام كرد و گفت: امسال 300میلیارد ریال از محل صندوق توسعه ملی برای كمك به بنگاه های كوچك اقتصادی ، طرح های تولیدی و خویش فرمایی استان اختصاص یافته است كه در صورت جذب می توان سقف این ردیف اعتباری را افزایش داد.
وی گقت: باید كار به گفتمان غالب مردم و مسئولان تبدیل شود چرا كه نیروی كار به جامعه حیات می بخشد و مشكلات اجتماعی و معیشتی مردم را كاهش می دهد.

* توجه به تعاونی های مرزنشین استان

مدیركل تعاون ، كار و رفاه اجتماعی خوزستان، رسیدگی به تعاونی های مرزنشین استان را از اولویت های این اداره كل بیان كرد و افزود: بیشتر تعاونی های مرزنشین استان در راستای تامین معیشت ، اشتغال و ماندگاری جمعیت در مناطق مرزی فعال شده است.
صفایی با بیان اینكه برای ایجاد اشتغال و افزایش انگیزه ساكنان مرزی استان باید تلاش های بیشتری صورت گیرد افزود: در مناطق مرزی باید اشتغال و تجارت مرزی وجود داشته باشد تا قاچاق كالا ریشه كن شود. وی با تبریك روز جهانی كارگر از جوامع مدنی كارگری استان همچون خانه كارگر ، بسیج كارگری و كانون كارآفرینی در راستای استیفای حقوق كارگران و حمایت و صیانت از نیروی كار استان تقدیر كرد. 

مدیركل تعاون ، كار و رفاه اجتماعی خوزستان با تجلیل از نقش آفرینی كارگران در دوران پیروزی انقلاب اسلامی بخصوص اعتصاب های كارگران شركت نفت ، دوران دفاع مقدس و مبارزه با گروه های ضدانقلاب كه مرتب در محیط های كارگری با هدف ضربه زدن به نظام نوپای اسلامی اخلال ایجاد می كردند گفت: جامعه كارگری استان خوزستان با تقدیم یك هزار شهید ثابت كردند كه در دفاع از آرمانها و ارزش های نظام اسلامی ثابت قدم هستند.

11اردیبهشت ماه روز جهانی كارگر است.

نام:
ایمیل:
* نظر:
شوشان تولبار