شوشان: جمال درویش دبیر حزب اعتماد ملی در خوزستان و مشاور استاندار سابق در یک نشست مطبوعاتی ، از ناگفته های 30 ماه استانداری مقتدایی و همچنین علت برکناری استاندار سخن گفت و در پایان نیز فرج الله خبیر را بهترین گزینه برای استانداری خوزستان معرفی کرد.
به گزارش شوشان ، بخش هایی از ناگفته های جمال درویش در ذیل آورده می شود:
• روحانی از روسای جمهور خوب ایران به شمار می رود و با مذاکراتی که در سطح بین الملل انجام داد کشور را از پرتگاه سقوط نجات داد. اما بنده با "روحانی" پس از ریاست جمهوری کاری ندارم. به روحانی پیش از انتخابات کار دارم که شخصیت کمتر شناخته شده ای بود و تنها در شورای امنیت ملی حضور داشت. در این مقطع زمانی ، روحانی قدرت مانور و حتا مصاحبه نداشت و بیشتر او را عضو جامعه روحانیت مبارز و گرایش به راست می شناختند.
• حسن روحانی وقتی کاندیدای ریاست جمهوری شد ، جاسم جادری به عنوان رئیس ستاد روحانی در خوزستان مشغول فعالیت شد. پس از دعوت جادری از مقتدایی برای حضور در ستاد روحانی ، مقتدایی ضمن عدم پذیرش ، همه چیز را منوط به نظر هاشمی و خاتمی و حمایت سران اصلاحات از روحانی کرد. بسیاری از سیاسیون بعد از اتفاقات سال 88 ، دچار یاس و ناامیدی شده بودند.
• حسن روحانی با مقتدایی تماس می گیرد و نظر وی را برای کاندیداتوری خود جویا می شود و از مقتدایی می خواهد با توجه به سابقه مدیریتی که در استان دارد و البته تلاش وافری که برای اقبال از کروبی در انتخابات قبلی داشت ، با ستاد او همکاری کند. باز هم مقتدایی در جواب روحانی همه چیز را به جواب مثبت سران اصلاحات موکول می کند. طبیعی است که روحانی به این نتیجه می رسد که مقتدایی با وی همکاری نمی کند. چون حسن روحانی آن موقع حسن روحانی اکنون نبود.
• مقتدایی، هنگامی در ستاد روحانی فعالیت کرد که وی به اصلاح طلبان پیوست. روحانی بعد از کنار رفتن عارف گزینه اصلاح طلبان شد و همکاری با او یعنی همکاری با اصلاح طلبان. این چیزی نبود که از دید روحانی پنهان بماند و یا مقتدایی متوجه اش نباشد.
• اینکه پس از رئیس جمهور شدن روحانی ، به چه دلیل مقتدایی استاندار شد ، یک سوال بزرگ است. بی شک رییس جمهور به مشکلات استان واقف بود و می دانست حل مشکلات فراوان خوزستان ، تنها از عهده یک نفر بر می آید و آن کسی نبود جز مقتدایی و "بنا به ضرورت ها" او را به عنوان استاندار خوزستان معرفی کرد.
• سنگ بنای مخالفت با مقتدایی از روز معارفه شروع شد. درست در روز معارفه ، مقتدایی به عنوان استاندار خوزستان، او همانند یک منتقد دولت ، پشت تریبون رفت و گویا رهبر یک حزب مخالف دولت بود و گفت چرا باید آب کارون را ببرند و با لحن انتقادی صحبت کرد و بعد از آن هم مردم پای کار آمدند و بحث زنجیره انسانی کنار کارون شکل گرفت و نهایتا جلسات متعددی برگزار شد که به نحوی جلو انتقال آب کارون گرفته شد. این موضوع تنش های فراوانی را برای مقتدایی بوجود آورد.
