قال علی علیه السلام: انسان سه جا تغییر میکند: نزد صاحبان قدرت، روی صندلی قدرت و غنا بعد از فقر و هرکس تغییر نکند دارای خرد ناب و اخلاق مستقیم است. القُربِ مِنَ المُلوكِ ، و الوِلاياتِ ، و الغَناءِ من الفَقرِ ، فمَن لَم يَتَغَيَّرْ في هذهِ فهُوَ ذو عَقلٍ قَويمٍ و خُلقٍ مُستَقيمٍ
ریاست به دست کسانی خطاست، که از دست شان دست ها بر خداست...سعدی
عافیت خواهی نظر در منظر خوبان مکن، ور کنی بدرود کن خواب و قرار خویش را(سعدی)
آن را که چنین دردی، از پای دراندازد، باید که فروشوید، دست از همه درمانها(سعدی)
هر که دلارام دید ،از دلش آرام رفت، چشم ندارد خلاص ،هر که در این دام رفت
(سعدی)
کسی نیک بیند به هر دو سرای، که نیکی رساند به خلق خدای(سعدی)
امام علی (ع): كسى كه دانشى را زنده كند هرگز نميرد.
عباس کیارستمی در سال 1997 میلادی توانست نخل طلای جشنواره کن را به سینمای ایران هدیه کند.
این روزها شصت و نهمین دوره جشنواره فیلم کن در فرانسه در حال برگزاری است. این رویداد به عنوان یکی از مهمترین رویدادهای هنری جهان شناخته می شود که از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است و همه ساله فیلم های مختلفی از سراسر جهان پس از گزینش هیات انتخاب در این جشنواره به نمایش در می آیند و در معرض داوری قرار می گیرند.
اما سینماگران ایرانی در طول سال های مختلف برگزاری این رویداد حضور موفقی را در آن تجربه کرده اند که در این میان عباس کیارستمی، هنرمند شهیر کشورمان در پنجاهمین دوره جشنواره کن در سال 1997 میلادی توانست نخل طلای این فستیوال را برای فیلم «طعم گیلاس» به دست آورد. بعدها مجله تایم این فیلم را به عنوان یکی از 10 فیلم برتر تاریخ فستیوال کن معرفی کرد. علی رغم این که کیارستمی در سال های بعد فیلم های موفق دیگری ساخت اما همچنان هر زمان که اسمی از او به میان می آید کمتر کسی پیدا می شود که نام «طعم گیلاس» را در این میان از یاد ببرد. کیارستمی بی شک نام بزرگی در تاریخ جشنواره کن و سینمای جهان است.
این روزها فیلمساز مطرح کشورمان در بستر بیماری است و دوران نقاهت را در منزلش سپری می کند؛ برای او آرزوی سلامتی می کنیم تا بار دیگر شاهد هنرنمایی وی باشیم. بی شک خیلی ها در سراسر جهان منتظرند تا او دوباره فیلم بسازد.