• بعد از موضوع کارون ، تنش شدید دیگری که استاندار با آن روبه رو بود بحث با وزیر بهداشت و ارشاد بود. زیرا مقتدایی اعتقاد دارد هر مدیری که قرار است در خوزستان جابجا شود حداقل با نظر او باشد زیرا قرار است مدیر زیر نظر او کار کند. درگیری لفظی شدیدی میان استاندار و وزیر بهداشت پیش آمد. برخی وزیران ، مقتدایی را رقیب خود می دانستند و زیاد از حضور او در خوزستان راضی نبودند.
• یکی دیگر از اتفاقاتی که افتاد جلسه مشترک میان استاندار و نمایندگان بود. استاندار به صورت برادرانه به نمایندگان گفت خواهش می کنم در خصوص انتصاب فرمانداران کسی در کار من دخالت نکند و من هم قول می دهم فرمانداری را بگمارم که نه رقیب شما شود و نه مشکلی برای شما ایجاد کند. در غیر این صورت گوش من در دست 18 نماینده برای جابجایی فرمانداران قرار خواهد گرفت و از این موضوع استقبال نمی کنم. همین موضوع تیر خلاص به مقتدایی بود.
• موضوع منطقه آزاد اروند و پلاک اروندی ها هم جنجال آفرین شد. وقتی مدیریت به دست مقتدایی سپرده شد دو موضوع تحریم و رکود اقتصادی کشور را دچار مشکل کرده بود و به مقتدایی گفته بودند که استان دست شما و به فکر درآمد باشید زیرا پول نداریم. مقتدایی روی دو موضوع گردشگری و تجارت برای رسیدن به درآمد تاکید داشت، زیرا ظرفیت های خوبی در این دو زمینه در خوزستان فراهم بود و این ظرفیت ها، ظرفیت های ابدی و دائم هستند.
• یکی از خصوصیت های مقتدایی ، استفاده از خلاء های قانونی برای توسعه استان بود، مثلا قانونی بود که خودروهای اروندی بیش از 100 کیلومتر نمی توانند تردد کنند. اما او گفت مشکلی ندارد 100 کیلومتر هوایی مد نظر ماست ! و بسیار موفق بود.
• انتصاب بخشداران زن بر شمار منتقدان و مخالفان استاندار سابق خوزستان افزود. در این زمینه دودیدگاه وجود داشت. دیدگاه اول که به فرهنگ بومی استان اشاره داشت، از حضور زنان در کنار مردان طوایف در حین رخدادها و اتفاقات ناراضی بود و دیگاه دیگر از بنیان با مدیریت زنان و توانایی آنان در این زمینه موافق نبودند.
• یکی دیگر از دیدگاه های استاندار راه اندازی بانک منطقه ای بود که مخالفت های شدیدی را در پی داشت، زیرا استاندار معتقد بود باید درآمدهای استان در این بانک جمع شود و تنها خوزستانی ها حق استفاده از آن را داشته باشند نه اینکه به بانک های کل واریز شود و استانهای دیگر در راستای توسعه خود با قدرت لابی که دارند بیشترین استفاده را نمایند.
• اقدام اخیر استاندار در خصوص فرمانداران تیر خلاص به او بود. مقتدایی در روز بیست و یکم اردیبهشت نشست خبری با رسانه ها داشت و قصدش این بود که علت این تغییرات را رسانه ای کند اما یکباره معاون وزیر کشور به فرودگاه آمد و مقتدایی به استقبال او رفت بی خبر از آنکه حکم برکناری او را آورده اند ! مقتدایی سال گذشته تقاضای استعفا داده بود و با این موضوع موافقت نشده بود و می بایست در سال جدید این موضوع را با وی مطرح می کردند. مقتدایی خودش هم از این موضوع خبر نداشت، از این رو برکناری به این سبک بسیار مورد سوال است.
• می خواستند مقتدایی را از این سمت کنار بزنند تا به اهداف خود برسند و با یک سرپرست می خواستند قضه را مرتفع نمایند. این در حالی است که در دوره های گذشته برای معرفی استاندار یک آداب و رسومی وجود داشت و مراسم تودیع و معارفه ای برگزار می شد.
• موضوعی که اکنون مورد بحث می باشد انتخاب جایگزین برای مقتدایی است و در تمامی گروه ها و جناح ها و فضای مجازی از این موضوع یاد می شود، اما طبیعی است که اگر قرار است کسی بیاید باید به سند توسعه استان که مقتدایی ترسیم کرده دید مثبت داشته باشد . هر فردی که روی کار بیاید طبیعی است نتواند در یک سال و 3 ماه آینده امور کار را در دست بگیرد، زیرا حداقل بین 6 تا 7 ماه فرصت نیاز است تا خوزستان را بشناسد و این موضوع وقت و عمر خوزستانی ها را تلف می کند و عاقلانه ترین تصمیم این است که یک شخص بومی و آشنا به عملکرد استاندار روی کار بیاید و بی شک عوض کردن مقتدایی خیلی کارها را مختل کرد.
• برنامه های حزب اعتماد ملی در خوزستان این است که از فردی حمایت کند که از سند توسعه استان حمایت کند و معتقدیم که خوزستان ارزشش بیش از آن چیزی است که تاکنون به آن توجه شده و امیدواریم رشد خوزستان رقم بخورد که این رشد به تمام کشور سرایت می کند. نظر من به عنوان گزینه اصلح جهت مدیریت استانداری آقای خبیر است، زیرا وی سابقه روشنی در راستای پیشبرد اهداف سند توسعه استان دارد و قطعا حضور او می تواند روند توسعه استان را متوقف نسازد. امیدوارم بتوانیم با صحبت کردن و اجماع سایر احزاب و جناح ها و البته عدم مخالفت ها آقای خبیر را به عنوان استاندار معرفی کنیم، زیرا توافق روی آقای خبیر موضوعی است که به نفع خوزستان می باشد.
اگر محکم حمایت کنیم شاید دولت مجبور شود او را برگرداند
شوشان چرا چاپ نمی کنی ؟
این آقای مقتدایی چه گلی به سر ما زد؟
گرد و خاک درست شد؟
آب کارون رو نبردن؟
مترو اهواز راه افتاد؟
نیرو سازی کرد یا بازم افراد با تفکر قدیمی سر کار اومدن؟
طایفه گری نکرد؟؟
به جای ادب داشتن و احترام گذاشتن به بزرگترها این جوری با ایشان برخورد میکنند.
کدام جوان ؟
تجربه مافوق علم است و تخصص اصلی از تجربه به دست میاید.
مقتدایی شجاع متشکریم،متشکریم و متشکریم...
مقتدایی شجاع متشکریم،متشکریم و متشکریم...
انشالله خبیر عزیز پذیرای این پست خطیر باشه و راه توسعه استان رو با تعامل با نیروهای متعهد استان پیش بگیره
مطمئنا شما مطلع هستید که دکتر مقتدایی بسیار خیر خواه خوزستان هستند و انتخاب تیم مشاور با تجربه و نخبه یکی از مسیرهایی است که در تمام دنیا رایج است. بعد از سالها ما شاهد استانداری بودیم که توان (نه گفتن) به موقع داشت و دغدغه از دست دادن پست خود را نداشت که در خصوص کارون و محیط زیست و خودروها و... نمونه هایی را مشاهده کردیم. در ضمن انتخاب فرماندار از اختیارات اولیه استاندار است که متاسفانه کسی این اختیار را برای ایشان قایل نمیشود. در ضمن برادر عزیزم. در خصوص مدیر کل حوزه استاندار هم بیشتر تحقیق کنید چرا که ایشان از جانبازان فداکار نظام است که شبانه روزی بار مشکلات استانداری را بر دوش گرفته به گواه همه ی کسانی که یک بار با ایشان ملاقات داشته اند، انسان متعهد و متخصصی است که دشمنان استاندار همیشه او را هدف قرار داده اند تا به اهداف خود برسند.... اجتنبوا کثیرا من الظن...
مطمئنا شما مطلع هستید که دکتر مقتدایی بسیار خیر خواه خوزستان هستند و انتخاب تیم مشاور با تجربه و نخبه یکی از مسیرهایی است که در تمام دنیا رایج است. بعد از سالها ما شاهد استانداری بودیم که توان (نه گفتن) به موقع داشت و دغدغه از دست دادن پست خود را نداشت که در خصوص کارون و محیط زیست و خودروها و... نمونه هایی را مشاهده کردیم. در ضمن انتخاب فرماندار از اختیارات اولیه استاندار است که متاسفانه کسی این اختیار را برای ایشان قایل نمیشود. در ضمن برادر عزیزم. در خصوص مدیر کل حوزه استاندار هم بیشتر تحقیق کنید چرا که ایشان از جانبازان فداکار نظام است که شبانه روزی بار مشکلات استانداری را بر دوش گرفته به گواه همه ی کسانی که یک بار با ایشان ملاقات داشته اند، انسان متعهد و متخصصی است که دشمنان استاندار همیشه او را هدف قرار داده اند تا به اهداف خود برسند.... اجتنبوا کثیرا من الظن...
ایشان حوزه استاندار را تبدیل به قلعه ای بزرگ برای رفقای خود کرده که در این چند سال هیچ استانداری از جمله خرم، معین، حجازی حیات مقدم این چنین مدیرانی نداشته اندکه با مردم و پرسنل بیگانه باشند واین چنین توهین آمیز و مغرورانه با مردم رفتار کنند، آقای ......چگونه فرزند خود را در استانداری بدون آزمون استخدام نمود حال آنکه بسیاری از جوانان شایسته استان از این مورد محروم هستند برادر گرامی با بیش از 20 سال سابقه در استانداری و ادارات تابعه هیچگاه این چنین بینظمی و بی قانونی را به چشم ندیده بودم و امیدوارم که وزارت کشور شخصی شایسته، قانونمند و مردمی را به استانداری خوزستان منصوب نماید
چوب مدیر کل حوزه خودش رو خورد
دفتردارخودش
مردم خوزستان چندین دهه است که واقعا مظلوم واقه شده اند، کجاست آبادانی با 500 هزارنفر و در آن زمان سه نماینده در مجلس، حالا چی از آبادان باقی مانده؟ خیلی از مردم آبادان در فقر دست و پا میزنند و جوانانشان بیکار هستندو یا اگر شاغل می باشند در شرکت های خصوصی و نیروهای شرکتهای واسطه ای به بند برده داری کشیده شده اند بجز عده ای خاص که انگار مملکت میراث پدر اونهاست.
عزیزان شهرستانها به حال خود رها شده اند. جناب آقای درویش من چندین بار نوشته های شما را خوانده ام هیچوقت ندیدم آنطور که باید علمی صحبت کنید و یا تخصصی بنویسید و یا حتی مستند صحبت کنید، حرف های عامیانه و اطلاعاتی که تمامی کسانی که در مجموعه شما حضور دارند مطلع هستند و بعضا خیلی بهتر از شما قدرت انتقال و بیان این حرفها را دارند.
دلیل حمایت شما به صراحت از آقای خبیر چیست؟؟
مگر این آقا سمت کمی در این مجموعه در طی سالهای قبل داشته؟ اگر می توانست کاری انجام بدهد چرا انجام ندااد؟
بجای به فکر پست و مقام خود بودن بهتر است به فکر استان و مردم مظلوم خوزستان باشیم
اما مطمنا دولت تدبیر و امید با این عمل خود و عزل مقتدایی،تیرخلاصی به بدنه اجتماعی خود زد و مطمنا با ریزش شدید رای طرفداران دولت تمدید امید مواجه خواهد شد
روحانی مانند روسای جمهور قبلی دغدغه استانهای ایران مرکزی را داشته و خوزستان جایگاهی در افق توسعه ی دولت ندارد
مطمینا هرکسی که بعد از مقتدایی منصوب میشود باید اولین ویژگی او بومی بودن و دومین ویژگی او راه رفتن بر همان جاپایی باشد که مقتدایی برجای گذاشته است